|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
4.3.2015 17:51:33   
lala88
beba mi je bas nemirna od pregleda, udara jako i stalno je budna, da li je moguce da se uznemirila na pregledu? Pocinje me stomak boliti koliko udara, nekad zapnem imam osjecaj da ce mi puci stomak.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 176
4.3.2015 17:53:38   
Selzy
Gdje ste user posted image brzo mi je do sada prolazilo vrijeme, ali sada ide sporije haha da vas pitam da nema koja od vas problema sa astmom ili opstruktivnim brinhitisom i kako se drzite u trudnoci? Ja imam alergijski jednim u 2god.ali u trudnoci mi se desilo da me zagusilo 2,3 puta pa sam morala uzeti ventolin pumpicu, imam osjecaj da mi se alergija pogorsala u trudnoci i da sam sada puno vise osjetljivija nego inace user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 177
4.3.2015 17:59:28   
rose

IZVORNA PORUKA: Selzy

Gdje ste user posted image brzo mi je do sada prolazilo vrijeme, ali sada ide sporije haha da vas pitam da nema koja od vas problema sa astmom ili opstruktivnim brinhitisom i kako se drzite u trudnoci? Ja imam alergijski jednim u 2god.ali u trudnoci mi se desilo da me zagusilo 2,3 puta pa sam morala uzeti ventolin pumpicu, imam osjecaj da mi se alergija pogorsala u trudnoci i da sam sada puno vise osjetljivija nego inace user posted image

ta sam user posted image samo kod mene ima potrebe za ventolinom na samom pocetku kasnije ne...bar je tako bilo prosli put a evo i sad

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 178
4.3.2015 17:59:44   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: lala88

beba mi je bas nemirna od pregleda, udara jako i stalno je budna, da li je moguce da se uznemirila na pregledu? Pocinje me stomak boliti koliko udara, nekad zapnem imam osjecaj da ce mi puci stomak.

Moja je aktivna 24 h user posted image otkako sam je osjetila tako je...najvise me na desnoj strani udara, ne znam jel nogicama i laktovima al bas bude bolno... Moguce da je pregled uznemirio al ako nemas drugih tegoba ok je da je aktivna... Mislim da ce sad bit aktivnija sve vise i vise..ne sekiraj se draga.. Neke bebice su bas aktivne ;)

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 179
4.3.2015 18:04:40   
bejbibi
Selzy jel te to uhvatila alergija :(... A sta nam je ovo.pred kraj sve bolesne :( zelim nam da nas prodje kolko tolko da imamo snage na porodu aBd

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 180
4.3.2015 18:04:59   
Selzy
Rose draga aa jesi li imala vece potrebe za ventolinom u trudnoci nego inace? Ja sam izgleda postala alergicna na maciju dlaku i to mi izgleda bas smeta user posted image ja na pocetku nisam imala problema, imala u 7-mim i sad u 9-tom user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 181
4.3.2015 18:08:57   
Selzy
Ma jeste bejbi user posted image aa inace stvarno nemam probl.ali kad god odem kod svojih uhvati me onaj alergijski kasalj i onda otezano disanje i moram uzeti ventolin user posted image pa smo kontali od cega li mi je, sta mi smeta i izgleda macija dlaka, dok mi prije trudnoce u opste nije smetala, sada kad god dodjem uvedem ih malo u kucu da ih pomazim i eto sigurno je to :(

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 182
4.3.2015 18:11:19   
rose

Rose draga aa jesi li imala vece potrebe za ventolinom u trudnoci nego inace? Ja sam izgleda postala alergicna na maciju dlaku i to mi izgleda bas smeta user posted image ja na pocetku nisam imala problema, imala u 7-mim i sad u 9-tom user posted image

ja sam na maciju dlaku ige mi je ukupni 2220 ali nemam potrebu za ventolinom sada

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 183
4.3.2015 18:12:23   
lala88
aktivna je beba stalno, al ima periode manje i vece aktivnosti, danas je cjeli dan veca aktivnost. Danas kad sam dosla s pregleda udarala je bas puno i bolio me stomak pa sam mazila stomak i pjevala pjesmici i tad se smirila na par sati i onda opet. Nadam se da ce veceras biti mirna.
Prva beba pa je za mene sve nepoznato.

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 184
4.3.2015 18:12:36   
alman

IZVORNA PORUKA: rose

ta sam user posted image samo kod mene ima potrebe za ventolinom na samom pocetku kasnije ne...bar je tako bilo prosli put a evo i sad

i ja sam user posted image i koristila sam ventolin pupicu na pocetku kad sam bila prehladjena, ma nisam mogla da izadjem uz stepenice koliko me znalo gusiti, a evo 3 mjesecuser posted image kako hvala Bogu nemam potrebe, i mozes slobodno da koristis ventolin pumpicu

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 185
4.3.2015 18:35:17   
bejbibi

Ma jeste bejbi user posted image aa inace stvarno nemam probl.ali kad god odem kod svojih uhvati me onaj alergijski kasalj i onda otezano disanje i moram uzeti ventolin user posted image pa smo kontali od cega li mi je, sta mi smeta i izgleda macija dlaka, dok mi prije trudnoce u opste nije smetala, sada kad god dodjem uvedem ih malo u kucu da ih pomazim i eto sigurno je to :(

Eh udalji se od macaka draga... Inace su opasne za trudnice ako te ogrebu... I ja ih volim strasno al sad ih zaobidjem u sirokom luku...nadam se da ce te proci, nema nista gore od tegoba jos u ovakvom stanju nasem uhuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 186
4.3.2015 18:36:33   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: lala88

aktivna je beba stalno, al ima periode manje i vece aktivnosti, danas je cjeli dan veca aktivnost. Danas kad sam dosla s pregleda udarala je bas puno i bolio me stomak pa sam mazila stomak i pjevala pjesmici i tad se smirila na par sati i onda opet. Nadam se da ce veceras biti mirna.
Prva beba pa je za mene sve nepoznato.

Neka draga bebice,neka skace u pupi hhehehe....bolje da je aktivna neg da je mirna pa bi se sekirala onda sta je.... Onako kad je aktivna primjetis i kad se umiri i sve..nista strasno draga, bice bokseruser posted image

Neki autor...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 187
4.3.2015 19:00:05   
Selzy
Bejbii ma ove su moje pitome, mazne nece ogrebati :) citav zivot su samnom i nisu mi jikad smetale al eto sad uzgleda smeta user posted image sta cu moram se kloniti, alman draga ma ruzan osjecaj skroz, a znam da smijem rekao mi je ginekolog da ne utice u opste na plod jer to vise ide u pluca nego u krvotok a bezazlen je svakako jer ga i djeca koriste, rose znas kako mi je :( ja sam alergicna na polen, kucnu prasinu, to znam sigurno aa eto moguce sada na jis svasta nesto user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 188
4.3.2015 19:18:04   
bejbibi
Ako si alergicna draga moras ih izbjegavati sta ces :(

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 189
4.3.2015 19:18:29   
rose
pa o ja na macke iznenada postala alergicna

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 190
4.3.2015 19:28:16   
Selzy
Rose vidis i meni je to sigurno iznenada, aa bas mi zao, imam mace citav zivot, nikad mi nisu smetale user posted image pa eto bejbii nisam bila do sada koliko znam ali moguce da sam sada u trudnoci postala user posted image sta cu morat cu se kloniti teska srca :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 191
4.3.2015 20:20:20   
Adano
Zenice, kako ublaziti kiselinu/zgaravicu u trudnoci?

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 192
4.3.2015 20:42:25   
rose

IZVORNA PORUKA: Adano

grisini, slani krekeri

(odgovor članu Adano)
Neposredna veza do poruke: 193
4.3.2015 21:36:41   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Adano

Svjezi bademi definitivno..meni su jako pomogli, i hladno mlijeko.. Al neko ne moze mlijeko.. Meni ke pomagako..inace ga ne volim tako hladnog piti al bas mi je pomoglo za zgaravicu

Neki autor...

(odgovor članu Adano)
Neposredna veza do poruke: 194
4.3.2015 21:43:58   
bejbibi
Mene nesto opasno boli stomak nisko jaako nisko... Al pomjera se cura... Jel moguce da je od toga?? ...

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 195
4.3.2015 22:40:04   
Selzy
Bejbibi moguce da se ruzno pomjerila, kod mene se beba zna rastegnuti da bas osjetim bol u materici, a sinoc mi se pomjerio na neki zivac i sva mi se lijeva strana ukocila od bola i udarila u nogu, nisam se mogla pomjeriti user posted image tek ujutro popustilo .. Adano ako imas bas jaku zgatavicu koju ne mozes podnjeti, ako ti bademi ne budu djelovali, onda definitivno soda bikarbona, uzmes jednu kasicicu i zalijes vodom 100% pomaze user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 196
4.3.2015 23:26:35   
bejbibi
Ne znam Selzy moguce... Evo i dalje me boli al se pomjera svugdje..i bas se nekako proteze pa je bolno..isto mi je udarila u zivac il gdje pa me lijeva strana zabolila bas gadno...ma samo da ne krene jos imam jos par stvari uzetuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 197
5.3.2015 0:45:34   
alman
gdje ste zenice ima li snijega kod vas user posted image dugo ga nije bilo bas smo ga pozeljeli user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 198
5.3.2015 2:02:01   
Selzy
Ma Bejbii najgore pred kraj, ali hajde strpi se jos malo, ma neces prije, ti ces to oko termina 2,3 dana gore, dole user posted image alman evo pao nam je snijeg, ali ruzni, bljuzgavi user posted image ma ja sam pozelila proljece, ljeto user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 199
5.3.2015 2:21:17   
Bella.88
Evo mene u ovo gluho dobauser posted image
Danas se naradila posteno,stavila malenog na spavanj,a ja otisla u dnevni boravak da sacekam muza i da se vama malo javim
Bilo 21h.kad neko govori sreco predji u spavacu davno prosla ponoc,sad mi se san razbio garant cu cutavu noc mesecarituser posted image

Bejbibi maleni ima 20mj.,odavno on koristi tutu ali ga nisam htela u potpunosti odvic prije 18mj.,
Mozda ce cura poci malo ranije,a mozda joj je samo tijesno, pa dok se nastimauser posted image ,samo polako bice sve dobro

Rose iskreno verujem da ce sa bebarom sve biti u reduuser posted image
Ovaj baldahin i drzac ako bude decak,a bejbibi odustane ja bih kupila za svoju Ajsicuuser posted image

Adano rekose ti zenice hladno mlijeko,krekeri,bademi,plasma,orbit,mrkva i ako ti nista ne pomogne trazi od dr lijekove
Meni nista nije pomoglo,prva 4mj. Uzas I taman proslo sad se pojavila zgaravicauser posted image

Ko se ono zalio da se ne deblja?
Ako nisi anemicna i beba fino napreduje ne brigaj...,ja vec dva puta gubila po 5kg.i kaze dr.da je normalno i to,samo sto sam ja sve to nadoknadila sada

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *