Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 14:27:48
alman
e zenice drage da vas pitam je li koja od vas koristila kanu za kosu, vrijeme mi je farbati se i sisati, pa nesto razmisljam da stavim kanu to sam htjela i prosle godine al mi se nije dalo, nekad na pocetku trudnoce se farbala i sisala i fakat mi je vrijeme ponovo . inace se farbam u crno, prirodno mi je tamno smedja kosa a uzela bih smedju kanu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 14:39:55
lala88
ja sam koristila crvenu nekad davno i super mi stoji, ali mi dosadi stalno je obnavljati. Znam da su farbe zabranjene u trudnoci i da imaju neke posebne ta trudnice koje se mogu nabaviti u apoteci. Za kanu neznam da li ima negativan efekat na bebu, proguglaj malo o tome. Ja sam 3 mjeseca prije trudnoce nisam farbala i sad dok se porodim izrastcemi moja prirodna boja i drago mi je jer ja svako 3 godine prekidam sa farbanjem i pusta da mi izraste kosa da se malo odmori od hemikalija.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 14:59:13
bejbibi
Uh napokon da procitam puno postova ...dobro ste pisale hehw....
Hmm moguce i to al meni se stvarno sredila stolica kako sam pocela jesti hurme, meksa mi je i nekad cak i proljev al meni super zbog hemoroida tako mi najbolje pase.. Zato sumnjam da je zbog pripreme jer sam i povracala :( pravo ono ziganje u stomaku i zeludcu ko trovanje.... Kako god samo nek nije trajalo jer mrzim povracanje fuj....
Rose to na B sto si spomenula sta je to, jesam ja pitala za to nemam pojma,ne sjecam se hahah....jel to za ranicu nesto.... A kod nas je ovaj put curica :)...
Alman nisam kanu nikad stavljala al znam da kasnije tesko se farbat ako budes htjela.. Tako sam cula... A bas ako nemas sijedih nemoj se ni farbati... Ja sam se nesto dvoumila al nema potrebe.. Jednom se u zivotu ofarbala mozda budem nekad pramenove,cisto rafi.promjene....
Joj maloprije prala jastuke male pa kad centrifuga masina pocela skakati, joj bas sam se prepala valjda je nisam zeznula
Nisam nista kuhala, uzet cemo nesto a idemo sad gledati etisone da i to uzmemo pa nek stoje, mozda ih ne prostrem odmah vidjecu....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 15:06:11
alman
joj ja se napisah i ne prodje mi post uglavnom citala sam da kana nema negativan uticaj u trudnoci na bebu, cak sto vise da je najzdraviji nacin farbanja, mada sam se ja farbala i proslu trudnocu i sad jedno na pocetku, i tako se farbam dva puta godinje , ne razlikuje mi se od prirodne boje tako da se izrastak slabo primjeti a svako 15 dan stavljam kanu na nokte i ponekad se i iscrtam po tijelu kano, bas sam neki dan trazila neke motive na netu i naidjem na sliku trudnice kako je sav stomaku iscrtala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 15:10:29
alman
bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom , mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 15:16:17
bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom , mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbam
Ja sam sad tako.osisana kontala sam je jos malo skratiti al ne smijem puno zbog repica za maramu .....a najvise vokim ono bas na pash kratko....al ionak me niko ne vidi
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 15:21:17
alman
a i ja sam mislila da mi skrati tek toliko da mogu zavezati repic, ja sam nekad imala tako dugu i gustu kosu i svako malo ja je skratim i dugo sam se sisala stepenasto na duzinu ramena al sad mi nesto i to dojadilo pa mi se tako ta frizurica svidja, jer mogla bih ponekad i da ufrckam a ovako dugu ne mogu kratko mi drzi, par sati i ispravi se
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 15:44:51
alman
meni se ne svidja kad neko uradi u velikom kolicinama, ni ova konkretno, al nesto malo diskretnije na ruci ili niz nogu to mi se svidja, a naisla na ovu sliku na netu pa rekoh da cujem i vasa misljenja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 16:40:10
lala88
danas lazanje rucku, evo nemogu disati koliko sam pojela. Cak su se i mm svidjele. Pravila sam ih od domaci jufki, sad kiflice sa kremom, sledece vaganje ce biti 70kg Bujrum trudnice da mi pomognete sa kiflicama, lazanja nije ostalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 16:55:59
alman
lala i ja bih mogla lzanje, mozda ih sutra budem pravila danas su kod mene mahune, a mm cufte sa pirom, a jucer sam pravila punjene tkvice sa krompirom i bas sam se najela a prijatno i hvala na pozivu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 16:59:55
milenium
BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa. usitnilo ti pravo,e pa sretno pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupe
almond pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart 4.3.2015 17:17:12
bejbibi
IZVORNA PORUKA: milenium
BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa. usitnilo ti pravo,e pa sretno pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupe
almond pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.
jel se još tko porodio?
Hvala draga moja da blizi se i.meni.pa cu vidjet kako cu sa dvoje hehehe...znaci sa troje bas nista haj nek.su zivi i zdravi samo, sta ces.... Ma da kod nekih bebica nista ne pomaze za grceve, mozda masaza samo ublazi malo ali i to ce proci.. I mene sve to ceka :)
Ovo je malo previse al sam ZA tetoviranje kanom :) nesto sitno,malo prelijepo.... I odavno hocu sebi nesto tako da radim na nozi il ruci al ne znam gdje bi radila :(