|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
4.3.2015 14:14:48   
alman
gdje li nam je to mala curica nesto je nema od prosle sedmice, ne pise nam kako joj je bilo kod mame user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 151
4.3.2015 14:27:48   
alman
e zenice drage da vas pitam je li koja od vas koristila kanu za kosu, vrijeme mi je farbati se i sisati, pa nesto razmisljam da stavim kanu user posted image to sam htjela i prosle godine al mi se nije dalo, nekad na pocetku trudnoce se farbala i sisala i fakat mi je vrijeme ponovouser posted image . inace se farbam u crno, prirodno mi je tamno smedja kosa a uzela bih smedju kanu user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 152
4.3.2015 14:39:55   
lala88
ja sam koristila crvenu nekad davno i super mi stoji, ali mi dosadi stalno je obnavljati. Znam da su farbe zabranjene u trudnoci i da imaju neke posebne ta trudnice koje se mogu nabaviti u apoteci. Za kanu neznam da li ima negativan efekat na bebu, proguglaj malo o tome. Ja sam 3 mjeseca prije trudnoce nisam farbala i sad dok se porodim izrastcemi moja prirodna boja i drago mi je jer ja svako 3 godine prekidam sa farbanjem i pusta da mi izraste kosa da se malo odmori od hemikalija.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 153
4.3.2015 14:50:13   
Selzy
Bejbii ma naravno da sve prodje, treba biti pozitivan user posted image aa sto alman kaze za taj proliv, vrlo moguce da ti se organizam priprema, sad ce i nase bebice user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 154
4.3.2015 14:59:13   
bejbibi
Uh napokon da procitam puno postova user posted image ...dobro ste pisale hehw....

Hmm moguce i to al meni se stvarno sredila stolica kako sam pocela jesti hurme, meksa mi je i nekad cak i proljev al meni super zbog hemoroidauser posted image tako mi najbolje pase.. Zato sumnjam da je zbog pripreme jer sam i povracala :( pravo ono ziganje u stomaku i zeludcu ko trovanje.... Kako god samo nek nije trajalo jer mrzim povracanje fuj....

Rose to na B sto si spomenula sta je to, jesam ja pitala za touser posted image user posted image nemam pojma,ne sjecam se hahah....jel to za ranicu nesto.... A kod nas je ovaj put curica :)...

Alman nisam kanu nikad stavljala al znam da kasnije tesko se farbat ako budes htjela.. Tako sam cula... A bas ako nemas sijedih nemoj se ni farbati... Ja sam se nesto dvoumila al nema potrebe.. Jednom se u zivotu ofarbalauser posted image mozda budem nekad pramenove,cisto rafi.promjene....

Joj maloprije prala jastuke male pa kad centrifuga masina pocela skakati, joj bas sam se prepala valjda je nisam zeznulauser posted image

Nisam nista kuhala, uzet cemo nesto a idemo sad gledati etisone da i to uzmemo pa nek stoje, mozda ih ne prostrem odmah vidjecu....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 155
4.3.2015 15:03:19   
rose
trazila si drzac za baldahin user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 156
4.3.2015 15:04:09   
rose
http://www.ringeraja.ba/forum/m_15307/mpage_40/key_/tm.htm#2469314

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 157
4.3.2015 15:06:11   
alman
joj ja se napisah i ne prodje mi post user posted image
uglavnom citala sam da kana nema negativan uticaj u trudnoci na bebu, cak sto vise da je najzdraviji nacin farbanja, mada sam se ja farbala i proslu trudnocu i sad jedno na pocetku, i tako se farbam dva puta godinje user posted image , ne razlikuje mi se od prirodne boje tako da se izrastak slabo primjeti
a svako 15 dan stavljam kanu na nokte i ponekad se i iscrtam po tijelu kano, bas sam neki dan trazila neke motive na netu i naidjem na sliku trudnice kako je sav stomaku iscrtala user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 158
4.3.2015 15:10:29   
alman
bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom user posted image , mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbamuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 159
4.3.2015 15:14:39   
bejbibi
IZVORNA PORUKA: rose

Ahahahhahahahahahahahha kako sam se provalila majko mila hahahahahhagauser posted image user posted image user posted image user posted image
A ovo je provala godine hahahhaa

Jao jao Roseuser posted image onaj moj prethodni post provala ziva.... Stid me user posted image ...eeee moja glava user posted image
Da trazila sam i nasla u fisu a jos nisam kupila,dvoumim seuser posted image

Jos pitam sta je to na B user posted image hahhahaa a Boze dragi... Ne zamjeri,danas kod nas bas tmurno pa mi rupa u glaviuser posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 4.3.2015 15:17:41 >

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 160
4.3.2015 15:16:17   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

bejbibi ma nemam sijedi vec ti mene tako uhvati zelja za nekom promjenom user posted image , mislim da cu da se i osisam na malo duzi paz al da mi naprijed bude duze i da se ofarbamuser posted image

Ja sam sad tako.osisanauser posted image kontala sam je jos malo skratiti al ne smijem puno zbog repica za maramuuser posted image .....a najvise vokim ono bas na pash kratko....al ionak me niko ne vidiuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 161
4.3.2015 15:16:47   
alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ahahahhahahahahahahahha kako sam se provalila majko mila hahahahahhagauser posted image user posted image user posted image user posted image
A ovo je provala godine hahahhaa

Jao jao Roseuser posted image onaj moj prethodni post provala ziva.... Stid me user posted image ...eeee moja glava user posted image
Da trazila sam i nasla u fisu a jos nisam kupila,dvoumim seuser posted image

i mene si nasmijala user posted image al hajd sve se prasta trudnicama a pogotovo ovim sto su prikrajuuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 162
4.3.2015 15:18:30   
bejbibi
Alman ovo je provala godine Bogamiuser posted image user posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 163
4.3.2015 15:20:28   
bejbibi
Jos pitam Rose jel za ranicu user posted image user posted image a boze ne mohu sebi.doci od smijeha hahahuser posted image preskocite taj moj post plz, nemojte citatiuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 164
4.3.2015 15:21:17   
alman
a i ja sam mislila da mi skrati tek toliko da mogu zavezati repic, ja sam nekad imala tako dugu i gustu kosu i svako malo ja je skratim i dugo sam se sisala stepenasto na duzinu ramena al sad mi nesto i to dojadilo pa mi se tako ta frizurica svidja, jer mogla bih ponekad i da ufrckam a ovako dugu ne mogu kratko mi drzi, par sati i ispravi se user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 165
4.3.2015 15:26:16   
rose

Jos pitam Rose jel za ranicu user posted image user posted image a boze ne mohu sebi.doci od smijeha hahahuser posted image preskocite taj moj post plz, nemojte citatiuser posted image

ja prestala citati kad si napisala da cekas curicu, to nakon ranice user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 166
4.3.2015 15:30:23   
alman
sta mislite o ovom user posted image
http://imageshack.com/a/img909/9165/GldRPo.jpg

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 167
4.3.2015 15:34:52   
rose

meni je ovo ruzno i ne vidim svrhu sem religijske kod hindusa

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 168
4.3.2015 15:44:51   
alman
meni se ne svidja kad neko uradi u velikom kolicinama, ni ova konkretno, al nesto malo diskretnije na ruci ili niz nogu to mi se svidja, a naisla na ovu sliku na netu pa rekoh da cujem i vasa misljenjauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 169
4.3.2015 16:40:10   
lala88
danas lazanje rucku, evo nemogu disati koliko sam pojela. Cak su se i mm svidjele. Pravila sam ih od domaci jufki, sad kiflice sa kremom, sledece vaganje ce biti 70kg user posted image Bujrum trudnice da mi pomognete sa kiflicama, lazanja nije ostalo user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 170
4.3.2015 16:55:59   
alman
lala i ja bih mogla lzanje, mozda ih sutra budem pravila danas su kod mene mahune, a mm cufte sa pirom, a jucer sam pravila punjene tkvice sa krompirom i bas sam se najela user posted image a prijatno i hvala na pozivu

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 171
4.3.2015 16:59:55   
milenium
BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa.
usitnilo ti pravo,e pa sretnouser posted image user posted image pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupeuser posted image

almond
pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.

jel se još tko porodio?

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 172
4.3.2015 17:17:12   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: milenium

BEJBIBI samo da te pozdravim na brzinu,uz bebu i onih dvoje ne stižem više ništa.
usitnilo ti pravo,e pa sretnouser posted image user posted image pozz i novim članicama uzivajte u iščekivanju i mazite svoje pupeuser posted image

almond
pitala si za mene,ponekad se na rr javim onim ženama u grupi rr al otkad sam rodila slabo i to,ispočetka i nekako al kad su stigli grčevi više ništa ne mogu.kapi ne pomažu,masaža također.al lijepo napreduje.za dva mj je dbio 2ipol kila.

jel se još tko porodio?

Hvala draga mojauser posted image da blizi se i.meni.pa cu vidjet kako cu sa dvoje hehehe...znaci sa troje bas nista user posted image haj nek.su zivi i zdravi samo, sta ces.... Ma da kod nekih bebica nista ne pomaze za grceve, mozda masaza samo ublazi malo ali i to ce proci.. I mene sve to ceka :)

Neki autor...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 173
4.3.2015 17:18:16   
bejbibi

ja prestala citati kad si napisala da cekas curicu, to nakon ranice user posted image

Suti,provalila sam se za citav zivot ]user posted image

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 174
4.3.2015 17:19:57   
bejbibi

Ovo je malo previseuser posted image al sam ZA tetoviranje kanom :) nesto sitno,malo prelijepo.... I odavno hocu sebi nesto tako da radim na nozi il ruci al ne znam gdje bi radila :(

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *