Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:29:24
AzraB
neka stomacica, ravnat cemo ih kad se porodimo aBd
bejbibi mi to spojimo sve u jedno, posto su nam rodjendani i godisnjica u 10tak dana pa najcesce ga pitam sta zeli da mu kupim, da ne kupujem gluposti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:31:15
bejbibi
IZVORNA PORUKA: AzraB
neka stomacica, ravnat cemo ih kad se porodimo aBd
bejbibi mi to spojimo sve u jedno, posto su nam rodjendani i godisnjica u 10tak dana pa najcesce ga pitam sta zeli da mu kupim, da ne kupujem gluposti.
E kod nas na pocetku rodjendani a godisnjica tamo sredinom tako da moram smisljat heheh..al ugl isto tako bude nesto sto mu treba,al nece on nikad reci nego ja skontam usput
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:32:08
M.A.M.
Tako je i kod mene Azra u dva dana mm rodjendan i godisnjica,to je on namjerno uradio kaze da nikad ne zaboravim godisnjicu a neka nam stomacica,ja nekad namjerno sto uzu majicu obucem da svi vide da ja imam stomak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:32:50
AzraB
meni nema nista mrze nego kupovati poklon muskarcu, nikad nemam ideja. Za zensko se uvijek nadje neka glupost, al bas za musko nikako ili sam ja smotana ahahahhaha
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 11:35:53
AzraB
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Tako je i kod mene Azra u dva dana mm rodjendan i godisnjica,to je on namjerno uradio kaze da nikad ne zaboravim godisnjicu a neka nam stomacica,ja nekad namjerno sto uzu majicu obucem da svi vide da ja imam stomak
u mom slucaju moj mm ne pamti datume, a ja opet sve sto treba znam a kad bude godisnjica ostavim mu vjencani list nek sam skonta, a valjda hoce sad ce prvo 8. mart da vidim sta ce
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 12:07:19
bejbibi
meni nema nista mrze nego kupovati poklon muskarcu, nikad nemam ideja. Za zensko se uvijek nadje neka glupost, al bas za musko nikako ili sam ja smotana ahahahhaha
Potpisujem
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 12:18:05
lala88
zdravo zenice,raspisale ste se pa da i ja dam svoj doprinos. Jako je tesko muzevim kupiti poklon, apsolutno vas razumim. Ja kad mog pitam sta bi volio da dobije on kaze tulumbe, i uvjek mu ih napravim ali i uvjek jos nesto kupim i to bude u zavisnosti od potreba parfem, kozmeticki set isl. Jednom sam mu kupila one bokserice sa ludim natpisom i uvjek sam se smijala kad ih obuce. Za zene je lahko naci, on mene kupi knjigu i ja skacem do neba. MM bolje pamti datume od mene, ja bi i svoj zaboravila da on ne napomene jos nisam jela neznam sta bi, rucku je planiralana pizza. Kaze mi mm sinoc da sam se malo udebljala u predjelu butina i da mi je sad dupe veliko ko i njegovo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 12:18:31
alman
a drage moje sto su se raspisale ja evo sama sa mm, mali ostao opet kod nane uvijek borba kad treba kuci taj nikad ne bi dolazio kuci pa evo i mi gledali neki film, ruzno vrijeme pa se nista i ne radi
sretna godisnjica MAM da ih dozivite jos puno zajedno sa dosta djecice
Azra prelijep ti je poklon mama kupila bas je simpaticno
bejbibi pa de nas pocasti jednom slikicom svog pupe dok se nisi jos porodila
a sto se tice poklona za muskarca moj posto nosi cesto kravatu to mi je nekako najlakse to uvijek treba za promijeniti , uz neki parfem ili set posije brijanja i to je to
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 12:28:58
bejbibi
Samo vi navodite poklone kakve da dobijem ideju hehehe...al uglavnom oko tih stvari se vrti, parfem,set,odjeca,....
Alman draga ne znam kako da postavim slike :( a sad da otvaram one nek accounte ne zelim jer nisam bas za to da mi se po netu slike motaju :).... A voljela bi da vam pokazem kako mi je spicast stomak nisam mogla vjerovati da tako.moze izgledati haha...a mozda se ibeba tako namjestila ko ce ga znati.. Ja sam se ovaj put bas svake sedmice slikala kako ulazim u.koju sedmicu tako se ii uslikam :) imam punok fotki za razliku kad sam s M bila trudna :(
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:20:14
marseljeza
Pozdrav od terminuše :) Moja beba ne želi vani ni danas, očito Joj AzraB, gdje ti sunce vidiš? U moj sarajevskom kvartu nema ga za lijeka, eto mene do tebe
Što se tiče tih slika, imam ih i ja. Imala sam i darovanje, pa su mi prijateljice između ostalog poklonile to profesionalno fotografisanje, pa će to da bude lijepa uspomena aBd :)
Jel mi ovo Pravnica na pregledu još uvijek ili se porađa? Ja ću očito zaključiti mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:26:12
alman
nemam ni ja puno slika od pocetka trudnoce a sto kazes trebala bi se cesce slikati da ostane za uspomenu a nema sunca ni kod nas bas je tmurno vrijeme, sta ce te vi zenice danas za rucak ja nemam ideje, sto se mora jesti svaki dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:30:19
AzraB
IZVORNA PORUKA: marseljeza
Pozdrav od terminuše :) Moja beba ne želi vani ni danas, očito Joj AzraB, gdje ti sunce vidiš? U moj sarajevskom kvartu nema ga za lijeka, eto mene do tebe
Što se tiče tih slika, imam ih i ja. Imala sam i darovanje, pa su mi prijateljice između ostalog poklonile to profesionalno fotografisanje, pa će to da bude lijepa uspomena aBd :)
Jel mi ovo Pravnica na pregledu još uvijek ili se porađa? Ja ću očito zaključiti mjesec
na Ilidzi, ali se opet sakrilo mozda se Pravnica do sad i porodila, izgleda ti zakljucujes mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:31:28
AzraB
IZVORNA PORUKA: alman
nemam ni ja puno slika od pocetka trudnoce a sto kazes trebala bi se cesce slikati da ostane za uspomenu a nema sunca ni kod nas bas je tmurno vrijeme, sta ce te vi zenice danas za rucak ja nemam ideje, sto se mora jesti svaki dan
joj nemam ni ja ideje, kontala mozda malo supice i rize s piletinom zapeci, to je brzinski sve gotovo...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:32:42
marseljeza
Daj Bože da jeste, to bi zaista značilo da je red i na mene A moja beba se vrti cijelo jutro, ko da se tek namjestio kako mu paše i neće vani :) Na Hrasnom je tmurno, da hoće proljeće/ljeto aBd pa ćemo sa bebama u šetnju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:33:29
bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
Ahahahha ti ko.mm kad ga pitam sta cemo jesti on samo kaze ma haj ne moramo svaki dan jesti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:40:16
AzraB
Daj Bože da jeste, to bi zaista značilo da je red i na mene A moja beba se vrti cijelo jutro, ko da se tek namjestio kako mu paše i neće vani :) Na Hrasnom je tmurno, da hoće proljeće/ljeto aBd pa ćemo sa bebama u šetnju
porodit ces se aBd ne sekiraj se, nece ostati tu jos dugo sigurno onda cemo da razmisljamo o setnjicama taman ide lijepo vrijeme dok se oporavimo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:44:24
alman
i ja jedva cekam proljece i ljeto vise mi je zime preko glave, samo molim Boga da nam se ne ponovi proslogodisnje proljece i ona kisa i poplave, pravnica mozda vec drzi svoju u rukama ili je u bolovima pa nema kad da nam se javi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 13:48:52
Selzy
Gdje ste zenice? Izgleda da nam je svuda tmurno i kisovito vrijeme :/ na kontroli kazu bebac se okrenuo, prednjaci glavom, znaci spreman za van i tezina oko 3kg mozda malo manje ali tu negdje, aa sto se tice poklona, mi to od prilike znamo sta nam se svidjalo ili sta nam treba i tako obradujemo jedno drugo M.A.M i moj je muz teski pitar fanatik bebacbucko ta pojava lisajeva se desava, nista neobicno, zato se ne sikiraj, proci ce
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 26.2.2015 14:13:46
Pravnica
na Ilidzi, ali se opet sakrilo mozda se Pravnica do sad i porodila, izgleda ti zakljucujes mjesec
Drage moje, kako ste mi? Evo ja maloprije sa pregleda... otvorena 3 prsta al bolovi su mi iregularni... znaci konstantno me boli podnustomaka... to me otvara valjda. Htjeli me ostaviti ali posto sam blizu, poslali me kuci da cekam prave bolove. Uglavnom gdje je tu je izgleda. Marseljeza... meni su takvi bolovi poceli od prvog vaginalnog pregleda, znaci to je bio okidac... hehe...
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.