rose
|
IZVORNA PORUKA: Marien Zenice moje da vas pozdravim, da me ne zaboravite, pa lete ovi termini ko ludi, sad gledam, dobili smo novih beba, primicu se novi, masala! Cestitam prinove, cestitam godisnjicu i divan je onaj poklon-kompletic! Moj muz je za godisnjicu braka dobio upakovan pozitivan test za trudnocu, mislim da mu bolje od tog nisam mogla pokloniti Ja sam bila na kontroli, beba je okrenuta za porod i bas pritisce, ne vidi se grlic, moram mirovati da ne bi ranije krenula a vala i osjecam jace bolove, da je meni dogurati do termina, cini mi se da se ne bih bunila ni da prenesem :) Marselljeza jel to rece da si u Hrasnom? Pa skupa cemo u setnje po Vilsu samo ce tvoja bebica biti starija. Rose, rekoh ja tebi da cuvas tu garderobu za curu, ima dobrovoljaca :) Na facebooku pokrenuta super grupa- Mama-mami, prodaja i poklanjanje djecijih stvari, divno funkcionise. Ima li ko prijedlog za sutrasnji rucak? Bejbibi, ti si nam glavna pisalica, kad rodis falices nam ali da ti akobogda dobro i hairli prodjes a i mi sve :) Alman, Scarlett maksuz poljupci za vas a ljubim i ostale zenice, cuvajte se i mazite pupe/bebe! na tu grupu i mislim...primarno prodaja ima predobrih stvari fantasticno ocuvanih ali to tek kad budemo 100% sigurni...za sada ta robica seta do jetrve i meni se vraca
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|