Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 20:01:56
alman
hahaha moj vec ima dvije god, kako im curu a to mu je jastuk i to kod svekrve i ne daj Boze da ko legne na taj jastuk, a ovdje kod kuce ima mali jastucic koji zove beba i on je samo za zagrliti a niposto stavit pod glavu a ono izmisljeni prijatelj da snjim prica ili da se igra to nisam primjetila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 20:07:45
bejbibi
Moj isto nema izmisljenog prijatelja al zato se zna igrati sam pa nesto prica na engleskom koma ziva... On izgleda ove crtane.sto.gleda pa se uzivi.u te uloge jer se auticima igra a to.gleda ma nek.su zivi.i zdravi
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 20:21:32
bejbibi
IZVORNA PORUKA: rose
ja ne gledam nista od ovoih indisjkih, turskih, spanskih ili hrvatskih serija... kod mene piju vode samo anatomije, CSI, scifi i jedva cekam 1 marta da krene nova sezona once upon a time...to na internetu pratim...kod nas kasne dok otkupe a ja ne mogu cekati
I ja samo ovu tursku gledam jer znam tturski pa.mi.dobro.dodje malo slusanja :) A isto volim te navedene,pogotovo te krimi serije:)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 21:18:09
Selzy
Ma i ja rose isto gledam samo na foxu i fox lifeu americke serije, ali me nerviraju sto prekidaju po sto puta pa sam prestala sve pratiti ma da su filmovi zakon
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 21:20:09
Selzy
ovih sam se dana toliko filmova nagledala, da ne znam ni sama koliko ako vam treba preporuka, samo mi javite koji zanr filma volite i preporucim vam koji dobar
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 27.2.2015 22:37:41
bejbibi
IZVORNA PORUKA: saamy
Vece drage moje,kao ste vi meni?
Mene ne popuštaju grudi pokušavam istiskat ali opet su bolne uffff
Da vas pitam je su li koju sjekli kad? Mene su baš je bolno pa koliko traje ta bol nemogu se namjestit za sjedit nešto kao breca
Saamy nisam te najbolje skontala.. Sta jesu li sjekli??? Vidi draga grudi.su inace bolne prvih sedam dana otprilike jos ako imas puno mlijeka a bebica ne moze sve podojiti moze doci do.upale..moras obavezno da iatiskavas mlijeko ili ispumpaj..najbolje ti je pumpicom jer ces vecu kolicinu istiskat za kratko vrijeme nevo kad bi rucno... Mozfa boli al moras da ti se ne upale i ne daj Boze mastitis fasovala....jesu ti crvene,imas li kvrzica...ako bas ne mozes sama otidji u bolnicu il negdje tek ti oni malo oslobode( ne znam jwl rade to i kako)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 8:30:45
Pravnica
Jutrooo zene
Kod mene jucer nikakvih bolova ... bebica se izgleda bas ulijenila il joj je toliko lijepo unutra tako da opet danas idem na CTG i sve sto mogu je da ceeeekaaaaam...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 8:59:31
Selzy
Jutro i od mene, PRAVNICA kazem ti ja, ti ces s nama u mart nek bebac izadje kad bude spreman, on nigdje ne zuri, normalno da mu je lijrpo u maminoj pupi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 9:22:37
Selzy
bejbii bole sve kosti dole dok se dignem iz kreveta treba mi vremena, boli li tebe? Jedes li ti ljuto? Kazu kao ne valja a sad citam po forumima da nema u opste negativan uticaj na bebu i da nigdje nije dokazano da ne valja, ehhh meni se sinoc jeo chili cips onaj bas ljuti i spucala sam veliku onu kesu mali se rita, cak mi se cini da mu odgovara
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 10:48:18
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Selzy
bejbii bole sve kosti dole dok se dignem iz kreveta treba mi vremena, boli li tebe? Jedes li ti ljuto? Kazu kao ne valja a sad citam po forumima da nema u opste negativan uticaj na bebu i da nigdje nije dokazano da ne valja, ehhh meni se sinoc jeo chili cips onaj bas ljuti i spucala sam veliku onu kesu mali se rita, cak mi se cini da mu odgovara
I mene isto tako boli....ma dok se na stranu okrenem ko kit bas mi je tesko.... Jedem i ja ljuto... Jedem vala sve sto mi se jede i ja sam neki dan taj chili chips jela i bas mi se jede svaki dan, al necu puno tih cipsova....ja se ovaj mjesec dvije kile udebljala,bas nisam puno :)... A primjetila sam da oticem nekad..najvise poslije kupanja..neju noc su mi noge ko balon bile,bas se zacudih...ko da nisu moje noge i vas puno trnem..jel i ti??
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 11:27:28
lala88
zdravo trudnice, bebe se bas ulijenile, vruco im i lijepo u maminim pupama pa nece vani na ovo oblacno vrijeme, pametne bebice. I kod mene je oblacno i kisovito, dan je samo za spavati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 11:40:38
alman
jeste li mi se naspavcale, ja bas i nisam mali dosao kod nas oko 4 i spavao mi na prsima, ruka mi uturnula uh.. tako da sve sto sam danas planirala raditi otpada samo bi lezala i spavala
jeste li vi gledale prognozu za naredu sedmicu, kad sam vidjela da predvidjaju snijeg bas sam se rastuzila, ja jedva cekam sunce, proljece i lijepo vrijeme, a ono opet minusi, iskreno se nadam da ce fulati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 13:02:51
Pravnica
Evo mene sa ctga... hehe... nikakvih promjena jos uvijek... al neka, bolje da saceka jos dva-tri dana, posto su dezure sutra i prekosutra... sve neki cudni dr na rasporedu Ma zna beba kad ce
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 13:07:36
Selzy
Bejbibi meni srecom ne oticu noge, jos nisam osjetila, ali prsti na rukama da, osjetim kako zatezu kad stisnem saku a inace muzeva vera koja mi je bila prevelika sad taman na srednji prst, znaci prsti ko kobasice
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 28.2.2015 13:42:01
AzraB
dancek
samo da vam mahnem, i ja sam se pravo razlijenila. Jucer bila kod mame na rucku pa sam odmarala od kuce i kuhanja danas cu nesto brzinski pa veceras imamo goste. Trebala bih mozda kakvog kolaca napraviti.
Vidim pricate o ljutoj hrani, ja iskreno jedem sve sto stignem. Ponekad mi organizam zatrazi i neku takvu glupost poput cipsa, pa onda beba skace ko luda. Onda pocnem pricati sa njom izgleda ona trazi
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.