|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
30.1.2015 16:33:46   
alman
mala curice ma ne brini se nije to nista strasno a moze biti da je i do vremena pa da malo rana ziga sve ce to proci user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1976
30.1.2015 17:30:16   
mala curica
Ne znam vise nisama.
S obzirom da sam jako davnoooo imala tu famoznu Konizaciju i jako sam upucena u sve oko toga,ali ipak trazim po netu mozda mi je neko bjasnjenje promaklo.Neka informacija u koju nisam upucena.
Moj gin ima u historiji da sam imala Konizaciju a nista mi nije spominjao na mogucnosti rizika trudnoce,naglo skracenje grlica(ionako je skracen op.),otvaranje,prije vremeni porod,a na netu citam da su to najcesce komplikacije.
100% kada odem pitat cu ga za to da sam mirna i da ne razmisljam vise o tome.Ako trebam lezati,mirovati,cesto na kont,cuvanje tr.....nista nije problem samo da mi kaze da znam.
Tako da vec sam se naoruzala pitanjima kada budem isla na kont.
Svakakve misli mi stvaraju nervozu.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1977
30.1.2015 18:19:38   
rose

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Gift

drage moje nadam se da me primate jos jednu user posted image u drugom krugu...trenutno na strogom mirovanju

Dobrodošla draga, koja si sedmica? I ja moram mirovati, pijem dabroston i magnezijum.

od jutros se kanima da popijem Mg i sad me ti napomenu user posted image

ja danas kuci ostala...moja S nesto kaslje a juce sam morala ranije po nju u vrtic jer je povracala...danas je relativno ok ali dalje kaslje..eno je spava i kaslje user posted image tako da ne odoh na posao jutros nego sam se po kuci razvlacila citav dan...doduse nesto sam kao radila od kuce user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1978
30.1.2015 18:22:18   
rose

IZVORNA PORUKA: myb@by

Što se tiče gostiju u prvoj trudnoći sam bila pravo druželjubiva, a u ovoj sad katastrofa. Iskreno samo bih spavala.

i ja sam prosli put bila ko leptiric user posted image valjda sad kad vec imamo jedno dijete koje ima svoje zahtjeve i prohtjeve imamo i manje energije user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1979
30.1.2015 18:23:33   
rose

IZVORNA PORUKA: BebacBucko

bejbibi rado bih ja na bolovanje al mi ne daju al su mi rekli da se kao cuvam stresa i napora a ja na poslu pod stresom svaki dan, pijem onaj dabroston i magnezij direkt pa me malko uplasio ovaj nedostatak simptoma al dobro si sto kazes valjda sam ja jedna od onih srecnica koje nemaju tih user posted image problema sad se sjetih da ni u prvoj user posted image nisam imala nikakve simptome osim stomakauser posted image pa nisam i znala da sam trudna do 8 sedmice hahahaha.

Sto se tice Kaknja vidim da ga spominjete i ja imam samo najljepse uspomene iz tog gradica mm je iz Kaknja tako da user posted image za Kakanj.

hehe i mm je iz kaknja user posted image

(odgovor članu BebacBucko)
Neposredna veza do poruke: 1980
30.1.2015 18:56:04   
Selzy
Evo i mene, gdje ste zenice? Kakvo je raspolozenje veceras? user posted image myb@by i gift dobro dosle user posted image user posted image zelim vam ugodne i lahke trudnoce i da se cesto druzimo .. M.A.M. prijateljica mi se porodila prije 5mjeseci na jezeru i muz moze prisustvovati, ja u Vojnoj vodim trudnocu a tamo se i namjeravam poroditi ako Bog da, znam da su na jezeru bolje opremljeni i da u vojnoj nemaju inkubatore, zato zene koje rode prije vremena sve idu na jezeru i salju ih iz vojne gore, ee sad sve zavisi ko te potrefi u smjeni, ali ako imas koga jos bolje user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1981
30.1.2015 19:06:51   
samy_lo
Kako ste mi trudnice :)
Danas 8 sedmica i 4 dana
Evo par noci nmg da spavam..da li je neka imala problema s tim?

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1982
30.1.2015 19:14:40   
saamy
Sta mislite da li se treba mazati kremom ili uljem poslije poroda

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1983
30.1.2015 19:20:37   
saamy
Vitamini u trudnoći koji se piju da li mogu posle trudnoce

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1984
30.1.2015 19:24:23   
bejbibi
Hello zenice sta ima, kako ste mi... Niste bas raspolozene vecwras cini.mi se....

Saamy kako mislis mazati poslije.poroda,gdje,sta??? Ako mislis zbog sjeckanja onda sam se ja.dole mazala kantarionovim uljem.. Ako mislis opcenito ne znam sto ne bi smjela da se mazes i jednim i drugim... Za vitamine ne znam

Samy_ lo jesi li se ti i.prije javljala? Nisam te upratila na spisku.. Reci nam termin da te uvrstimo... A sto se tice spavanja sve skoro imamo problwma stim hehhw...pij kamilicu, mlijeko toplo ako mozes... Pred spavanje mislim...

Mala c, kako si sada.. Jel ti malo bolje, jel prestalo.boluckknanje???

Ostale sta ima?

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1985
30.1.2015 19:26:14   
myb@by
Samy ja sam se mazala i nakon poroda, jer sam cula da mozes popucati nakon poroda. Sto se tice vitamina mozes piti iste kao u trudnoci.
Rose ocito imamo mirnu djecicu pa nam ne manjka energije user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1986
30.1.2015 19:55:59   
Pravnica
Ja cu nastaviti piti ove svoje vitamine jer su preporuceni i za dojilje... a danas sam radila nalaze, krvna slika odlicna s obzirom na deveti mjesec trudnoce... urin isto zadovoljavajuci...

Evo cekam Strasti orijenta, hehehee... mora se nesto i pogledati user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1987
30.1.2015 20:24:13   
samy_lo

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Hello zenice sta ima, kako ste mi... Niste bas raspolozene vecwras cini.mi se....

Saamy kako mislis mazati poslije.poroda,gdje,sta??? Ako mislis zbog sjeckanja onda sam se ja.dole mazala kantarionovim uljem.. Ako mislis opcenito ne znam sto ne bi smjela da se mazes i jednim i drugim... Za vitamine ne znam

Samy_ lo jesi li se ti i.prije javljala? Nisam te upratila na spisku.. Reci nam termin da te uvrstimo... A sto se tice spavanja sve skoro imamo problwma stim hehhw...pij kamilicu, mlijeko toplo ako mozes... Pred spavanje mislim...

Ostale sta ima?

Hej hejj javljala sam se..nije mi doktorica nista rekla..racunala sam nesto na netu,izbaci mi 04.9.2015,pa eto upisi me..pa ako mi ona kaze drugacije,javim ti da promjenis :)
Pijem mlijeko,ali vise volim hladno

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1988
30.1.2015 20:24:18   
alman

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: BebacBucko

bejbibi rado bih ja na bolovanje al mi ne daju al su mi rekli da se kao cuvam stresa i napora a ja na poslu pod stresom svaki dan, pijem onaj dabroston i magnezij direkt pa me malko uplasio ovaj nedostatak simptoma al dobro si sto kazes valjda sam ja jedna od onih srecnica koje nemaju tih user posted image problema sad se sjetih da ni u prvoj user posted image nisam imala nikakve simptome osim stomakauser posted image pa nisam i znala da sam trudna do 8 sedmice hahahaha.

Sto se tice Kaknja vidim da ga spominjete i ja imam samo najljepse uspomene iz tog gradica mm je iz Kaknja tako da user posted image za Kakanj.

hehe i mm je iz kaknja user posted image

mashAllah sto imamo bosta kakanjskih nevjesta na forumu user posted image lijepo user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1989
30.1.2015 20:29:35   
alman
i ja sam poslije prve trudnoce pila jedno mjesec dana prenatala ostalo mi tableta pa reko da se ne bacaju a poslije nisam al sam pila onaj caj za dojilje, al ne znam da sam nesto primjetila da je od njega bilo vise mlijeka

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1990
30.1.2015 20:34:55   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Ja cu nastaviti piti ove svoje vitamine jer su preporuceni i za dojilje... a danas sam radila nalaze, krvna slika odlicna s obzirom na deveti mjesec trudnoce... urin isto zadovoljavajuci...

Evo cekam Strasti orijenta, hehehee... mora se nesto i pogledati user posted image

Zeno pricaj sta se desava u seriji, ovdje cim napada malo snijega ne radi kablovska, blokira.... A ja cu poludjeti user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1991
30.1.2015 20:36:11   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Ostale sta ima?

Hej hejj javljala sam se..nije mi doktorica nista rekla..racunala sam nesto na netu,izbaci mi 04.9.2015,pa eto upisi me..pa ako mi ona kaze drugacije,javim ti da promjenis :)

Aha ok onda, izvini kako te nema.ba spisku ne pamtim.onda nidta hehwh..prema tome se orjentisem hehw....evo stavljam te na spisak ;)

Neki autor...

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1992
30.1.2015 20:37:05   
bejbibi

Mirah...porodila seuser posted image
Elllma..porodila seuser posted image
Rose...porodila seuser posted image
Amela83....porodila seuser posted image

Amanni...1.2
Tukica... 05.02
Adicaa...10.2
Saamy..02
Marseljeza... 24.2
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3
Sara_mo...31.03

AzraB....03.04
Gift...03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Alman..29.06
Mala curica....30.06
Bella...06

Mybaby....03.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica..15.08
Aleah..26.08
MAM...28.08
BebacBucko....31.08

Samy_ lo...04.09

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1993
30.1.2015 20:37:55   
samy_lo

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Ostale sta ima?

Aha ok onda, izvini kako te nema.ba spisku ne pamtim.onda nidta hehwh..prema tome se orjentisem hehw....evo stavljam te na spisak ;)

Oki..ma vjerojatno nisam ni pisala nista za termin

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1994
30.1.2015 20:47:15   
saamy
Mislim na mazanje stomaka kremom ili uljem,da li je potrebno i gradi? ! da li su vitamini potrebni u 9 mjesecu,gotov sam potrošila kutiju reko ako kupim novu neću je potrošio dođe puno neznam Šta bi???

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 1995
30.1.2015 20:49:57   
bejbibi
Ma.ja ni ne pijem.vise vitamine, prestala prije.mjesec dana mozda... Inala punu kutiju i dala prijatelhici koja je isto trudna

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1996
30.1.2015 20:51:48   
bejbibi
Kod nas bas navalio snijeg user posted image da hoce biti ovaj fini da se moze vani biti i igrati s djecom :)) kako je u ostakim bih gradovima??

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1997
30.1.2015 21:17:24   
alman

Kod nas bas navalio snijeg user posted image da hoce biti ovaj fini da se moze vani biti i igrati s djecom :)) kako je u ostakim bih gradovima??

kod nas pada kisa i to pljusak, u kojem si ti gradu nisam upratilauser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1998
30.1.2015 21:28:22   
bejbibi
Bihac

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1999
30.1.2015 21:34:29   
alman
a super bila sam u Bihacu prelijep grad kad sam isla na ternsku nastavu jedan dan smo bili u Bihacu user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *