|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
30.1.2015 13:41:37   
myb@by
Hello, primate li me u drustvo vase ☺?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1926
30.1.2015 13:44:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čemu vakat tome i vrijeme
user posted image

user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1927
30.1.2015 13:44:27   
bejbibi
Ma muz nista ne vidi, meni je.moj stajao iza ledja i.pomagao mi da se napinjem,nije on nista vidio sta se desava dole user posted image .....ja bih voljela da moze ovdje u bihacu prisustvovati al ne daju :(( ne.mogu vam.opisati.kolko mi je krivo a i mm isto... Al sta ces....

Uh ja imam te bolove skoro svaki dan, od pocetka trudnoce :(... Navikla sam.vise... Doduse ti si blizu pa moze svasta biti hehe ;)... Sqmo prati svoje tijelo.. Al mislim da neces jos...

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1928
30.1.2015 13:46:20   
bejbibi

Naravno draga :) dobro nam dosla.... Reci nam kad ti je termin da te odmah uvrstimo u spisak user posted image btw cestitam na trudnoci i zelim ti urednu do kraja aBd i.sto.laksi porod :))

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1929
30.1.2015 13:46:54   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čemu vakat tome i vrijeme
user posted image
Naravno dobro nam doslauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1930
30.1.2015 13:48:06   
myb@by
Hvala na dobrodoslici. Termin je 3. Jula. Druga trudnoca je u pitanju.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1931
30.1.2015 13:48:32   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Amanni

Mogu vam reci da puno znaci kad imate nekog svog pored sebe bar ja tako mislim nekako se osjecas sigurnije pogotovo kom je prvi porod. Ovamo vala mozes povest desetoro ako hoces da su sa tobom. Meni je na prvom porodu bila jetrva i muz. I čim sam izasla u sobu svi su me disli obic i posjetit. Ovamo je posjeta dozvoljena od jutra do 22h i smatram da je to super

Ah amannu to tako na zapadu :))) i meni je to super..jako mi je pomoglo prisustvo.muza :)... Al ovdje kod nas ne znam sta izmisljaju stim.glupostima da ne daju.. Barem na porodu da moze

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1932
30.1.2015 13:48:40   
M.A.M.
joj zene sto je meni danas nekakav dan ljigav,samo mi se spava

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1933
30.1.2015 13:50:42   
bejbibi

Mirah...porodila seuser posted image
Elllma..porodila seuser posted image
Rose...porodila seuser posted image
Amela83....porodila seuser posted image

Amanni...1.2
Tukica... 05.02
Adicaa...10.2
Saamy..02
Marseljeza... 24.2
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3
Sara_mo...31.03

AzraB....03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Alman..29.06
Mala curica....30.06
Bella...06

Mybaby....03.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica..15.08
Aleah..26.08
MAM...28.08
BebacBucko....31.08

< Poruku je uredio bejbibi -- 30.1.2015 13:52:38 >

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1934
30.1.2015 13:51:58   
bejbibi

Eto te draga na.spisku nasem user posted image zelim ti ugodno druzenje sa nama i da nam se javljas sto cesce jer dijelimo.minuseuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1935
30.1.2015 13:53:54   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

joj zene sto je meni danas nekakav dan ljigav,samo mi se spava

Izgleda oovo vrijwmw.utice na nas, i meni jw isto... Al je tmurno i kisovito, bas depresivno...zato se ja odo sad baciti na ciscenje malo da se razbudim user posted image pa cu se okupati

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1936
30.1.2015 13:55:15   
Pravnica
myb@by... welcome user posted image

bejbibi... neka jos malo, barem do 38 punih sedmica user posted image mada kad vidim ovaj spisak sad... ooo primaklo se... samo da nam se amanni porodi i zvanicno otvori februarski krug user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1937
30.1.2015 14:05:21   
Amanni
Novoj trudnici zelim dobrodošlicu i ugodnu trudnocu. Pravnice ja sam mislila da ću se do jutros porodit kad su me bolovi u pola dva probudili ali nista u pola tri prestali valjda lažna zubuna u prvoj trudnoci nisam to imala. Ja kad pogledam taj spisak ja prva bas se sva uzbudim. Bejbibi meni je najbitnije dok su kontrakcije da mi neko masira ledza tu mije mm najvise pomogao. Još tad nisam ni jezik dobro znala da nisu mogli ući ja neznam ni kako bi se porodilauser posted image . Šta kuhate danas ja sam mislila sarmu zamotat mm kupio kupus kiseli pa da ga iskoristim mogu to i sljedeći polako motat.

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1938
30.1.2015 14:15:02   
BebacBucko
Dan zenice evo i mene. Predpostavljam da sam dobila veeeeeliki minus s obzirom da me nema cijelu heftu user posted image Pritisli me na poslu sa obavezama pa kad dojem kuci cim namirim sina i muza svalim se u krevet njie mi ni do cega. A do kompjutera od muza ne mogu a laptop mi koristi napredni trogodisnjak koji sam sebi pusta crtice na you tubuuser posted image
vidim ima dosta novih trudnica , pravnica, MAM, mybaby i da ne nabrajam ima vas bas dosta user posted image dobrodosle i zelim vam ugodnu trudnocu kao i lijepo druzenje sa nama.
Zenicama koje su se porodile sve najbolje i da bude hairli.

Drage zenice ja u zadnje vrijeme nemam nikakvih simptoma trudnoce osim bolnih grudi pocela sma da se brinem je li sve ok. mucnina prestala , zamor i pospanost takodje, bol u krstima i glavobolja nista se od toga ne pojavljuje cak ni oni cudni grcici u stomaku o kojim sam vam govorila zadnji put. gazim 10 tu sedmicu akontrola mi je tek 10.02.

Ako se ne boris za ono sto volis, ne placi za onim sto izgubis.

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1939
30.1.2015 14:22:07   
myb@by

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Eto te draga na.spisku nasem user posted image zelim ti ugodno druzenje sa nama i da nam se javljas sto cesce jer dijelimo.minuseuser posted image

Trudicu se da se javljam što češće. Imam mučnine pa sam sva user posted image . Nadam se da će me druženje sa vama malo oraspoložiti user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1940
30.1.2015 14:23:54   
alman
kako ste mi sve redom, novim trudnicama zelim dodrodoslicu, ja sam se bas lijepo naspavala sinoc mada nisam mogla dugo da se nastimam i da zaspim al sam zato malo duze odspavala, evo sad isratila svekrvu i svekra dovezli malog bio kkod njih 2 dana,

joj meni se vec nekoliko dana jede cetenija, valjda znate sta je to al ne znam je napraviti i sinoc nadjem na carsiji tursku kupovnu, nije kao domaca al moze proci i tako da sam malo utolila zednju mada mi je svekrva rekla kad dodjem sljedece sedmice kod njih da cemo praviti ona zna, jedva cekam user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu BebacBucko)
Neposredna veza do poruke: 1941
30.1.2015 14:24:09   
Gift
drage moje nadam se da me primate jos jednu user posted image u drugom krugu...trenutno na strogom mirovanju

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1942
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januark
30.1.2015 14:29:19   
alman

IZVORNA PORUKA: Amanni

Jutro zene kako ste mi?Mene sinoć u pola dva probudio bol u ledjima i krene prema malom stomaku. I tako do pola tri i prestane valjda laznjaci ja već bila i muza probudila i on kaže hajmo a ja opet aj reko da sacekam malo ako krene jače bolit zao mi djete budit a nemozemo ga samog ostavit i tako prestade. Neka je ovdje iz Kaknja ja sam u Kaknju provela djetistvo 5 god tacnije sam živjela divan gradić a još divni ljudi. Veliki pozzz za Kakanj.

ma svi smo ti mi iz Kaknja divni i fini, zato nam na ulazu u grad stoji natpis dobro dosli u grad dobrih ljudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1943
30.1.2015 14:29:47   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Gift

drage moje nadam se da me primate jos jednu user posted image u drugom krugu...trenutno na strogom mirovanju

Dobrodošla draga, koja si sedmica? I ja moram mirovati, pijem dabroston i magnezijum.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1944
30.1.2015 14:30:29   
mala curica
Aaa vremema majko moja.
Ja cijeli dan prespavala i preleza,jos sam u krevetu.Kao da me neko slomio.
Novim clanicama zelim dobro doslicu i ugodnu trudnocuuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1945
30.1.2015 14:31:28   
alman

IZVORNA PORUKA: Gift

naravno dobro nam dosla zelim ti veoma urednu i ugodnu trudnocu i da to strogo mirovanje brzo prodjeuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1946
30.1.2015 14:33:01   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

myb@by... welcome user posted image

bejbibi... neka jos malo, barem do 38 punih sedmica user posted image mada kad vidim ovaj spisak sad... ooo primaklo se... samo da nam se amanni porodi i zvanicno otvori februarski krug user posted image

Hehhe.. Da, da cekamo.Amanni da otvori zvanicno hihihi...brzo ce to proci pa smo onda mi.martovske na redu hehe,samo da hairli prodje ovo i dodju nam bebice aBd...

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1947
30.1.2015 14:34:42   
alman
mala curice i kod nas je bas tmurno i depreivno vrijeme i kod mene da nisu bili gosti i ja bi vjeruj mi prelezala danuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1948
30.1.2015 14:36:52   
bejbibi
Gift dobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu i lagan porod.. Reci nam.termin da te uvrstimo u spisak :)) joj al raste ovaj spisakuser posted image ....

Mybaby samo odmaraj,znam kako ti je :(( al proci ce uskoro...

Amanni ja danas nista ne.kuham.imam.od juce al dala si.mi ideju za sutra aBd user posted image a mozda cu i grah....

Bebac bucko malo ti fali za minusauser posted image al oprosteno.ti je, sigurno si bas u obavezama al haj ti zeno nna bolovanje da se mi druzimo user posted image

Mala c, vrijeme katastrofa i ovdje.. Ja malo cistila pa dosla sebi. Sad jos da se okupam i da tamamim za danas user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1949
30.1.2015 14:37:39   
Gift
hvala vam..ja sam 31+1..nadam se i ja da ce na slijedecem pregledu dr. kazati da mogu u skitnju...svasta sam nesto bila planirala uraditi, pogotovu u kuci, pa sve pripremiti za bebu, a ovako samo preko neta i mm narucujem...ali kao sto napisah nadam se boljem

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *