Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:44:00
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: myb@by
Hello, primate li me u drustvo vase ☺?
čemu vakat tome i vrijeme
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:44:27
bejbibi
Ma muz nista ne vidi, meni je.moj stajao iza ledja i.pomagao mi da se napinjem,nije on nista vidio sta se desava dole .....ja bih voljela da moze ovdje u bihacu prisustvovati al ne daju :(( ne.mogu vam.opisati.kolko mi je krivo a i mm isto... Al sta ces....
Uh ja imam te bolove skoro svaki dan, od pocetka trudnoce :(... Navikla sam.vise... Doduse ti si blizu pa moze svasta biti hehe ;)... Sqmo prati svoje tijelo.. Al mislim da neces jos...
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:46:20
bejbibi
IZVORNA PORUKA: myb@by
Hello, primate li me u drustvo vase ☺?
Naravno draga :) dobro nam dosla.... Reci nam kad ti je termin da te odmah uvrstimo u spisak btw cestitam na trudnoci i zelim ti urednu do kraja aBd i.sto.laksi porod :))
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:48:32
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Amanni
Mogu vam reci da puno znaci kad imate nekog svog pored sebe bar ja tako mislim nekako se osjecas sigurnije pogotovo kom je prvi porod. Ovamo vala mozes povest desetoro ako hoces da su sa tobom. Meni je na prvom porodu bila jetrva i muz. I čim sam izasla u sobu svi su me disli obic i posjetit. Ovamo je posjeta dozvoljena od jutra do 22h i smatram da je to super
Ah amannu to tako na zapadu :))) i meni je to super..jako mi je pomoglo prisustvo.muza :)... Al ovdje kod nas ne znam sta izmisljaju stim.glupostima da ne daju.. Barem na porodu da moze
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:53:54
bejbibi
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
joj zene sto je meni danas nekakav dan ljigav,samo mi se spava
Izgleda oovo vrijwmw.utice na nas, i meni jw isto... Al je tmurno i kisovito, bas depresivno...zato se ja odo sad baciti na ciscenje malo da se razbudim pa cu se okupati
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 13:55:15
Pravnica
myb@by... welcome
bejbibi... neka jos malo, barem do 38 punih sedmica mada kad vidim ovaj spisak sad... ooo primaklo se... samo da nam se amanni porodi i zvanicno otvori februarski krug
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:05:21
Amanni
Novoj trudnici zelim dobrodošlicu i ugodnu trudnocu. Pravnice ja sam mislila da ću se do jutros porodit kad su me bolovi u pola dva probudili ali nista u pola tri prestali valjda lažna zubuna u prvoj trudnoci nisam to imala. Ja kad pogledam taj spisak ja prva bas se sva uzbudim. Bejbibi meni je najbitnije dok su kontrakcije da mi neko masira ledza tu mije mm najvise pomogao. Još tad nisam ni jezik dobro znala da nisu mogli ući ja neznam ni kako bi se porodila . Šta kuhate danas ja sam mislila sarmu zamotat mm kupio kupus kiseli pa da ga iskoristim mogu to i sljedeći polako motat.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:15:02
BebacBucko
Dan zenice evo i mene. Predpostavljam da sam dobila veeeeeliki minus s obzirom da me nema cijelu heftu Pritisli me na poslu sa obavezama pa kad dojem kuci cim namirim sina i muza svalim se u krevet njie mi ni do cega. A do kompjutera od muza ne mogu a laptop mi koristi napredni trogodisnjak koji sam sebi pusta crtice na you tubu vidim ima dosta novih trudnica , pravnica, MAM, mybaby i da ne nabrajam ima vas bas dosta dobrodosle i zelim vam ugodnu trudnocu kao i lijepo druzenje sa nama. Zenicama koje su se porodile sve najbolje i da bude hairli.
Drage zenice ja u zadnje vrijeme nemam nikakvih simptoma trudnoce osim bolnih grudi pocela sma da se brinem je li sve ok. mucnina prestala , zamor i pospanost takodje, bol u krstima i glavobolja nista se od toga ne pojavljuje cak ni oni cudni grcici u stomaku o kojim sam vam govorila zadnji put. gazim 10 tu sedmicu akontrola mi je tek 10.02.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:23:54
alman
kako ste mi sve redom, novim trudnicama zelim dodrodoslicu, ja sam se bas lijepo naspavala sinoc mada nisam mogla dugo da se nastimam i da zaspim al sam zato malo duze odspavala, evo sad isratila svekrvu i svekra dovezli malog bio kkod njih 2 dana,
joj meni se vec nekoliko dana jede cetenija, valjda znate sta je to al ne znam je napraviti i sinoc nadjem na carsiji tursku kupovnu, nije kao domaca al moze proci i tako da sam malo utolila zednju mada mi je svekrva rekla kad dodjem sljedece sedmice kod njih da cemo praviti ona zna, jedva cekam
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januark 30.1.2015 14:29:19
alman
IZVORNA PORUKA: Amanni
Jutro zene kako ste mi?Mene sinoć u pola dva probudio bol u ledjima i krene prema malom stomaku. I tako do pola tri i prestane valjda laznjaci ja već bila i muza probudila i on kaže hajmo a ja opet aj reko da sacekam malo ako krene jače bolit zao mi djete budit a nemozemo ga samog ostavit i tako prestade. Neka je ovdje iz Kaknja ja sam u Kaknju provela djetistvo 5 god tacnije sam živjela divan gradić a još divni ljudi. Veliki pozzz za Kakanj.
ma svi smo ti mi iz Kaknja divni i fini, zato nam na ulazu u grad stoji natpis dobro dosli u grad dobrih ljudi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:30:29
mala curica
Aaa vremema majko moja. Ja cijeli dan prespavala i preleza,jos sam u krevetu.Kao da me neko slomio. Novim clanicama zelim dobro doslicu i ugodnu trudnocu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:33:01
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Pravnica
myb@by... welcome
bejbibi... neka jos malo, barem do 38 punih sedmica mada kad vidim ovaj spisak sad... ooo primaklo se... samo da nam se amanni porodi i zvanicno otvori februarski krug
Hehhe.. Da, da cekamo.Amanni da otvori zvanicno hihihi...brzo ce to proci pa smo onda mi.martovske na redu hehe,samo da hairli prodje ovo i dodju nam bebice aBd...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 30.1.2015 14:37:39
Gift
hvala vam..ja sam 31+1..nadam se i ja da ce na slijedecem pregledu dr. kazati da mogu u skitnju...svasta sam nesto bila planirala uraditi, pogotovu u kuci, pa sve pripremiti za bebu, a ovako samo preko neta i mm narucujem...ali kao sto napisah nadam se boljem