Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:47:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: R&T@ Vi znate koliko je pogodila... A i ona je primila... Iznenadjuje me bh posta...bas su brzi... Kako kome, moj poklon je putovao skoro 7 dana. Dastvarno. Hanica je prva posla, u peta u 8, 9h ujutro, a ja tek dobila danas ako je druga pošta to ide sporije jeli kod tebe HR posta Jeste. Vjerovatno zbog toga. Nismo uvezani
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:49:01
bebacha
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar Baš lijep poklon....ne znam šta si kukala. . pa vidis da je sve zafrkancija Možda kondom, ostalo je sve fino, kulturno. valjda nisi sebe zakinula za sex zbog slanja. jesam,mm cudno sto je otisla citava kutija za sedmicu aja sutim a gocu da umrem od smjeha to ti je reci prijatelj
< Poruku je uredio bebacha -- 29.1.2015 14:50:13 >
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:49:01
MicoTico
IZVORNA PORUKA: bebacha ako je druga pošta to ide sporije jeli kod tebe HR posta Ma nema to veze, kod mene je Pošta Srpske, kod Krofnice vjerovatno BH ili HR, pa opet stiglo za 1 dana od mene za nju, a odnje za mene za 2 dana.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:49:44
bebacha
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: bebacha ako je druga pošta to ide sporije jeli kod tebe HR posta Ma nema to veze, kod mene je Pošta Srpske, kod Krofnice vjerovatno BH ili HR, pa opet stiglo za 1 dana od mene za nju, a odnje za mene za 2 dana. meni je skoro nesto putovalo iz pošte hr i 7 dana sam cekala i tako mi rekose u pošti
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:50:23
Mamica24
Kasnim kao i inace... Hoce li ko sa mnom... Dobra sam pravo
_____________________________ Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:52:16
MicoTico
Mislim da smo krofna i ja, izuzev Gali i možda Damme i Iman, najudaljenije jedna od druge. Još drugi entitet. I stiže jako brzo. Eto, ja poslala u 13 h u utorak, a krofna sliuku stavila u srijedu oko 15 sati.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:53:28
bebaa
Jaooo prekrasnipokloni...none pogotovo... Mamice....cekaj sledeci krug...
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:53:39
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: bebacha ako je druga pošta to ide sporije jeli kod tebe HR posta Ma nema to veze, kod mene je Pošta Srpske, kod Krofnice vjerovatno BH ili HR, pa opet stiglo za 1 dana od mene za nju, a odnje za mene za 2 dana. meni je skoro nesto putovalo iz pošte hr i 7 dana sam cekala i tako mi rekose u pošti Ja sam poslal preko bh pošte i sporo je išlo. Pahulja meni preko hr pošte i stiglo je prije. Ma nije ni bitno, samo neka je došlo.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:53:48
Hanady RR
Otkriveni Swapić parovi: 1. DM - Full Moon 2. koka i po - Irena Sa 3. vesela- ananas_ze 4. hapymum- nudzejma 5. MicoTico - Krofnica Mo 6. minja_-palachinken 7. mama2009 - ziki 8. zvoncica- EEDITH 9. bebaa- SREĆNA 10. Angelica - pocahontas 11.AnLu- Bella.88 12. Hannica -Pahuljica 13.teacher75- bebacha 14. Rita- vještica 15. ....
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:54:21
bebacha
IZVORNA PORUKA: MicoTico Mislim da smo krofna i ja, izuzev Gali i možda Damme i Iman, najudaljenije jedna od druge. Još drugi entitet. I stiže jako brzo. Eto, ja poslala u 13 h u utorak, a krofna sliuku stavila u srijedu oko 15 sati. ja cesto saljem nesto i primam pakete recimo u sarajevo stigne sutradan ili nemi iz sarajeva tako a kad saljem u tz uvijek se ceka 2-3 dana nidje veze al et
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:56:21
Mamica24
IZVORNA PORUKA: bebaa Jaooo prekrasnipokloni...none pogotovo... Mamice....cekaj sledeci krug... E jooooj kakav krug sad... E sad cu se naljutiti... Hmmm
_____________________________ Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:56:41
bebacha
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Otkriveni Swapić parovi: 1. DM - Full Moon 2. koka i po - Irena Sa 3. vesela- ananas_ze 4. hapymum- nudzejma 5. MicoTico - Krofnica Mo 6. minja_-palachinken 7. mama2009 - ziki 8. zvoncica- EEDITH 9. bebaa- SREĆNA 10. Angelica - pocahontas 11.AnLu- Bella.88 12. Hannica -Pahuljica 13.teacher75- bebacha 14. Rita- vještica 15. .... koliko ima parova
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:57:19
bebacha
IZVORNA PORUKA: Mamica24 IZVORNA PORUKA: bebaa Jaooo prekrasnipokloni...none pogotovo... Mamice....cekaj sledeci krug... E jooooj kakav krug sad... E sad cu se naljutiti... Hmmm prijavljivalo se prošle sedmice
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:59:25
Mamica24
Znaci sad sam sama... Pa dobro... Evo se prijavljujem...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:59:30
R&T@
Sve sam morala procitati... Kakav chat, ovo je bolje... Pahulja dobila rokovnik, kao i ja... Bebacha poslala sto i ja... Iman,.da slale smo postom...u tome car... A dodjem ti cokoladu
< Poruku je uredio R&T@ -- 29.1.2015 15:00:39 >
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:59:32
damma
IZVORNA PORUKA: Mamica24 Kasnim kao i inace... Hoce li ko sa mnom... Dobra sam pravo prijavi se za sledeci
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:59:39
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mamica24 IZVORNA PORUKA: bebaa Jaooo prekrasnipokloni...none pogotovo... Mamice....cekaj sledeci krug... E jooooj kakav krug sad... E sad cu se naljutiti... Hmmm Danima gori na ovoj temi a ti tek primijetila?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:02:08
ziki
IZVORNA PORUKA: R&T@ Sve sam morala procitati... Kakav chat, ovo je bolje... Pahulja dobila rokovnik, kao i ja... Bebacha poslala sto i ja... Iman,.da slale smo postom...u tome car... A dodjem ti cokoladu
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:05:08
bebaa
IZVORNA PORUKA: Mamica24 Znaci sad sam sama... Pa dobro... Evo se prijavljujem... Nisi sama.....ovo je vec zavrseno...kad bude sledeci onda se prijavi....
_____________________________ "U laži su kratke noge ! "
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:07:18
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Mamica24 Znaci sad sam sama... Pa dobro... Evo se prijavljujem... Daj na pp adresu
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:10:27
Mamica24
IZVORNA PORUKA: ananas_ze IZVORNA PORUKA: Mamica24 Znaci sad sam sama... Pa dobro... Evo se prijavljujem... Daj na pp adresu Hoce to biti samnom
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:25:54
veeseelaa
ih bebačo pa ti si isto dobro kupila al Anlu sa zlatnim naušnicama mi ne izlazi iz ušiju, pardon iz glave
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:27:19
veeseelaa
bebačo da je ko meni poslao kondom haos bi mi u kući napravio obzirom da ne koristimo iste ko zna šta bi mm pomislio
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:28:06
Hannica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ih bebačo pa ti si isto dobro kupila al Anlu sa zlatnim naušnicama mi ne izlazi iz ušiju, pardon iz glave Ima se, može se.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 15:28:53
tinkivinki
swapice imaš pp
Anketa
Kucni poslovi.пеперутка16 Koje kucne poslove uglavnom obavlja vas muz?
Oznake