Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:21:55
MicoTico
IZVORNA PORUKA: medic slatki Bravo Krofnice Mico krasan poklon si dobila Boje fantasticne, i stajace ti ta zelena Jeste baš A zelena mi je inače omiljena boja, a nemam šal/maramu ove boje, baš me obradovala.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:28:07
ziki
Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:28:59
palachinken
IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:29:29
bebacha
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih slazem se
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:29:53
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:30:27
ziki
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih nije to baš prizor za porodičnog foruma, čarape su pristojne
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
[Obrisana poruka] 29.1.2015 13:30:39
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:32:03
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih Ja sam imala namjeru, ali nema me ko slikati, a ne mogu sama da to izgleda lijepo
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:34:38
bebacha
IZVORNA PORUKA: ziki IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih nije to baš prizor za porodičnog foruma, čarape su pristojne pa nisu bas na svakom evo ja to necu objavit,ne ide
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:34:42
Medić*
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:50:30
Hannica
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:52:30
Hannica
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih Ja sam imala namjeru, ali nema me ko slikati, a ne mogu sama da to izgleda lijepo Pa na ogledalu sestro.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:52:58
Penelope82
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite A nek se i onda ove s gaćama ugledaju na njih Eh,Hannice,ja vidjeh tvoju objavu,reko evo je The NOGA Odabij od ovih smajlica i slikaj se vise
_____________________________ Ne hodaj ispred mene, mozda necu slijediti. Ne hodaj iza mene, mozda necu voditi. Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 13:56:01
damma
bebacho imal tvog poklona?
_____________________________ 2004. 2008.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:02:04
bebacha
IZVORNA PORUKA: damma bebacho imal tvog poklona? ima al cekam da moja swapica dobije
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:03:08
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: hatepsut Hanice,gdje si kupils ovu cetku? ! Ili sko ti je lakse mozes mi i poslati U cm-u Eee pa ja to nisam vidjela a bila i cm-u i u dm-u kad sam nesto kupovala
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:04:06
gagala
idite u vraga žene moj poklon stigao jučer, nisam stigla slikati, ali moju swapicu moram rastužiti - tokom transporta poštom pukla je ručka, ali će nešto osmislim da se to riješi hvala najljepša za onaj drugi poklon koji mi je baš trebao, kao da si virila idu slike brzo
_____________________________ Moj Anđeo je uvijek sa mnom :)
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:05:44
Hannica
IZVORNA PORUKA: hatepsut IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: hatepsut Hanice,gdje si kupils ovu cetku? ! Ili sko ti je lakse mozes mi i poslati U cm-u Eee pa ja to nisam vidjela a bila i cm-u i u dm-u kad sam nesto kupovala U cm kad uđeš odmah prva polica, metar-dva od vrata, ne možeš promašiti, to prvo ugledaš kad uđeš.
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:20:30
R&T@
http://www.dodaj.rs/?G/Fa/s7zkluY/cam02287.jpg Evo i mog poklona... To je kada divna zena posalje, pa zvala se i vjestica... odusevljena sam, sve mi se svidja... Hvala, vjestice.., I hvala, Iman...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:22:42
bebacha
IZVORNA PORUKA: R&T@ http://www.dodaj.rs/?G/Fa/s7zkluY/cam02287.jpg Evo i mog poklona... To je kada divna zena posalje, pa zvala se i vjestica... odusevljena sam, sve mi se svidja... Hvala, vjestice.., I hvala, Iman... hehehe odlicno
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:24:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: ziki Mole se sve žene koje su dobile čarape da slikaju none u njima, anđa zadala pa pratite
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:25:55
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: damma bebacho imal tvog poklona? ima al cekam da moja swapica dobije dobila poklon, komsinica ga uzela pa nisam morala da idem u postu bebacha me od srca nasmijala, hvala
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:26:53
Medić*
Divno, ne zna se ko je kreativniji, mislim na ideje
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:27:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: medic slatki Divno, ne zna se ko je kreativniji, mislim na ideje ja i nisma bila bas kreativna al ne zove se ovo dzaba nekerativni swap, jel tako
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:27:46
ziki
IZVORNA PORUKA: R&T@ http://www.dodaj.rs/?G/Fa/s7zkluY/cam02287.jpg Evo i mog poklona... To je kada divna zena posalje, pa zvala se i vjestica... odusevljena sam, sve mi se svidja... Hvala, vjestice.., I hvala, Iman...
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake