Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:27:57
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: medic slatki Divno, ne zna se ko je kreativniji, mislim na ideje ja i nisma bila bas kreativna al ne zove se ovo dzaba nekerativni swap, jel tako Naravno, to se i trazilo
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:30:45
bebacha
ja dobila ovo hvalla eto vam i noge
_____________________________ "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:31:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: R&T@ http://www.dodaj.rs/?G/Fa/s7zkluY/cam02287.jpg Evo i mog poklona... To je kada divna zena posalje, pa zvala se i vjestica... odusevljena sam, sve mi se svidja... Hvala, vjestice.., I hvala, Iman... jao odličnoooooooooooooooooooooo al odlično... natpis na kecelji i sove... vještice svaka čast
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:31:31
Medić*
IZVORNA PORUKA: bebacha ja dobila ovo hvalla eto vam i noge Batkova Bravo Tiki za poklon, fino joj stoje
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:31:46
bebacha
a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:34:39
Medić*
IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:36:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: bebacha ja dobila ovo hvalla eto vam i noge Batkova Bravo Tiki za poklon, fino joj stoje opaaaaaa, dobra nona!
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:37:03
R&T@
Vi znate koliko je pogodila... A i ona je primila... Iznenadjuje me bh posta...bas su brzi...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:37:20
teacher75
samo da znate da nemam nijedan kuhar osim onog za bebe, tako da da mi je ovaj super dosao
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:38:31
R&T@
Bebacha, ko ti je par? Joj, super poruka za kuhanje...
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:38:43
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Otkriveni Swapić parovi: 1. DM - Full Moon 2. koka i po - Irena Sa 3. vesela- ananas_ze 4. hapymum- nudzejma 5. MicoTico - Krofnica Mo 6. minja_-palachinken 7. mama2009 - ziki 8. zvoncica- EEDITH 9. bebaa- SREĆNA 10. Angelica - pocahontas 11.AnLu- Bella.88 12.Hannica- Pahuljica 13. Vještica- Rita 14. bebacha- Tiki 15.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:40:45
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75 samo da znate da nemam nijedan kuhar osim onog za bebe, tako da da mi je ovaj super dosao Ti? Aaaaaa, super... Bas dobra fora... Ja sam ovako i zamislila swap...
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:40:47
Hannica
IZVORNA PORUKA: R&T@ Vi znate koliko je pogodila... A i ona je primila... Iznenadjuje me bh posta...bas su brzi... Kako kome, moj poklon je putovao skoro 7 dana.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:41:18
bebacha
IZVORNA PORUKA: teacher75 samo da znate da nemam nijedan kuhar osim onog za bebe, tako da da mi je ovaj super dosao ovo je samo sveska za pisanje recepata
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:41:29
bebacha
IZVORNA PORUKA: R&T@ Bebacha, ko ti je par? Joj, super poruka za kuhanje... tiki
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:41:58
ziki
Bebacha i tiky super bebacha (samjli koji zviždi)
_____________________________ Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:42:49
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar Baš lijep poklon....ne znam šta si kukala. .
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:42:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: R&T@ Vi znate koliko je pogodila... A i ona je primila... Iznenadjuje me bh posta...bas su brzi... Kako kome, moj poklon je putovao skoro 7 dana. Dastvarno. Hanica je prva posla, u peta u 8, 9h ujutro, a ja tek dobila danas
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:43:41
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 samo da znate da nemam nijedan kuhar osim onog za bebe, tako da da mi je ovaj super dosao ovo je samo sveska za pisanje recepata haha, nisam jos raspakovala, tek dodjoh kuci
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:44:16
bebacha
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar Baš lijep poklon....ne znam šta si kukala. . pa vidis da je sve zafrkancija
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:44:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar jao ovo tiki dobila jel... wowwwwwwwwwwwwwww e fakat
_____________________________ ''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.'' H- 25.6.2006 F-12.2.2009
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:44:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar Baš lijep poklon....ne znam šta si kukala. . Jeste, odlican. Ma svi su mi pokloni ekstra. Meni moj posebno sto me Hnaci dobro prokuzila pa skontala sta volim
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:44:38
Medić*
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: teacher75 samo da znate da nemam nijedan kuhar osim onog za bebe, tako da da mi je ovaj super dosao ovo je samo sveska za pisanje recepata haha, nisam jos raspakovala, tek dodjoh kuci Onda prepisuj recepte
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:45:14
bebacha
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: R&T@ Vi znate koliko je pogodila... A i ona je primila... Iznenadjuje me bh posta...bas su brzi... Kako kome, moj poklon je putovao skoro 7 dana. Dastvarno. Hanica je prva posla, u peta u 8, 9h ujutro, a ja tek dobila danas ako je druga pošta to ide sporije jeli kod tebe HR posta
RE: Prvi nekreativni RR Swap 29.1.2015 14:46:19
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebacha IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: bebacha a ja swojoj swapici posla ovo,drago mi je da se nasmijala bar Baš lijep poklon....ne znam šta si kukala. . pa vidis da je sve zafrkancija Možda kondom, ostalo je sve fino, kulturno. valjda nisi sebe zakinula za sex zbog slanja.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake