|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
28.1.2015 21:39:02   
alman
pozdrav kako ste kao bebice, mi smo danas nesto bas nenagodni valjda zbog vremena, a i nesto me na desnoj strani u dnu stomaka boli, bas ruzan osjecaj, i kod mene je kolostrum se poceo pojavljivati bas sam maloprije gledala a i svrbe me bradavice uzasno pogotovo kad skinem grudnjak.

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1751
28.1.2015 22:04:32   
Selzy
Alman pozz i tebi draga, meni to curka od 6-og mjeseca, nekad manje nekad vise, a grudnjak me toliko srkleti da ga nosim samo kad negdje izlazim pa moram user posted image bejbibi valjda sve zavisi kako se baba namjesti, pa tamo gdje najvise osjecam udarce negsje kod deanog rebea mislim da su mu tu nogice user posted image ali to samo pretpostavljam, inace nemam pojma user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1752
28.1.2015 22:06:15   
Selzy
Vidim da sam progutala par slova, kako pisem sa mobitela pa nemojte zamjeriti user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1753
28.1.2015 22:24:25   
alman
ma grudnjak dolazi u obzir jedino kad izlazim,i to se poslije moram istusirati jer me uzasno svrbe bradavice, jos uopste nemam izrazene bradavice prvo dijete sam sve dojila preko sikonskih nastavaka ni tada se nisu izvlacile, a po kuci ni ja ne nosim grudnjakbas me smetauser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1754
29.1.2015 0:05:31   
saamy
Mene ne lupka puno,neznam zašto valjda bi trebalo u 9 da lupa jače, ne znam gdje je nogica gdje glavica kako stupanje prepoznat

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1755
29.1.2015 3:01:55   
Amela83
Pozdrav žene :) Samo da vam mahnem - za 3 sata idem na Gradinu, aBd user posted image Držite mi fige... user posted image

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1756
29.1.2015 5:49:22   
mala curica
Amela sretno i da sve hairli prodjeuser posted image
Javi nam se kada bides u prilica da znamo da ste oboje okuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 1757
29.1.2015 5:58:25   
Selzy
Sretno amela user posted image user posted image da sve prodje kako treba ako Bog da user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1758
29.1.2015 7:59:50   
M.A.M.
sretno amela da sve bude hairliuser posted image
Jutro zeneeeeuser posted image bujrum

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1759
29.1.2015 8:28:55   
bejbibi
Sretno Amela :)))

Jutro zenw, sta je ovo sve nesto ranoranioci hehhe...ja.se nisam.naspavala, mogla.bi.jos al M mi se.probudio i gladna sam

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1760
29.1.2015 8:38:43   
M.A.M.
haha bejbibi nisi jedina gladna,ja vec to obavila,ispratila m na posao,sad kahvenisem

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1761
29.1.2015 9:00:30   
Dianaa
Amela, sretno...user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1762
29.1.2015 9:02:10   
AzraB
Amela83 nek je hairli, javi nam se uskoro sa lijepim vijestima user posted image

Jutro zenicee user posted image nisam se ni ja naspavala user posted image al hajde sad kad sam ustala nista od vracanja u krevet. I ja mm ispratila na posao, odmah doruckovala user posted image danas pravim grasak za rucak nesto nisam odavno.
Mene moja curica udara u rebra, cas jedno cas drugo user posted image u zeludac nije jos nikad do sad. Ali hoce nekad i u bubrege user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1763
29.1.2015 9:51:30   
rose
heh cekala sam da vam se prva rose odjavi da se ja prijavim...da ne bude konfuzije user posted image user posted image nisam na temama u trudnoci bila od 2010-e user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1764
29.1.2015 9:57:00   
AzraB
rose dobro nam dosla, nije nas nikad viska, moze nam biti samo veselije user posted image koja si sedmica trudnoce?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1765
29.1.2015 10:08:02   
sara_mo
Dobrodoslica novoj/staroj rose, ugodnu trudnoci i lak porod ti zelimo. I ja sam stara clanica, ali se nisam javljala od 2009 user posted image .
Sto se tice polozaja, na zadnjem pregledu 31 sedmica dr. je rekao da je beba u SITUS TRANSVERSUS ili ti ga lezi poprijeko, glava ispod desnih rebara nogice ispod lijevih. I rekao da forsiram lezanje na desnom boku kako bi se lakse dama namjestila. Ja je osjetim svugdje, a najcesce ujutro i navece.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1766
29.1.2015 10:19:35   
AzraB
sara_mo moja damica je bila na zadnjoj kontroli pravilno okrenuta, glava dolje, nogice gore (to je bila otprilike 28 sedmica) user posted image iduce sedmice aBd cemo vidjeti je li ostala tako ili se okrenula, ja je isto osjecam svugdje, najvise ispod desnog rebra i kod lijevog bubrega, tu "damski" zna dobro udariti user posted image mm se nekad prepadne kad stavi ruku user posted image

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1767
29.1.2015 10:24:00   
sara_mo
Ma samo nek nas lupaju, odmah mi je obicnijeuser posted image . Još uvijek nemam problema sa spavanjem, nekako prati moj bioritam pa spava po noci, srecom. Doduse ja min 3-4 puta ustajem u toku noci do WC-a..... Ludnica. Neko pitao za svrab grudi, narocito bradavica, e ja izludih. Nekad mislim da cu ih odguliti, a iscjedka jos nema. Bude valjda kad bude trebalo.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1768
29.1.2015 10:44:14   
AzraB
bit ce mi neobicno kad izadje aBd da nema lupkanja user posted image ni ja jos uvijek nemam problema sa spavanjem, cak ni u wc ne trebam nekad i po citavu noc, a ako se budim onda samo jednom i to je to user posted image mene jos nista ne svrbi niti imam iscjedak, ali grudnjak ne podnosim, srklet me hvata i cim dodjem kuci skidam ga user posted image

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1769
29.1.2015 10:46:17   
sara_mo
Ma moram ga nositi, cijenjene su bas narasle, bojim se da cu ih nakon ovog poroda moci utrpati u gace, da prostis....user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1770
29.1.2015 10:49:33   
Amanni
Jutro zene ! Amela sretno draga user posted image Novoj Rose zelim ugodnu trudnocu. Ja sam ustala u pola devet mm napeavila kafu ja je u trudnoci nepijem polje i mali ustao odma hoce i dorucak tako da smo obavili i to mm ode u firmu a ja opet u krevet nesto sam sva teska

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1771
29.1.2015 10:54:32   
AzraB
user posted image sara_mo bas me nasmija, ja ih srecom nisam skoro ni imala prije trudnoce pa mi sad neobicno user posted image samo se zagledam kad god se idem kupati user posted image

Amanni ma odmaraj, sta te briga user posted image ne godi ni meni puno kafe otkako sam trudna, cak je prva 3 mjeseca nisam mogla ni okusiti, sve napravim pa prospem, a sad jednu ujutro i bude sasvim dovoljno za citav dan. A i to vise zbog mm jer bez kafe ne ide na posao.

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1772
29.1.2015 10:56:53   
Aleah
Zdravo trudnice!
redovno vas citam iako nisam ucestvovala..,a clan sam vec nekoliko godina.

Danas smo okruglo 10 punih sedmicauser posted image
Prosle godine sam nazalost izgubila bebu u 17. Sedmici, razlog nepoznat (srculence malo prestalo kucati), pa sada mozete misliti u kakvom sam strahu svaki dan.

Imam jednu kcerkicu od 3,5 godine iz prve trudnoce, skolske, sve po ps-u, pa se nadam akoBogda da ce ovaj put biti dobro. Zasada je sve ok, muce me doduse mucnine, ne mogu nista da jedem, povracam, pa sam smrsala ali kazu da je to ok i da ne trebam brinuti.

Radujem se caskanju sa vama u ocekivanju user posted image

Termin mi je aBd 26.8user posted image

< Poruku je uredio Aleah -- 29.1.2015 10:58:01 >

Bog samo kaze "budi" i ono bude!

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1773
29.1.2015 10:58:12   
mala curica
Helloooooo....di ste,kako ste?
Ja sada doruckovaka,a crijeva i dalje krce user posted image
Nego htjedoh vas pitati sta vi pijete od vitamina?
Ja pijem Pronata Elevit od pocetka trudnoce,ali nesto kontam nema u njemu Omega 3 masne kiseline.Dali da naknadno kupim Omaga 3?
Citala sam da je bas ta masna kiselina vazna u trudnoci.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1774
29.1.2015 10:58:42   
sara_mo
Ne pijem ni ja puno kafe, samo onu jutarnju sto moram da izbjegnem glavobolju. Prestala sam pusiti pa mi je kafa bas bezveze bez cigare. Ali vratim se ja starim porocima, cim se steknu uslovi. A svakako nije dobro ni puno kafe u trudnoci.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *