Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 16:45:02
saamy
Azra dobra si ma i ja sam nešto, zvanja sad ono sad ono pa mi naumpadne nešto, haha sad mi te krompirusa mirise niotkuda ali nemogu pravit grčevi me po nogama zezaju
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 20:36:49
tukica
Gdje ste zene Joj ja sam bas raspolozenja za ubiti se, valjda mi je sve vise dojadilo, teska sam i sebi i drugima. Danas sam sa svojom curicom jedva otisla do prodavnice, prepone me ubise, jedva hodam. I sad me bole... A da ne govorim da ne mogu nikako spavati. K'o kakva ludaca sam budna do 3, pola 4, onda jedva cekam dan kad bude vrijeme curici za popodnevno spavanje, da i ja malo odspavam sa njom... Ja sam sutra aBd na komisiji, pa cu kooonacno znati datum poroda. pa vise da poravnim. Nisam cak ni torbu spakovala, mada imam sve pripremljeno u kesama. Jos opet nisam pametna koju anesteziju da uzmem, curicu sam rodila uz spinalnu, a sad ne znam da li bih opet. Od opste teze dolazis sebi to sam cula, ali nesto me sad hvata prpa da mi ceprkaju opet oko kicme. A i umorila sam se od ove anestezije. Bila sam budna bukvalno svo vrijeme, tako da kad su mi dali bebu, ja nisam mogla gledati na oci. Jos kad znas da sta te ceka, jos me vise strah. Neznanje je blagoslov u ovom slucaju
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 20:42:31
saamy
Šuti kontam krompirusu al ko će pravit,noge me bole nemogu,pravila sam palačinke reko malo njih pa ću pravit Šta drugo ma kakvi puna sam,al opet sto reče ova mama nešto bi neznam ni sama Šta haha draga moja kontam sama koju bi anesteziju nemogu se s kontakt dok mi doktora govori ne možeš ništa mislit dok ne dođe taj trenutak rekao upravu si,noge mi se znoje i dlanovi aman žene sto li,ljubim vasss
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:02:03
Selzy
Vecer drage moje, jedva vas izcitah koliko ste se raspisale, ali super tako i treba AZRAB ma samo muza zaposli za sredjivanje SARA_MO dobro dosla hvala na savjetu za zgaravicu probat cu i to, u terminu smo i to bas blizu pa se nadam da cemo se druziti cesto PRAVNICA za urednu kontrolu, SAMMY pitaj sta god te zanima i meni je kolostrum poceo da curi od 6-og mjeseca, nije stalno ali pojavljuje se to curkanje cesto .. MIRAH cula sam od dosta zenica koje su imale problem sa ranom da su im pomogle obloge od kantarionovog ulja pa probaj, kazu da rana brze zamladi ..AMANNI draga hvala na receptu, ma nije kod mene to toliko strasno ali je do donje granice pa vise preventivno , a znam da ce trebati poslije, nadam se da ce biti sve ok
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:02:41
bejbibi
Zwne uspavale ste se :)) sta je bilo??! I ja sam nesto.citav dan bwzvezw... Nekakva depresija me spopala citav dan... Valjda citav dan u kuci pa zto.... A pohladno vani i snijeg pao pa nisam smjela izadji, ne daj Boze da sw okliznem.... A ovih dana ce izgleda kisa bice jos gore
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:06:00
bejbibi
Ma da iz dosade jer sam puna.. Da mi.je naci nekog posla a ni.to.mi se ne da jao.i.mene bole.prwpone.uzas... Mene nekad navecwr zna probuditi ta bol.kad sw krenem okrwnuti na stranu, ma uzas....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:07:15
Selzy
NO IDEA grozdjice su super, trudim se da ih jedem cesto i ja muku mucim s pranjem kose, obicno moram malo odmoriti inace krsta otpadaju ROSE87 Cestitam! sve najljepse tebi i bebcu .. M.A.M. mmm za rizoto s povrcem i ja to bas volim MALA CURICA znam kako ti je draga, meni je jednom na pocetku trudnoce tako bilo lose i pozlilo mi da se zamalo nisam onesvjestila, jedva sam dosla sebi, sto vise tecnisti i voca i bit ce to dobro
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:08:17
saamy
Pusti muziku opleti kolo hahahha Šta znam haman hormoni dok se znojem ko aman al samo stopala i danovi,eto naumpade mi buranija muž nevoli bez mesa,meni duša sa kajmakom, baš je vrijeme bezveze
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:20:14
Selzy
Znaci glavna tema he hrana, ja sam pravila musaku i najela se bejbibi bas se sunoc sjetih tebe znam da ti imas ta boluckanja, je li vam se desilo da vas beba gura ili udara u zeludac toliko da boli bejbibi ti si mi najbliza po sedmicama pa se tebe sjetih, aa i ostale je li vam se desavalo? Ja nocas jedva zaspala, morala se okretati ko na rostilju samo da se beba malo okrene jer je bas bolno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 28.1.2015 21:35:47
bejbibi
U zwludac nisam mada mene redovno boli i zeludac ko da gori.. Ma sva aam defwktna al mene cura stvarno jako udara... Bas boli... Cijeli mi se stomak pomjeri kad lupi