|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
4.3.2009 22:47:58   
nikita
e nadam seuser posted image
kao pas sam nervozna user posted image
evo sad sam popila casu cedevite i povraca mi se
joj jesam li ja umislilauser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1201
4.3.2009 23:38:09   
anitaMO
jeli ti kasni ili trebaš dobiti

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1202
4.3.2009 23:54:38   
nikita
trebam dobiti 8.

EI 16.11.2009.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1203
5.3.2009 8:55:55   
Mika
Dobro jutro medene!

Nikita vidim da si pravo nestrpljiva a na žalost strpljenje je jedino što ti preostaje. Mislim da bi trebala pokušati misliti na druge stvari, prvo da ti brže vrijeme prođe, a onda i da ti razočarenje (ako nekim slučajem ne budeš trudna) bude manje. Hajde ženice ti si prva otvorila sezonu a mi ostale smo još na čekanju. Slažem se sa mamy, trebamo u narednu trudnoću ući smirene a ne živčane i u grču iščekujući ishod. I sama znam koliko je to teško nakon svega što smo prošle ali drugačije se ne može.

Jabuko, ako ti je frka a jeste, otiđi kod drugog doktora pa vidi šta će ti on reći. Sve smo se ovdje više puta složile da su dva mišljenja poželjnija od jednog.

Borba je počela!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1204
5.3.2009 8:59:37   
Happy
Ja sam drugi spontani imala u 21. sedmici u 18 mi je pukao vodenjak.
Mislim da sam psihicki nespremna usla u tu trudnocu,mada je bilo proslo 6 mjeseci od prvog spontanog.Stalno sam bila u grcu,napeta,kao da sam samo cekala da se nesto lose desi.
IZVORNA PORUKA: mamy RR

Ovoga je mene strah najviše... Sada bih ja ostala user posted image , prošlo je punih 5 mj, ušla u 6 od spontanog... user posted image opet redovna... S jedne strane sada bih, ali kada pomislim na  user posted image i sve ostalo panika me hvata... S druge strane ko garantuje da ću se bolje osjećati za mjesec, dva tri.....
A strah jeste prisutan....

Nikita idi po test ne drži nas više...

Gdje su mi ostale hanume....

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,
nemoj Ti zaboraviti mene.

Naš dječak je došao 04.01.2010.

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 1205
5.3.2009 9:11:59   
Malaja
Dobro jutro drage moje user posted image
kako ste mi jutros? Ja poprilično nervozno user posted image Treba da idem kod zubara da vadim zub a nema mi stvari koja mi je gora nego zubar user posted image Još posebno vađenje user posted image Pravo me panika hvata user posted image
Sinoć bila sa Ninom na kafici i pravo nam fino bilo. Ispričale se lijepo! Jedino mi žao što nije bilo više žena...
Jabuko i ja ti savjetujem kao i moja druga da čuješ još jedno mišljenje. I da tražiš objašnjenje za ono što to kažu..
Nikita još samo malo ti je ostalo. Znam da je teško strpiti se ali moraš. Bojim se kada bi sada test uradila mogao pokazati pogrešno.
Happy kod svih nas je prisutan strah ali upravo kako kažeš ko ti garantuje da će za par mjeseci biti drugačije user posted image Nego se moramo suočiti sa strahom i nastaviti dalje. Moramo biti borci kao i do sada user posted image
Drugo moja pa gdje si ti user posted image Nemam bona šta da te priupitam ni šta da ti kažem, amoram da te spomenem user posted image
Ja ne znam kako vi sa ovim vremenom - mene ubi! Tako se loše osjećam (fizički) da to nije normalno. Neka malaksalost i vrtoglavica user posted image
Što se raspisah...
Pusa svima

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Happy)
Neposredna veza do poruke: 1206
5.3.2009 9:24:27   
mamy Sabina
Jutro cure moje!user posted image
Iz svakog životnog iskustva izvučemo ponešto,a kamoli iz ovako gorkog i teškog kakvo smo mi imale.
Nema garancije u životu nizašta,naravno.
Mi na user posted image necemo raditi još,mjesec -dva,
dajem sebi malo vremena,da sve nalaze ponovim,preventivno,da me glava ne bi zaboljela sutra radi
glupe e-coli,koju recimo mogu imati ,a da ni neznam,jer nisam uradila urinokulturu ili slične gluposti.
Mozda sam postala isuvise opreza,al nakon 2 spontana necu nista da prepustam slučaju.
A,iskreno i psihički ,da se neke kockice još malo poslože.user posted image
Inače ,iama još jednu doktoricuuser posted image ,mislim idem kod jos jedne dr.
Došla sam u fazu kada mi je ginekološka ordinacija najnormalnije okružanje
,ma gaće mi lijepo same spadajuuser posted image

Blaga je,susretljiva,mali milon stvari me upitala,niko me nikada nije ovoliko anamnestički pretresao.
Čula sam da je jako stručna,vidjecemo

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1207
5.3.2009 9:29:02   
Malaja
Mamy nas dvije ćemo u isto vrijeme user posted image Dok ispratimo ove naše medene. Šlag na kraju user posted image
A što kažeš opreza nikada dosta - u potpunosti se slažem!

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

Neposredna veza do poruke: 1208
5.3.2009 9:31:09   
mamy Sabina
Naravno Malaja ,ispratimo Nikitu ,Miku,Aquraius,Happy,pa nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inače,danas sam trebala sa Nikitom na kafu,al Emina mi bolesnauser posted image
Baš mi je žao,al biće kafa sigurno.user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1209
5.3.2009 9:37:00   
Mika

user posted image user posted image user posted image  A što me nasmija mamy!

Borba je počela!

Neposredna veza do poruke: 1210
5.3.2009 9:38:28   
Mika
Ma drugo moja naći ćemo se mi pa ja do godine ja od godine! user posted image

Borba je počela!

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1211
5.3.2009 9:38:59   
mamy Sabina
Majke mi Mika draga, ma ni sekundu jednu mi vise nije nezgodnouser posted image user posted image

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1212
5.3.2009 9:43:36   
Malaja
IZVORNA PORUKA: Mika

user posted image user posted image user posted image  A što me nasmija mamy!

I mene user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Mika

Ma drugo moja naći ćemo se mi pa ja do godine ja od godine!

Ama rekla sam ti ja juče nafataću te ja jednom user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1213
5.3.2009 10:20:35   
nikita
Jutro medene,

evo jutros sam smirena, sinoc sam bila pukla totalno user posted image
Ako ovako budem iz mjeseca u mjesec stvarno cu trebati psihijatrauser posted image Trebam se ugledat na trudilice u cekaonici al moj je problem sto sam u kuci i nemam obaveza i sta cu,misli same naviru ja bih voljela da to nije tako !
E bas si me mamy nasmijala sa svojom izjavom a tako to i dođe ,prije braka sam bila jednom u gin-a a poslije 15ak puta sigurno !
Malaja manje bi mi bilo mrsko u ginekologa nego u zubara tako da te u potpunosti razumjem.user posted image
I da, vi koje cete poslije mene u akciju, dobro se pripremite psihicki i popijte jednu kavu same sa sobom i rascistite stavri jer vjerujte mi ponovno se vratit na ovo nije ni malo lako! Nadam se da cete to bolje podnositi od mene!
Mamy bas mi je zao sto ne mozes na kavu ,bit ce nas vise drugi put,nadam se!

Pusa vam

< Poruku je uredio nikita -- 5.3.2009 10:21:30 >

EI 16.11.2009.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 1214
5.3.2009 10:38:09   
nikita
a da, zaboravih reci,ako ne dobijem u nedjelju tek cu u pon radit test, nema koristi prije !

EI 16.11.2009.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1215
5.3.2009 11:11:55   
Happy
Jeste se raspisale drage moje....
I ja sam mammy imala E Colli, ali sam je se riješila... Kažu da je i uvin jako uičinkovit u rješavanju....
Ja ću vjerovatno slijedeće sub na karnio sakrealna terapija,mislim da se tako zove... Moja kolegica ima iskustva i kaže da joj je jako pomoglo, pa da vidimo i to...

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 1216
16.3.2009 8:45:04   
Mika
Mali bubun, čitala sam šta ti se desilo...pročitaj prvih 5 stranica ovog podforuma i vidjećeš da nas ima još takvih kao ti. Neke su prošle i malo gorei, naročito zbog "bajne" ljekarske njege u Bosni. Sve dođe i prođe draga moja, bol ostane i uvijek se sjećamo neradog događaja ali život ide dalje a tako i mi s njim. Neke od nas su se nakon par mjeseci fizičke i psihičke terapije (pretrage i suočavanje sa gubitkom) odlučile na novi pokušaj. Utjeha će ti biti da znaš da nisi jedina, da te ovdje razumijemo, i da ipak poslije kiše sunce dolazi. user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 1217
16.3.2009 9:26:42   
Happy
Meni je žao što i ja nisam bila...
Dugo m e nije bilo, bili smo na Plivskim jezerima s poslom, tri dana, onda vikend prođe za časuser posted image
ROđendan je prošao isto super, svašta sam dobila user posted image user posted image user posted image

Krenuli smo u akciju, pa šta dragi Bog da....
mali bubin, biće to sve OK ako Bog da treba samo vremena, kao što MIka reče ima nas puuunnnoo (valjda neće više), a eto nedavno je neko spomenuo kako se ne povećava bropj na ovom podforumu (hvala Bogu ) user posted image user posted image
Treba sam vremena, čuvaj se... Ovdje imaš podršku svih nas...

Ima li slika sa kaficeuser posted image

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 1218
16.3.2009 10:30:32   
Malaja
user posted image Dobro jutro/dan drage moje..
Meni se opet ova RR uzjebala ali ovaj put nije mojom greškom user posted image . Maloprije se konektovala i svašta napisala kad nigdje ništa, čak nisam vidjela ni vaše postove user posted image  Zona sumraka kod mene user posted image
Happy žao mi je što nisi bila sa nama na kafici ali ćemo mi organizovati opet neku kaficu user posted image
Drago mi je da si krenula u akciju user posted image  držim fige da iz prve ugledaš user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja sam ti kod Hadžiomerovića i meni je za sada odličan. Mislim da smo već pričale na ovu temu.
Nikita šta je to sa stomom user posted image  Nadam se da je do sada već prestalo žiganje user posted image
Drugo i ja jedva čekam kući. Na poslu mi je neka frka oko tendera pa ne znam gdje udaram.. Proći će..
Mali bubin glavu gore, ne smiješ padati u depresiju to ti sada najmanje treba. Kao što Mika reče sve mi smo prošle isto, ako ne i gore pa smo smogle snage da nastavimo dalje. Tako trebaš i ti. Navijam da tako bude user posted image
Pusa svima nadam se da ću uspjeti opet da se javim

< Poruku je uredio Malaja -- 16.3.2009 10:31:48 >

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 1219
16.3.2009 10:54:12   
budućamama
Dobro jutro medene,
Samo da vas sve redom pozdravim i kažem Nikiti da je ok što ima to žiganje u stomaku. Tako je i meni bilo, znalo me čak i probuditi naveče. Samo miruj, utopli se i to je sve. Svakako već piješ Dabroston. Ostalo je u Božijim rukama, a ja vjerujem da će sve biti u redu, kao i kod mene user posted image user posted image user posted image

Ja vam idem na kontrolu sad u srijedu aBd. Jutros sam čak i sanjala kako mi je doc rekao da će mi odmah mjeriti nuhalni nabor, a ja se kao zbrinula pa rano je da to sad radiuser posted image user posted image user posted image  Trudnički mi hormoni totalno prolupali user posted image user posted image user posted image

Medenim u akciji hoću da poželim da im ista bude odmah plodonosna i naravno rezultira školski urednom trudnoćom i zdravo bebicom user posted image user posted image user posted image

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Neposredna veza do poruke: 1220
16.3.2009 10:57:03   
Malaja
Bmama drago mi je da si ok user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš sam neki dan pitala šta je sa tobom pa mi niko ništa ne odgovori user posted image
Puno sreće u srijedu i izvjesti nas šta je doktor rekao obavezno user posted image user posted image

Strpljen-spašen!

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 1221
18.3.2009 11:05:50   
nikita
Malaja Malaja sta si pusila , ponudi raji,ne budi škrtauser posted image

EI 16.11.2009.
Neposredna veza do poruke: 1222
18.3.2009 16:26:30   
Mika
Odoh vam i ja medene. Tipkamo se sutra. Lijepo provedite veče...user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 1223
19.3.2009 9:09:18   
budućamama
Dobro jutro medene,
kako ste mi sve?
Ja se ne stigoh juče javiti, pa rekoh danas da vam donesem lijepe vijesti. Bilia sam, na kontroli i mrvica se mašala uduplala, sada je velika 2,7cm i hvala Bogu sve je u redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ste i vi sve okuser posted image
pusa

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....
Neposredna veza do poruke: 1224
19.3.2009 9:19:11   
Happy
Bmama user posted image user posted image user posted image Puno mi je drago zbog tebe.... SUPER.... Samo neka raste i da bude sve OK ako Bog da user posted image
Ja sam isto jutros pospana strašno, jedva sam ustala, mada sam sinoc rano legla...
Kod mene ništa novo, sem što je moj MM došao user posted image user posted image user posted image
Još uvijek me stomak bolucka, ma nije to strašan bol, ali kada sjedam, ustajem, hodam osjećam neku nelagodu dole i to tačno donji dio stomaka user posted image
Kako mi je Malaja i naša nova user posted image
Pusa....

Gospodaru moj,
kad ja zaboravim Tebe,

(odgovor članu budućamama)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *