Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:45:02
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, bebacha mi je ista ona http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/5/5c/Lynette_Scavo.jpg ma ova stara za bebachu
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:46:34
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, bebacha mi je ista ona http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/5/5c/Lynette_Scavo.jpg ma ova stara za bebachu pa i ti si stara za Umu a ona ista ti pa dobro to mi je dijete... dajte neku mladjahnu kao nasa bebacha.
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:47:32
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, bebacha mi je ista ona http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/5/5c/Lynette_Scavo.jpg ma ova stara za bebachu pa i ti si stara za Umu a ona ista ti pa dobro to mi je dijete... dajte neku mladjahnu kao nasa bebacha. pa poenta je da liče, ne moraju biti ista dobna skupina meni stvarno liče a naravno da je babcha mlađa i to se vidi
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:49:18
MicoTico
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, bebacha mi je ista ona http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/5/5c/Lynette_Scavo.jpg ma ova stara za bebachu pa i ti si stara za Umu a ona ista ti Jest, vala baš Uma ista Skvo, a i dječak liči. Doduše, ne znam joj muža
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:50:17
Amani12
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: Skvo RR IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, bebacha mi je ista ona http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/5/5c/Lynette_Scavo.jpg ma ova stara za bebachu pa i ti si stara za Umu a ona ista ti Meni Pocy ne lici na Kimi vec na Andju. A vecinu je medic bas pogodila.
_____________________________ 21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:50:38
MicoTico
A meni Pocy liči na jednu misicu iz Venecuele, ali ne mogu je naći (ne znam joj ime).
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:58:26
palachinken
Skvo, ljubavi, ti si Michelle Rodrigez, oči, obrve, usne, ten...
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:00:20
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: palachinken Skvo, ljubavi, ti si Michelle Rodrigez, oči, obrve, usne, ten... pa dobro..vodim slicnost u nekoj "kiselosti" u izrazu lica....
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:00:51
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken Skvo, ljubavi, ti si Michelle Rodrigez, oči, obrve, usne, ten... Jesi li ti ono pisala da se tm pali na takve Vidim i ti si tu negdje s "paljevinom"
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:02:32
palachinken
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: palachinken Skvo, ljubavi, ti si Michelle Rodrigez, oči, obrve, usne, ten... Jesi li ti ono pisala da se tm pali na takve Vidim i ti si tu negdje s "paljevinom" ahha da, njemu su ona i jessica vrh
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:03:44
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: palachinken Skvo, ljubavi, ti si Michelle Rodrigez, oči, obrve, usne, ten... Jesi li ti ono pisala da se tm pali na takve Vidim i ti si tu negdje s "paljevinom "
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:03:57
palachinken
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:07:08
Amani12
Meni su govorili da licim na sve i svasta. . A jednom mi je na onom nekom programu ispalo da licim na Gwen S.,Reese Whiterspoon, Kim K i onu indijku Rai i jos neku crnkinju. Em one nemaju nikakve slicnosti medjusobno,em ja na njih licim jos manje. Ali kaze program da imam 24 godine, na tome mu hvala
_____________________________ 21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:19:59
Amani12
Slazem se sa Skvo, Mica bas, samo u svjetlijem izdanju. A mene ona malo podsjeca i na Kimicu, na nekoj slici dok je Mica imala dugu kosu.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 12:46:09
henna ze
oko mene se nemojte muciti..ja trenutno imam frizuru i boju kose ko Zdravko Čolić i podočnjake isto.. još mi samo glas fali
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.пеперутка16 Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?
Oznake