Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 10:51:05
Mamica24
Zbog nosa i kovrdjave kose sa pramenovima Meni kazu da licim na SJP Mada ja na nju licim samo Zbog ljubavi prema stiklama
_____________________________ Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 13:43:41
teacher75
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 15:21:41
Galicia
Vise mi lici na pocy na ovoj drugoj slici.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 15:22:21
palachinken
Oprah :)
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:32:22
koka i po
medicu....stvarno...pocela sam da te se bojim
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:35:48
Medić*
IZVORNA PORUKA: koka i po medicu....stvarno...pocela sam da te se bojim Koko nemamo se na fb, vidjela bi ti da nisam strasna Nego sam ti sliku koju si postavljala ovdje nekada izgubila iz vida inace odmah bih te obradila
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:38:22
koka i po
blink blink
_____________________________ Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:39:26
Hannica
Medić...pa stvarno
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:41:41
animagical
IZVORNA PORUKA: koka i po medicu....stvarno...pocela sam da te se bojim i ja medic, svala cast..hajde sto se bojimo da nas psiholoski analiziras, alli ovome se stvarno niko nije nadao
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:41:44
koka i po
kazem ja ...
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 17:43:09
koka i po
sad gledaj kad medic jos jednu zada
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 18:00:03
Medić*
Moram djecu izvesti malo , neka ih nervoza puca pa da je sasijecemo izlaskom Naletim ja u trecoj
_____________________________ Nema vece institucije od roditelja!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 18:02:03
Anoniman
Hajde Medic i meni baci koju
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 19:55:02
vjestica
medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena
_____________________________ Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 20:15:42
mishkica
Hocu i ja dvojnicu..dosad me samo mm upario s onom plavom Sarah ne znam prezime iz serije stazist
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 10.12.2014 20:37:10
salmy
medic kad vec "bacas" de i meni sibni koju zahebala si i vidovitu dzemilu...ovo ti ide od ruke bravo majstore da te navedem meni kazu da ih podsjecam na Miru skoric( valjda zbog nosa) i na kcerku Mise Kovaca posebno kad zadam sirse...eto dala sam ti kordinate
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 0:11:02
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena i proturaju priče da sve curice liče, kad je čaša pri dnu pa dobro, mozda jedna na drugu... ali nikad na nju
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 0:40:02
Galicia
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: vjestica medić, de i meni nađi dvojnicu, nisam valjda jedinstvena i proturaju priče da sve curice liče, kad je čaša pri dnu pa dobro, mozda jedna na drugu... ali nikad na nju Kakva je razlika izmedju lijepe i ruzne zene? Flasa viskija.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 1:07:19
Hannica
mnogo je flaša, može i pola.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 8:30:11
Angelica
medic ja bih biznis pokrenula, ti ovo počni naplaćivati, nema džabe ni u stare babe
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:00:34
pocahontas
ja i dalje ne vjerujem kako ovako medić dobro ubada
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.пеперутка16 Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?
Oznake