Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:13:13
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hannica
Das ne radi u nekom salonu namještaja, mm kaže da je jednom vidio djvojku ista palac, u Sa.
moguće..znam da je vako ko palac neka umjetnica i tako to....zna je možda i LB, živjela je ova u mom haustoru na malti a LB je tu negdje u blizini bila
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:15:32
palachinken
Ima jedna cura ovdje u Ze, ama milion puta su nas pomiješali ili pitali da li smo sestre. A išle smo u istu osnovnu i istu srednju školu i što je najsmješnije, zabavljale se sa istim tipom (ne u isto vrijeme, naravno:)
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:16:50
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ima jedna cura ovdje u Ze, ama milion puta su nas pomiješali ili pitali da li smo sestre. A išle smo u istu osnovnu i istu srednju školu i što je najsmješnije, zabavljale se sa istim tipom (ne u isto vrijeme, naravno:)
Koja je bila zamjena ili ti ga utjeha?
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:19:10
palachinken
Koja je bila zamjena ili ti ga utjeha?
Ja sam bila prva, ali ona je trajala duže, tako da...bara-bara
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:19:22
MicoTico
Samo jedna? Ja imam, prema riječima drugih ljudi, milion dvojnica. Ma baš svkao ima sestru, tetku, komšinicu...koja je baš ista ja
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:23:49
Hannica
Meni samo mm nađe neke dvojnice, ima jedna cura u Travnickoj, mm ista, meni ne liči uopšte. Nedavno mi u frizerskom rekoše da sam ista neka Mirha, i nije mi zvučalo kao kompliment.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:26:32
palachinken
Meni samo mm nađe neke dvojnice, ima jedna cura u Travnickoj, mm ista, meni ne liči uopšte. Nedavno mi u frizerskom rekoše da sam ista neka Mirha, i nije mi zvučalo kao kompliment.
Ti si Nina Dobrev, pomiri se s tim
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 11.12.2014 11:31:14
pocahontas
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mica tica je slatkasti tip ala Jessica Alba
Ma ja, i to sam čula mali milion puta Hvala tebi na komplimentu u svakom slučaju
A inače mi je komplinet "baš je slatka" grozna, ono u fazonu "nisi neka, pa daj bar nešto kažem, a da ne kažem da si kriza"
nemoj biti takva, ja na to nisam mislila već u fazonu da si tip slatkice zbog baby face-a, prćastog malog slatkog nosa i punih usana, oblog lica..to je slatkasta faca i ja bih takav nos ako može