Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 6.12.2014 0:22:59
animagical
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: animagical
nego medic, de dok si tu nadji ti meni moju dvojnicu s pinkovih zvijezda ah kad moja rodbina navali glasati
Ma ne mogu da se sjetim imena nikako, a rado bih ti stavila Bas mi licila na tebe i Sele mi potvdi. Lijepa, crna, visoka. Ako bude prosla dalje odmah cu sliku staviti
Hanice draga sta je ovo. Koja si ti
ako lici na mene, cudi me da su je i dotle pustili odoh iz radoznalosti traziti emisiju u kojoj je nastupala...samo mi ime daj bar u cemu je obucena
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 6.12.2014 15:33:53
Medić*
Meni magicna lici na Arielle Kebbel ( na nekim slikama) a LB na Milu Jovovich :) Za bebachu se slazem, lici na ovu glumicu samo je uzeg lica. Lady 26 ima slicnosti. Mada je Lady ljepsa
Sad mi otvara kreiranje obiteljskog stabla a mislim da je tad bilo da ličim na Orlanda Blooma
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......