Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 28.11.2014 11:11:05
nina 79
E da zvala sam BL i naravno zvat ce oni mene kad dr procita nalaze.Inace neko je pitao u kom sam ja postupku.Mene stavili za mart.Inace nista me ne bih cudilo da prodjem kao maksi,jer na nisam imala nikakve boginje ili ospice.A u BN je epidemija.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.11.2014 14:37:11
biljka
Dobar dan zenice!
Zenice moje, vec treci dan se bockam, bila sam na folikumetriji danas,, 5 dan mi je ciklusa i imam 8 vodecih folikula, u ponedeljak ponovo na folikumetriju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.11.2014 14:52:05
harmonika
Biljka pa to je odličan rezultat. samo naprijed,navijam izpetnih žila!!! jesi li ti to na kratkom protokolu? kaži nammčime se bockaš? maksi,draga kako si ti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.11.2014 15:53:14
biljka
jesam na kratkom sam protokolu, dva dana sam sa gonalom od 225 jedinica, a od sinoc tri menopura, pa me glava strasno boli od menopura. joj maksi strasno mi je zao, docekat ces ti to, ja sam dvije godine cekala, stalno me diktori zavlacili
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.11.2014 18:36:40
biljka
Harmoniko, prosli put sam bila na dugom protokolu i sada mi nije jasno zasto me je stavila na kratki. nisam dobila neki adekvatan odgovor. Kolacicu i Nina hvala vam. Kolacicu ti moras opet da pokusas.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 9:17:50
harmonika
Ma nema to veze. ja očekujem da će i mene u drugom pokušaju staviti na kratki. jer u ovom dugom sam imala dosta folikula (prijetila je opasnost od hiperstimulacije) a na kraju samo 4 jajne ćelije. moja je terapija trajala jaaaaaaako dugo,7 dana duže nego inače,jer su folikuli sporo rasli. tek kad su mi dodali gonal onda su se probudili,a to je tek posebna priča. ja se ne bih bunila da idem na kratki,jeste da je šok za organizam. ali ovaj dugi je baš smor,mjesec dana bockanje a na kratkom ja mislim 10-15 dana maksimalno. kolač i ja mislim da bi trebalo da pokušaš opet. znam da je teško ali teže je ne pokušavati.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 10:02:46
kolač
Pa ne znam šta da vam kažem.Ako odobre i taj treći besplatni postupak,vjerovatno ćemo pokušati još jednom.Vidjećemo.Da ne davim o finansijama,u septembru smo sve platili,naravno na kredit. Pozdrav svima.Nadam se Maksi, da si bolje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 11:40:27
biljka
Dobar dancic!!
Harmoniko, pratila sam ja tebe, znam sve sta se desavalo, samo mi steka laptop, pa kada napisem duzu poruku ne mogu da posaljem. Tako se ja isfuram i onda ne pisem nista. Kolacicu, ko zna kada ce biti taj treci pokusaj. Nego jeste li vi culi za neku aferu za dr. Sanju, ja cula da je pobjegla u srbiju i da je prodala mediko, zna li iko ista o tome....pisite.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 12:39:04
harmonika
Ne vjerujem da je prodala,ipak je to tvornica para. Dr Sanja radi i u Beogradu u Jevremovoj. Ja am to poodavno čula ali sam se nekidan uvjerila. dok sam čekala sestra je nekom na telefon rekla da dr neće biti početkom decembra jer radi u beogradu. Šta reći??? ko nas šiša!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 13:35:22
biljka
Ma da upravu si narod svasta prica u ordinaciji. Jutros sam ustala u 6h, imala sam gosta.....MISA.....cujem ja nesto grebe, kazem muzicu, a on spava li spava kao top. Ustanem, upalim svijetlo, a ono sok mis. Probudi se muzic, izadjemo iz sobe, taman da udje ponovo u sobu, a gospodin ili gospodja mis, hoce da izadje iz sobe i tako ga slucajno mm nagnjeci. Napravili klopku, ali drugog nema, tako da sam ja cijeli dan u ledenoj sobi i perem, imam jos da vidim u jednom krilu od ormara, da li slucajno nije bio u tu, u ova dva nije bilo nista, mora da je sinoc usao. Malo me vise ziguca stomak nego inace, ali to je sigurno od ciscenja. Eto malo i o misu lp
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 19:15:52
harmonika
hehehehe biljka kod tebe veselo od ranog jutra. ja imam informaciju da će ipak biti taj treći besplatan vto. vidjećemo,vidjećemo...ne vjerujem dok neko ne odradi 3.put besplatno. zna li neko da li se može drugi pokušaj ići na račun opštine? ako me razumijete. dakle da ne idem na račun fonda nego opštine. moja opština trenutno ima para u budžetu a inače je u banani pa bih ja iskoristila to stanje ali ne znam da li je moguće prvo koristiti opštinu a da nisi iskoristio fond. alsam zakomplikovala ali vjerovatno ćete skontatišta je pisac htjeo reći
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.11.2014 21:03:01
mionab
Biljka želim ti da uspiješ.Drago mi je da sve dobro ide.jesi li primala decapeptyl?I meni je dr rekla da ću na kratki protokol.Šta to tačno znači? Gotovi su mi nalazi hormona,inzulinemije.OK je.Čekam trombofilije(za 10 tak dana će biti).Sutra idem po nalaze briseva.Nadam se da će biti ok.Zakazala sam histeroskpiju (dijagnostičku) u ZG za 15.12. tada ću i terapiju kupiti u apoteci ( Pablo).Tako da bi u postupak ušla , nadam se za mjesec dana.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.12.2014 11:14:07
kolač
Harmonika,daju opštine pomoć za treći put,ali ne svaka isto.Od 1,500,koliko daje BN pa nadalje.Neke daju i po 3000km.ja sam čekala pola god.Naravno,nismo se oslonili na to,mislili smo da neće ni biti ništa od toga. Biljka,ja se bojim miša.Brrr........ne znam šta bih uradila. Mionab,koliko znam u medicu ne rade vto u januaru,zbog puno praznika.Pozdrav svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.12.2014 21:28:49
biljka
Dobro vece!!!
Evo i mene, poslije folikumetrije sam cijeli dan u sajcu, dobro sam prosla, folikulici rastu 11-14 mm, kaze doktorica da ih ima dosta, pa ce kada jos na rastu reci tacan broj. A normalno je da se jedan kolac boji misa, pojesce ga....hahahahha....bojim se i ja, vristala sam zato se moj topcina i probudio. Mionab hvala ti od srcai ja tebi zelim isto, Ne znam ni ja sta tacno znaci taj kratki protokol, ja sam dva mjeseca pila mikroginon, kada sam otisla na ultra zvuk rekla mi je da idem na kratki. Nema dikaptila, tek drugi dan krece sa gonalom ili menopurom, 6 dan folikumetrija, nedelja je bila pa sam ja isla 5 dan i rekla da dodjem danas i danas mi ukljucila jos jedanu inekciju neku cesiside ili tako nekako, primam u isto vrijeme kao i menopur, naravno i opet za dva dana folikumetrija..... nadam se da sam ti makar malo pomogla.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.12.2014 22:39:12
mionab
Biljka super za folikule.Biće ih dosta .Meni je dr spominjala taj cesiside.Da bi mi i to uključila.Mislim da je Gonal super.Mojoj drugarici kad je uspijelo(iz drugog puta) primala je gonal.Dobiju se kvalitetnije jajne ćelije.Danas sam podigla briseve.OK su.Još 15.12. histeroskopija pa da krenem.Ako ne rade u januaru onda mi februar slijeduje.Pošto mi je treći put ne žurim, neka se jajnici malo odmore Biljka jesi li prije microgynona išla na UZ kod njih ili si pred injekcije.Meni su rekli kad pripremim sve potrebno da se javim( u decembru) i da ću tada dobiti šta sve trebam od injekcija kupiti.Sutra ću odnijeti nalaze jer sam u BL.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.12.2014 11:37:38
kokouli
Biljka mislim da su to srecni misevi ...ako bog da vidjecemo u konacnici ,super za folikule ,izvini koja je dijagnoza kod tebe ,posto vidim da si bas na jakim dozama inekcija ...