|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
10.11.2014 12:34:21   
Aleksandra77
Beta negativna :-(

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 6626
10.11.2014 12:42:42   
ringer
Aleksandra draga šta da ti kažem.Idemo dalje.Biće bolje.
Mrmot sretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aleksandra77)
Neposredna veza do poruke: 6627
10.11.2014 12:44:22   
harmonika
joj aleksandra evo rasplaka me,jako mi je žao user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6628
10.11.2014 12:52:57   
harmonika
Jao mrmot sva sam se oduzela,kao dačekam svoju betu. ajde popravi nam dan,inače ćutotalno da se ubedačim.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 6629
10.11.2014 13:34:27   
mrmot
Pratim Aleksandru, beta negativna.

Neposredna veza do poruke: 6630
10.11.2014 13:35:33   
kolač
aleksandra,žao mi jeuser posted image . šta da ti kažem...znam da boli.mora proći malo vremena da se vratiš u normalu,pa vidi,ti najbolje znaš šta dalje.ne predaj se.user posted image

Neposredna veza do poruke: 6631
10.11.2014 13:42:44   
kolač
jao mrmot user posted image ,dok pišem aleksandri,stiže tvoja vijest.opet bez teksta...ne daj se.

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6632
10.11.2014 13:50:21   
harmonika
oh Mrmot jako,jako mi je žao. ne znam kako da te utješim,samo ti znaš kako ti je,ja još nisam prošla kroz to ali vjerujem da ti nije ni do čega. danas sam plačljiva. najiskrenije,očekivala sam lijepe vijesti.
eto ostadoh vam ja sama u ovom ciklusu. ne nadam se ničemu.pogotovo poslije ovakvih katastrofalnih vijesti u jednom danu.
ne dajte se,cure

(odgovor članu kolač)
Neposredna veza do poruke: 6633
10.11.2014 13:56:07   
ringer
Mrmot draga nemam riječi.Nadajmo se uvijek boljem.
Harmonika sad tebe čekamo.Valjda će nekome uspjeti

Neposredna veza do poruke: 6634
11.11.2014 8:47:04   
harmonika
mrmot i aleksandra kako ste danas?
ringer poslala sam ti pp

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6635
11.11.2014 9:29:43   
Aleksandra77
Neznam sta da ti kazem. Razocarani i prazno. Iskoristila sam obe vjestacke na koje sam imala pravo. Sad i ako se odlucim za ponovo, to nece biti ovde. Mozda Prag

Neposredna veza do poruke: 6636
11.11.2014 9:35:52   
Aleksandra77
Kako se ti osjecas?

Neposredna veza do poruke: 6637
11.11.2014 9:44:46   
harmonika
vjerujem da ti je teško,isto me čeka za koji dan.nekako,nemam pozitivan osjećaj.ležim non-stop,samo do toaleta odem. teško je,užasno. ali moram tako jer ću kriviti sebe ako ne uspije. ovako ću znati da sam dala sve od sebe pa šta bude,volja božja. osim bolnih bradavica ništa se drugo ne dešava.rano je za bilo šta.
meni je prvi postupak. u slučaju da ne uspije i drugi ću raditi u medicosu. trenutno nam opština plaća jedan pokušaj pa treba i to iskoristiti. ja ne mogu ništa loše reći za njih. svi su ljubazni. dr.Brankica pogotovo.
ne znam šta da ti kažem osim da ne odustaješ. nije lako prolaziti kroz sve ovo a onda kad se tako završi vjerujem da je još teže krenuti ispočetka. ako više nemaš povjerenja u njih idi dalje. sad je dr.Vlaisavljević u Zagrebu to ti je blizu. Prag je definitivno na glasu i to sa razlogom. ako ti finansije dozvoljavaju samo idi,na kraj svijeta.
puno te pozdravljam i ljubim

Neposredna veza do poruke: 6638
11.11.2014 9:52:01   
Aleksandra77
Bila sam kod dr. Vlaisavljevica u Zagrebu. On je super lik. Nije sumnjao u uspjeh u Medicosu. Cak mi je pozelio uspjeh i da se ako bog da ne vidimo. On radi i u Beogradu. Moja kolegica je isla kod njega u Maribor i uspjela je iz drugog puta. On je extra, samo sto ne znam kakav mu je tim ljudi sa kojima radi i u Zagrebu i u Beogradu. U medicosu jesu ljubazni, ali uspjeh im je jako nizak. Jos uvjek se uce. S obzirom da su sve cijene kad sam placas tu negdje, krenuvsi od Medicosa, pa do Praga, ipak treba izabrati najbolje.

Neposredna veza do poruke: 6639
11.11.2014 11:52:31   
artist
Zao mi je mrmot i aleksandra nema predaje, drzimo fige harmonika Aleksandra imas pp u vezi Praga

Neposredna veza do poruke: 6640
11.11.2014 12:05:11   
Aleksandra77
Imas pp

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 6641
11.11.2014 13:13:43   
harmonika
hvala artist. kakvo je stanje kod tebe? kakvi su ti planovi?

Neposredna veza do poruke: 6642
11.11.2014 13:26:26   
Aleksandra77
Imas PP

(odgovor članu artist)
Neposredna veza do poruke: 6643
11.11.2014 16:03:14   
ringer
Pozdrav svima.Kako ste danas?Od Nove godine će i 3 pokušaj VTO biti besplatan.

Neposredna veza do poruke: 6644
11.11.2014 16:08:58   
harmonika
gdje si to čula ringer??? bilo bi to dobro,sve smo mi finansijski istrošene. nekako mi je nevjerovatno,budžet ove naše jadne države je prazan,ali ako je istina onda stvrarno lijepo od njih što misle na nas

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6645
11.11.2014 16:10:59   
Aleksandra77
Gdje si to cula? Iz tvojih usta bozije usi!

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6646
11.11.2014 16:13:09   
Aleksandra77
Eto ja radim u UKC BL, pa cu saznati sve detalje, ali tek u ponedeljak, kad se vratim na posao, ali ti imas neku novu informaciju?

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6647
11.11.2014 16:20:37   
harmonika
Evo i ja sada čačkam po netu i našla sam da će prvo glasanje u novoformiranoj skupštini RS biti upravo glasanje da se uvede treća besplatna VTO i fino piše da bi već od nove godine trebalo da kreneu praktičnu primjenu.
mnogo me obradovalo.
nego recite mi,koliko dana je obavezno strogo ležanje? ja izbudalih,imam osjećaj da ću se razboljeti od ležanja, ne znam da li smijem da barem malo prošetam? trenutno sam od kreveta do toaleta. mislila sam još 3 dana tako a onda malo u setnju. jer ako će se ova moja gospoda zakačiti za mamu trebalo bi to biti u ova 2-3 dana

Neposredna veza do poruke: 6648
11.11.2014 16:24:27   
ringer
Bilo je neki dan na tv o trećem besplatnom pokušaju.Sve se nadamo da hoće.Bili su i u mediku

Neposredna veza do poruke: 6649
11.11.2014 16:26:21   
ringer
Harmonika ako ti nisu rekli da strogo ležiš,a čini mi se da nisu onda slobodno prošetaj

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 6650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  264 265 [266] 267 268   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *