Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.11.2014 13:50:21
harmonika
oh Mrmot jako,jako mi je žao. ne znam kako da te utješim,samo ti znaš kako ti je,ja još nisam prošla kroz to ali vjerujem da ti nije ni do čega. danas sam plačljiva. najiskrenije,očekivala sam lijepe vijesti. eto ostadoh vam ja sama u ovom ciklusu. ne nadam se ničemu.pogotovo poslije ovakvih katastrofalnih vijesti u jednom danu. ne dajte se,cure
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.11.2014 9:29:43
Aleksandra77
Neznam sta da ti kazem. Razocarani i prazno. Iskoristila sam obe vjestacke na koje sam imala pravo. Sad i ako se odlucim za ponovo, to nece biti ovde. Mozda Prag
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.11.2014 9:44:46
harmonika
vjerujem da ti je teško,isto me čeka za koji dan.nekako,nemam pozitivan osjećaj.ležim non-stop,samo do toaleta odem. teško je,užasno. ali moram tako jer ću kriviti sebe ako ne uspije. ovako ću znati da sam dala sve od sebe pa šta bude,volja božja. osim bolnih bradavica ništa se drugo ne dešava.rano je za bilo šta. meni je prvi postupak. u slučaju da ne uspije i drugi ću raditi u medicosu. trenutno nam opština plaća jedan pokušaj pa treba i to iskoristiti. ja ne mogu ništa loše reći za njih. svi su ljubazni. dr.Brankica pogotovo. ne znam šta da ti kažem osim da ne odustaješ. nije lako prolaziti kroz sve ovo a onda kad se tako završi vjerujem da je još teže krenuti ispočetka. ako više nemaš povjerenja u njih idi dalje. sad je dr.Vlaisavljević u Zagrebu to ti je blizu. Prag je definitivno na glasu i to sa razlogom. ako ti finansije dozvoljavaju samo idi,na kraj svijeta. puno te pozdravljam i ljubim
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.11.2014 9:52:01
Aleksandra77
Bila sam kod dr. Vlaisavljevica u Zagrebu. On je super lik. Nije sumnjao u uspjeh u Medicosu. Cak mi je pozelio uspjeh i da se ako bog da ne vidimo. On radi i u Beogradu. Moja kolegica je isla kod njega u Maribor i uspjela je iz drugog puta. On je extra, samo sto ne znam kakav mu je tim ljudi sa kojima radi i u Zagrebu i u Beogradu. U medicosu jesu ljubazni, ali uspjeh im je jako nizak. Jos uvjek se uce. S obzirom da su sve cijene kad sam placas tu negdje, krenuvsi od Medicosa, pa do Praga, ipak treba izabrati najbolje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.11.2014 16:08:58
harmonika
gdje si to čula ringer??? bilo bi to dobro,sve smo mi finansijski istrošene. nekako mi je nevjerovatno,budžet ove naše jadne države je prazan,ali ako je istina onda stvrarno lijepo od njih što misle na nas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.11.2014 16:20:37
harmonika
Evo i ja sada čačkam po netu i našla sam da će prvo glasanje u novoformiranoj skupštini RS biti upravo glasanje da se uvede treća besplatna VTO i fino piše da bi već od nove godine trebalo da kreneu praktičnu primjenu. mnogo me obradovalo. nego recite mi,koliko dana je obavezno strogo ležanje? ja izbudalih,imam osjećaj da ću se razboljeti od ležanja, ne znam da li smijem da barem malo prošetam? trenutno sam od kreveta do toaleta. mislila sam još 3 dana tako a onda malo u setnju. jer ako će se ova moja gospoda zakačiti za mamu trebalo bi to biti u ova 2-3 dana