Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.11.2014 16:03:03
harmonika
evo mene završih i sa ovim. vratili smo 2 embriona. prosto ne bih podnijela da moram na embrioredukciju kada bi se zalomile trojke tako da nismo htjeli rizikovati. embriolog kaže da s obzirom da nemam puno godina nema potrebe da se rizikuje. vidjećemo šta će biti. nekako mi je splasnulo uzbuđenje i pozitiva a ne znam zašto. sada ležim premda je dr rekla da se ponašam normalno.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.11.2014 16:37:36
Aleksandra77
Samo ti lezi, pusti to normalno ponasanje. Sto vise odmaraj i izbjegavaj kucne poslove, tipa vjesanja vesa, nista tesko ne uzimaj u ruke. Ostani pozitivna i opustena, pa sta bude. A bice ok, ako bog da :-)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.11.2014 16:45:43
harmonika
aleksandra,draga,hvala na podršci. i planiram da odmaram,pogotovo poslije ovih turbilentnih 10 dana. svaki dan sam u BL i svaki put se stresiram šta će da bude. hvala bogu na poslu nemam problema sa bolovanjem pa mi se može.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.11.2014 17:29:11
harmonika
ringer hvala draga!!! sada 13dana do bete grrrrrrrrrrrr. mada ću ja i ranije znati na čemu sam pošto treba da dobijem par dana ranije a nikad mi ne kasni!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.11.2014 18:13:24
harmonika
daj bože ringer. barem jednoj od nas tri. svačijoj beti se obradujem,odmah imam više vjere da ću i ja jednom uspjeti. gledam danas neki par,ustanovljena im trudnoća,tako su sretni,izađoše vani grle se i ljube,milina jedna. meni je danas dr Sanja bila na ET. čudna neka atmosfera. mir i tišina,spokoj. za razliku od aspiracije kada je opšti haos-dr petlja "dolje",anesteziolog čačka venu,psiholog te zapričava,sestre i embriolozi hodaju.znači haos. a danas sam se baš osjećala spokojno. i onih sat vremena poslije sam lijepo odmorila,duboko disala i pokušala da ne mislim o tome. sada gledam slike svojih embriončića i mazim ih pa se pitam da li sam to poludila ili šta je ????
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.11.2014 9:50:18
harmonika
žene pomagajte!rekla sam vam da ću vas smarati ali nisam baš mislila da ću početi već od 1.dana ET. grudi me jaaaaaako bole. to mi je inače prvi simptom s obzirom da ja treba da dobijem za 8-9 dana ja sam vam sada utripala da ću od silnih hormona da dobijem ranije,a i endometrijum mi je 13,5 mm pa kontam da kao takav treba ranije da počne da se ljušti. znači imam osjećaj da ću da dobijem za 2-3 dana,dakle i prije nego što embriončići treba da se uošte zakače. luda sam totalno. neko je spomenuo bol u grudima od utrogestana i štoperice,nadam se da je to u pitanju, mrmot izdrži još danas,sutra slavimooooo!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.11.2014 10:13:20
mrmot
Harmonika draga grudi su nas boljele sve i jednu. Od silnih hormona koje primimo cudo bi bilo da nas ne bole. To ti je normalno. Ti kukas sto bole, ja kukam sto ne bole. Tacno smo sazrele za nekog dobrog neuropsihijatra. Hvala ti sto me bodris da cu vas sutra obradovati mada sam ja 100% ubijedjena da nisam trudna. Ne bole me grudi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.11.2014 10:32:42
harmonika
jao poslije svega ćemo biti zrele za psihijatriju ne znam šta da ti kažem,meni bi bilo draže da ne bole,jer kad me bole uvijek dobijem. ali ajde malo si me utješila. znam da pretjerujem,rano je za bilo šta. mirujem,ležim,čitam knjigu uživam u hrani,ništa mi ne fali a luda glava luduje. ja sam sigurna da ćeš ti uspjeti. krajnje je vrijeme,nakon toliko muke da ti se posreći. meni je prvi VTO,nemam pravo ni da se bunim ako ne uspije. gledam koliko je juče žena na klinici,ja među njima kao dijete,sve su to žene preko 40 godina. pred nama je ako ništa još dosta vremena. a jednom MORA da uspije. što ti reče jednom,ja već planiram narednu VTO,uspjela ova ili ne. ljubim te i držim palčeve za sutra. aleksandra draga kako si ti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.11.2014 7:23:18
mrmot
Jutro zene moje :) Ovoliko zena nije imao ni Sulejman Velicanstveni Dodje meni i taj cuveni dan BETE i upravo odoh na vadjenje krvi. Javim vam se kada dobijem rezultate ma kakvi bili. Ljubim vas sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.11.2014 10:13:30
harmonika
Aleksandra idi po betu,ako krvarenje nije jako ne mora da znači da je gotovo. na kraju krajeva ne bi te zvali da radiš betu da nema nikakve nade. srećno!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.11.2014 10:34:35
harmonika
nemoj da budeš pesimista. malo koja žena ovdje na forumu nije prokrvarila. ja sam u svoje dvije trudnoće na dan kada sam trebala da dobijem blago krvarila a bila trudna. ono što se poslije desilo je neka druga priča. samo hrabro!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.11.2014 11:08:03
mrmot
Aleksandra77 ne mora da znaci da je negativna beta. Kolac i Harmonika hvala vam puno sto me bodrite i eto jos nekih dva sata do kraja moje agonije. Vjerujte da nisam ni nervozna kao prosli put. Valjda otrnes na sve. Ljubim vas puno, puno