Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 9:51:23
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: unchy
Jest, beba je krupnija, nadam se da ce biti sve ok. Mada ja nikakvih simptoma nemam, al de nikad se ne zna.
Ma bit ce sve ok nesekiraj se , mislim da kod Dijabetisa bas i ne reba bit nekih simptoma , al vidjet ces nebrini se nista :-) Jos malo pa imamo bebace u rukicama :-)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 9:57:51
Andy_Bec23
Sa 33 sedmice imala je 2660 kg.
Joj pa o su njihove mjere sve je to ok ja mislim +-,500 grama je uvjek... Moj je bas mrsav bio sa 31 sedmicu (32 po mengi) je bio 1300 grama bas na donjoj granici je bio sutra imam kontrolu sad sam 34 po m 35 sedmica pa me bas zanima koliko ima sada otprilike treba biti 1794-2530 to su donja i gornja granica za 34 sedmicu a prosjek je 2162
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 10:07:32
marinčii
Jutro trudnice Ja isla jutros vaditi krv ,sutra ce biti m nalazi valjda budu ok. ANDY predivna si trudnica♡,bas zracis vidi se da si presretna. UNCHY n sekiraj se bit ce taj nalaz ok,oni uglavnom fule tu kilazu eto moj navodno sa 33 imao 2490 i to mi je malo previse al doktor ne rece da je krupan .Mojoj prijateljici cijelu trudnocu govorili bit ce krupna beba preko 4 ipo kile,radila i taj test a na kraju rodila bebicu od 3 i 500 ROSE ma vala ne mogu vise ni da pricam o ovoj mucnini da vas smaram,navikla sam ja jos malo ostalo izdurat cu.A maleni je strasan cuj nemoj mi mamu lupkat:-),tako i moj zna nekad reci Andrej prestani to mamu boli heheh
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 11:20:35
bambi1
Meni je doktorica napisala da radim nalaze stitne hormone i za trombofiliju :( Moram sve ovo povaditi: - TSH,- FT4,- LUPUS ANTIKOAGULANT,- FAKTORI KOAGULACIJE - ANTITROMBIN II, - ANTITROMBIM III,- V LEIDENOV FAKTOR,- PROTEIN C, - PROTEIN S (FAKTORE ZA TROMBOFILIJU),- OGTT
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 11:47:12
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: bambi1
Meni je doktorica napisala da radim nalaze stitne hormone i za trombofiliju :( Moram sve ovo povaditi: - TSH,- FT4,- LUPUS ANTIKOAGULANT,- FAKTORI KOAGULACIJE - ANTITROMBIN II, - ANTITROMBIM III,- V LEIDENOV FAKTOR,- PROTEIN C, - PROTEIN S (FAKTORE ZA TROMBOFILIJU),- OGTT
Super da ti je to dala ;) uradi to sce i onda se baci u akciju i ubrzo da ugledas plusic ;) hvala na komentaru ;)
Ja ode uradit onu pretragu sad ce mi strujom kroz ruku valda nece nista biti ;) kazu smije se radit ta pretraga pa cidjet ce mo Boze pomozi ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:02:11
unchy
ej evo ja podigla nalaze, na taste 5,2 nakon sat vremena 10,6 nakon 2 sata 8,0. je li to ok???? ja tek u cetvrtak idem nositi nalaz doktoru pa cu tek tad saznati je li to ok.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:24:10
Andy_Bec23
ej evo ja podigla nalaze, na taste 5,2 nakon sat vremena 10,6 nakon 2 sata 8,0. je li to ok???? ja tek u cetvrtak idem nositi nalaz doktoru pa cu tek tad saznati je li to ok.
Koliko su normalne vrijednosti mora pisat na nalazu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:38:46
marinčii
Draga ja bi tekla da je ovo malo poviseno al nije strasno,jel mozes nazvat doktora pa mu procitat preko telefona da vidis jel ok.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:43:38
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: marinčii
Draga ja bi tekla da je ovo malo poviseno al nije strasno,jel mozes nazvat doktora pa mu procitat preko telefona da vidis jel ok.
Hej pa jel ne pise na nalazu koje su granice normalne? Bas cudno ... Nadam se da ce sve bit ok ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:53:18
leme
Hmmm...ja mislim da je to malo poviseno. Kod mene je prije obroka bilo 5,2, a poslije obroka 4.8 i dr kaze da je to idealno. Dakle, bio mi manji drugo mjerenje.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 11.11.2014 13:54:56
leme
Ko mene beba ima vise odjece od mene sad,haha. Svi nesto kupuju jer ne mogu odolit, a i ja preko neta narucival more stvari. Kad li ce to sve iznosat pitam se ali eto :)
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Haha leme dobra si ja sam se opskrbila do broja 62 znaci do 4 mjeseca pa et kad krenem onda opet u kupovinu haha ;)
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.