Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 7.4.2014 10:45:43
hampsi
Gdje kupiti fine, lagane baletanke? Ne mislim na kozne. Imam ih od ripsa i s tim sam bas prezadovoljna. Kupila neki dan u Retru lijepe "cipkaste" ali napravila gresku u zurbi probala samo desnu! Dosla kuci, probala ih nakon 2 dana obje i lijeva zulja do bola. Probala i omeksivac i led ali nista nije pomoglo da se bar malo omeksaju. Sad sam u potrazi za drugim pa ako je neko vidio ...
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 7.4.2014 14:46:29
pocahontas
IZVORNA PORUKA: hampsi
Gdje kupiti fine, lagane baletanke? Ne mislim na kozne. Imam ih od ripsa i s tim sam bas prezadovoljna. Kupila neki dan u Retru lijepe "cipkaste" ali napravila gresku u zurbi probala samo desnu! Dosla kuci, probala ih nakon 2 dana obje i lijeva zulja do bola. Probala i omeksivac i led ali nista nije pomoglo da se bar malo omeksaju. Sad sam u potrazi za drugim pa ako je neko vidio ...
ja vidjeh po 10 KM u deichmann-u, zatim u Oviesse, bas ono za jednu sezonu, raznih modela tj. boja, pa cje ijena okej..
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 7.4.2014 15:03:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: hampsi
ja vidjeh po 10 KM u deichmann-u, zatim u Oviesse, bas ono za jednu sezonu, raznih modela tj. boja, pa cje ijena okej..
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 8.4.2014 9:17:44
hampsi
Hvala vam! U CF po 19 KM ali samo 37 broj , u Tifany isla ali nema nista posebno, oticu i u ove druge. U Deichmannu sam prosle sezone pokusavala naci ali mi nista nije odgovaralo, npr probam 38 male a 39 velike. Danas lijepo vrijeme pa cu obici radnje
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 4.5.2015 8:18:08
ziki
Ove prve su extra
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Obuća....udobnost, modeli, gdje kupiti 26.5.2015 9:07:38
M kao Mama
Ja sam se razočarala samo tako, najviše kupujem geox, neki dan u bivšem Merkatoru snimim jedne mokasine, kao iz prošle godine model, 209 km snižene 20 %, ode cura da mi donese moj broj, donese, kad lijeva svijetlo roza, desna bež, kaže ovako cijela serija,
hajd znam ima u novoj kolekciji sličan model, nazovem kolegicu koja je u astri pitam ima li kaže novi odel nema, a stare zaista sve došle tako raspar,