Inkognito
|
Ojha :D evo mlade, dosla se prijaviti :D Isla danas probavati vjencanicu i cim sam je probala odmah sam se superr osjecala, sto kazes Mamice, ni traga anksioznosti..gledam se onako u ogledalo i kontam e jesi smotana bona, sto se ne pogledas malo bolje u ogledalo i ne vidis sretnu i nasmijanu mladu, a ne samo ovo sranje..i tako danas ja u tom elementu...Dan D je za tri dana, pa evo okupirala se obavezama, pa manje mislim na anski...A naravno naupmadaju svakakve ideje tipa sta ako njegova familija vidi da sa ovom mladom nesto nije uredu ahhahahahhahahah, ili sto kaze Dina neku budalastinu na po vjencanja napravim, hahahhaha. Eto hajd malo da se nasmijem na svoj racun...Uglavnom je ok, nadam se da cu biti na visini zadatka, sto mi uvijek i jesmo kad su bitne stvari u pitanju. HNF bona, kakvo izbjegavanje dalekih puteva. Pa ja idem na bracno putovanje u drugu drzavu i ne dam sebi da mislim na to, ne zelim takve filmove sebi stvarati. nego ces ti lijepo se dogovoriti sa svoijim muzem i spremiti se i ici na jezero, jesi li me cula?!?! Bices na pocetku anskiozna, naravno da se ocekuje, al onda kad se uhvatis u kostac sa tim strahom i vidis da se nista strasno nece dogoditi, onda ces sama sebi cestiati na pobjedi i napraviti veliki korak za sebe. To ti je prilika da se narugas ovoj .ucki! Znas da se anski povlaci onda kada joj se suprostavimo i uradimo ono cega se plasimo...zato fino spremi stvari i na put, vidjeces da ce biti dobro...pa nikad se nsita lose nije desilo!!!! Mamice, mozda je stvarno u pitanju neki problem sa vratnom kicmom. Kod nas je zanimljivo da mi sve pripisujemo psihi, a covjek ne zna mozda ima smanjen dotok kisika u mozak pa te zato boli glava. Nego ti fino to provjeri, pa ako ne bude nista fizicke prirode, onda cemo skontat neki nacin opustanja. Znas da simptomi s vremenom popuste kod ove nase kucke :D Dino, ta narkoza za dijete i nije losa stvar da bi, sto kazes, djetetu izbjeglo bilo kakvu traumu. Ako vec nas (mene) nisu stedjeli trauma, uradimo onda sve sto mozemo da nasu djecu postedimo toga... Joj ismijala sam ti se na ovom postu o budalastinama koje nam padaju na pamet, hhahah, bas je tako. Ja danas stojim u redu da izvadim neke papire i neka zena ispred mene nesto galami, ide mi vec na zivce i kontam sta ako mi sad pukne film i ja je udarim :D I onda se prvo prepadnem takve budalaste misli, a onda se i nasmijem jer sam skontala kako ova anksi funcionise, i onda skrenem misli :D Uh Priks, al ti zavidim na moru i plazi, uzivaj zeno koliko god mozes...A i ovo za cigare i tebi ponavljam, samo pusi, to ti je jedna od utjeha, sto kaze jedan moj drug, kao da pola tereta sa duse skinem kad ispusem onaj dim...tako i ti gledaj na to... Eto ispisah se i ja zene moje drage...e jest mi drago sto se sad malo redovnije cujemo, evo ja puno sretnija kad vas cujem :) Grlim vas puuuno drugarice moje po muci
|