|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
16.4.2014 8:34:49   
Anelat
Evo meni mucnina user posted image mirisi mi smetaju.. Pa ako neka od vas ima iskustva nek mi kaze sta vam je najvise pomoglo..

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1826
16.4.2014 8:52:25   
ziki
Čestitam svim novim trudnicama. Od srca vam želim laganu trudnoću i još lakši porod.
Analat imaš temu razgovori o očekivanju bebe, tamo imaš savjeta

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anelat)
Neposredna veza do poruke: 1827
16.4.2014 9:42:06   
malena27 RR
Cestitam od srca svima, a posebno nasoj Andy! user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1828
16.4.2014 10:19:50   
Bambina.
Mene to racunanje pravo buni jer onako kako oni racunaju... jednostavno ne koze biti. Racunaju od prvog dana posljednje menstruacije. Buni me to 5+nesto. Znaci, ako je npr 6+2 to znaci da je osoba usla u sedmu sedmicu je li tako? Eh, posto je meni prvi dan zadnje menstr 11-ti je li to znaci da sam ja usla u sedmu sedmicu: 6+1?

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1829
16.4.2014 10:32:37   
elmaL
Anelat, Bambina i sve ostale nove trudnice priduzite nam se na temi
http://www.ringeraja.ba/forum/Razgovori_u_ocekivanju_bebe-_April/m_2148571/tm.htm

ima nas dosta user posted image , i svaki dan se pridruzuju noveuser posted image a razgovara se o svemu i svacemu naravno user posted image user posted image

Bambina ja ti sracunah da si 5+1, jer ako je ZM bila 11.3. (utorak) onda ti je 1 puna sedmica naredni utorak 18.3. znaci da si sad na pocetku seste sedmciceuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1830
16.4.2014 12:29:43   
Anelat
Bila sam jutros na Uz 4 mm vidi se i otkucaji srca user posted image Rekla mi je po UZ 6 sedmica.

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1831
16.4.2014 12:40:57   
Bambina.
Suuupeeeeeer, cestitamuser posted image user posted image user posted image Bas mi je drago.
IZVORNA PORUKA: Anelat

Bila sam jutros na Uz 4 mm vidi se i otkucaji srca user posted image Rekla mi je po UZ 6 sedmica.

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu Anelat)
Neposredna veza do poruke: 1832
16.4.2014 12:45:41   
Bambina.
Hvala ti draga. Ja sam isto nasla na jednoj stranici da sam 6-ta. Hocu, pridruzit cu vam see.user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: elmaL

Anelat, Bambina i sve ostale nove trudnice priduzite nam se na temi
http://www.ringeraja.ba/forum/Razgovori_u_ocekivanju_bebe-_April/m_2148571/tm.htm

ima nas dosta user posted image , i svaki dan se pridruzuju noveuser posted image a razgovara se o svemu i svacemu naravno user posted image user posted image

Bambina ja ti sracunah da si 5+1, jer ako je ZM bila 11.3. (utorak) onda ti je 1 puna sedmica naredni utorak 18.3. znaci da si sad na pocetku seste sedmciceuser posted image

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1833
16.4.2014 15:35:33   
lovepower
cestitke svim novim trudnicama zelim vam ugodne i lake trudnoce i zive i zdrave bebice,ovo ce sve biti aBd zimske bebice...posebne cestitke idu za Andy uzivaj mila user posted image user posted image

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1834
16.4.2014 16:01:12   
maza85

IZVORNA PORUKA: unchy

IZVORNA PORUKA: maza85

koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

draga radila sam test tri dana ranije i pokazao je poz.i jutros sam radila isto user posted image , grudi su mi mansala i izrazene vene po njima,a i doktor kaze da testovi ne lazu, al samo da je rano za ultrazvuk.

cestitam ti draga i zelim ti ugodnu skolsku trudnocu i zdravu user posted image

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1835
16.4.2014 17:11:21   
unchy
hvala draga i ja tebi zelim sve najbolje.

koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

draga radila sam test tri dana ranije i pokazao je poz.i jutros sam radila isto user posted image , grudi su mi mansala i izrazene vene po njima,a i doktor kaze da testovi ne lazu, al samo da je rano za ultrazvuk.

cestitam ti draga i zelim ti ugodnu skolsku trudnocu i zdravu user posted image

(odgovor članu maza85)
Neposredna veza do poruke: 1836
16.4.2014 17:16:28   
klemzi
Andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nisam znala....hvala dragom Bogu...uživaj i da sve bude uredu akoBogda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostalim curama takodje puno sreće user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1837
16.4.2014 22:15:14   
TiruTiru
al nas imaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1838
17.4.2014 8:15:54   
Alma_27
Cestitam, trudnice! user posted image
Zelim vam ugodnu trudnocu i aBd zdravu bebicu user posted image

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1839
17.4.2014 13:45:46   
TiruTiru
Novopecene trudnice, kad ce nam biti muka?? lol

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1840
17.4.2014 14:05:18   
unchy

IZVORNA PORUKA: TiruTiru

hahaha dobra si, ti koda jedva cekas, user posted image user posted image

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1841
17.4.2014 14:07:10   
TiruTiru

shvati to sto pozitivnije lol
u pon abd idem cuti crculenceeeee :)

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1842
17.4.2014 14:13:50   
unchy

shvati to sto pozitivnije lol
u pon abd idem cuti crculenceeeee :)

a ja u utorak, ali mislim da se nece kod mene cuti te sedmice srce, vec ako Bog da slijedece, jer kako racunam ja sam 4+3

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1843
17.4.2014 14:16:37   
elmaL

user posted image user posted image a mozda nekima i ne budeuser posted image u prvoj user posted image sam imala lagane mucnine, sad u drugoj nikako user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1844
17.4.2014 14:22:27   
grozđe
unchy ipak si radila test ranije, nisi mogla docekati user posted image ... neka si, ako ima trudnoce pokazat ce i ranije...

Sretno svima!

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1845
17.4.2014 14:28:59   
unchy

IZVORNA PORUKA: grozđe

unchy ipak si radila test ranije, nisi mogla docekati user posted image ... neka si, ako ima trudnoce pokazat ce i ranije...

Sretno svima!

jesam, radila sam tri dana ranije i pokazao mi je user posted image , i onda sam i sutradan ujutro radil i isto odmah user posted image , pa bila ko doktora i vidio je neku tecnost od ovulacije i kaze da je to to i da on potvrdjuje trudnocu,jer valjda vidi se to po maternici, al samo sto je bas rano za ista vidjeti, pa da dodjem u utorak. tako da jedva cekam utorak da vidi je li se to sve smjestilo kako treba, dao mi je da pijem folnu kiselinu, folacin i tako.

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 1846
17.4.2014 14:32:46   
grozđe
Jeste rano je da se vidi na ultrazvuku... folacin sam pila do 12.sedmice...

sada idu slatke mukice user posted image ...

mucnine su zdrave tako mi je rekao doktor, znak zdrave trudnoce... moze naravno i bez toga biti sve dobro...

ja sam imala mucnine sve do 13.sedmice, nisam povracala, a gadjenje skoro cijelu trudnocu imala...

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1847
17.4.2014 14:39:25   
unchy
ja kako sam gadljiva mislim da cu bas imati velike mucnine, zasad nemam nista.

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 1848
17.4.2014 17:16:45   
Andy_Bec23
Unchy sto si tako rano isla doktoru? Ti si danas 4+0ili? Ja sam danas 4+5 po zadnjoj M ali ne planiram doktoru do Maja, ionako nista nece viditi jer mislim da mi je O tek 19 DC bila po tome sam4+0 tako da ima vremena :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1849
17.4.2014 17:25:01   
unchy

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Unchy sto si tako rano isla doktoru? Ti si danas 4+0ili? Ja sam danas 4+5 po zadnjoj M ali ne planiram doktoru do Maja, ionako nista nece viditi jer mislim da mi je O tek 19 DC bila po tome sam4+0 tako da ima vremena :-)user posted image user posted image

javila sam se odmah da se posavjetujem sa doktorom,zadnja menga mi je bila na danasnji dan, ja sam pila klomifen i ovulacija mi je bila 12 il 13 dan ciklusa.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *