|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
14.4.2014 23:31:04   
Hannica
Čestitam. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1801
15.4.2014 0:04:12   
saritaa

IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Evo da se i ja prijavim user posted image sam user posted image user posted image user posted image user posted image

andy mila, čestitam od srca user posted image user posted image
želim ti urednu trudnoću, lagan porod i preslatku, zdravu bebicu user posted image user posted image

i od mene sve najljepse, divna vijest Andy user posted image user posted image user posted image

i ostalim trudnicama cestitam i sve najbolje user posted image user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1802
15.4.2014 8:43:13   
Bambina.

IZVORNA PORUKA: amrara

zna li mi neka od vas reci kako se prate ove sedmice. KAd sam s Tarikom bila trudna znala sam kojim mi danom ide nova sedmica sad sam malo zbunjena jer mi na nekoliko stranica pokazuje razlicito.
Zadnji put sam dobila 13/03.
I da, kad je pravo vrijeme za prvu posjetu doktoru :D

Draga, meni je zadnja menstruacija bila 11.3. iako znamo da nije doslo do zaceca bas u toj sedmici menstr. ginekolozi racunaju od prvog dana posljednje. Znaci ti si kao i ja u sestoj. Nije ti rano. Vec ti se moze vidjeti gestacijska vrecica. Ako si nestrpljiva kao ja onda idi vec a ako nisi onda sacekaj jos sedmicu pa ces tako vidjeti aBd i otkucaj srca. Ja sam bila jucer i na ultrazvuku se vidjelo da je trudnoca.Jesi li radila test? Pretpostavljam da jesi. Sretnooo i javi kako je bilo na ultrazvuku. pozz

Hvala svima na cestitkama, od srca.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambina. -- 15.4.2014 8:51:55 >

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 1803
15.4.2014 9:08:42   
sirnica
Svim novimtrudnicama čestitam trudnoću, da na vrijeme dočekaju svoje zdrave bebice, a našoj Andy posebno-baš si me obradovalauser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1804
15.4.2014 9:20:09   
elmaL
Bambina, Andy iskrene cestitke, da vam uredno prodju trudnoce, i da na svijet stignu zdrave i vesele bebice user posted image user posted image user posted image user posted image

amrara ako ti je zadnja mens bila 13.3. (cetvrtak) znaci da si danas 4+5 trudna, za dva dana bices punih 5sedmica...svakog cetvrtka ce ti se puniti sedmica, a termin poroda ti je 20.12. naravno pod uslovom da su ti ciklusi redovni.
za pregled ti je stvarno prerano, osim ako do sada nisi imala nekih problema, pa je bolje otici konsultovati se sa dr u vezi eventualne terapije i sl, sad ti moze vidjeti samo malu crnu tackicuuser posted image ti mozes poceti piti Folacin.
Ja sam sad otisla na pregled u 7oj sedmici i nisu se culi otkucaji srca user posted image morala sam cekati 2 sedmice da opet odem i naravno brinulo me da li ce biti sve ok, ali na narednom pregledu sve je bilo uredu hB....zato ti kazem bolje sacekaj, ako mozesuser posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1805
15.4.2014 9:20:48   
amrara
Najvjerovatnije necu ici do kraja aprila, mozda tamo 29,29 april :D S tarikom sam cijelu trudnocu po bolnicama provela pa sad nikako nemam zelju za cestim odlascima doktoru. Radila sam test, pozitivan je. Kad pocinju mucnine, s tarikom se ne sjecam kad su pocele ali znam da sam izgubila 8 kg u mjesec dana, samo smoki jela

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 1806
15.4.2014 9:24:19   
veki_aki
Cestitam svim trudnicama, zelim vam skolsku trudnocu i zdravu bebicu, a posebno tebi Andy, da sve prodje kako treba i da grlis svoje pileuser posted image

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 1807
15.4.2014 10:31:30   
elmaL

IZVORNA PORUKA: amrara

Najvjerovatnije necu ici do kraja aprila, mozda tamo 29,29 april :D S tarikom sam cijelu trudnocu po bolnicama provela pa sad nikako nemam zelju za cestim odlascima doktoru. Radila sam test, pozitivan je. Kad pocinju mucnine, s tarikom se ne sjecam kad su pocele ali znam da sam izgubila 8 kg u mjesec dana, samo smoki jela

pa bolje ti je sacekaj svakako....a mucnine i krenu oko 7-8 sedmice, ako ih ima, ja ih u ovoj user posted image uopste nisam imala hB user posted image i tebi zelim isto user posted image

pridruzi nam se na chat temi Razgovori u ocekivanju bebe, kao i sve nove trudnice...

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu amrara)
Neposredna veza do poruke: 1808
15.4.2014 12:25:34   
pepika

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Evo da se i ja prijavim user posted image sam user posted image user posted image user posted image user posted image

Andy to su divne vijesti user posted image Zelim ti urednu trudnocu i zivu i zdravu bebicu da rodis. Cuvaj se mila.user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1809
15.4.2014 12:30:02   
Anelat
Ti kao i ja zadnja 11.03 sutra idem aBd na UZ user posted image

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1810
15.4.2014 14:05:24   
raja_ringe
Čestitam svim trudnicama, a posebno Andy..Želim vam školsku trudnoću i zdrave bebice..

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Anelat)
Neposredna veza do poruke: 1811
15.4.2014 14:41:28   
vila_7
Andy lopuzo mala user posted image . Znas sve...... jel moram odmah veceras rakijicu? user posted image

Da prodje sve u najboljem redu i da sretna docekas svoju bebicu zivu i zdravu! I u trudnoci uzivaj sto vise lijepa moja

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 1812
15.4.2014 16:40:15   
Medić*
Cestitke svim trudnicama, laku i urednu trudnocu, zdrave i divne bebe vam zelim a posebno Andy user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1813
15.4.2014 17:12:28   
Andy_Bec23
Hvala svima, ako dragi Bog dragi da sve bude ok .......

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1814
15.4.2014 17:14:04   
Andy_Bec23

IZVORNA PORUKA: vila_7

Andy lopuzo mala user posted image . Znas sve...... jel moram odmah veceras rakijicu? user posted image

Da prodje sve u najboljem redu i da sretna docekas svoju bebicu zivu i zdravu! I u trudnoci uzivaj sto vise lijepa moja

E bome ima litru da popijes :-)user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1815
15.4.2014 19:18:06   
unchy
drage moje da se i ja pridruzim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1816
15.4.2014 19:46:07   
TiruTiru
Pratim Unchy u stopu, pridruzujem seeeuser posted image

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1817
15.4.2014 19:51:08   
unchy
koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1818
15.4.2014 19:57:22   
Bambina.
Suuuperrr, sretno na ultrazvuku. Ja cu u ponedjeljak a mozda i drugi dan, uglavnom trebam na kontrolu za 7-10 dana. Valjda se tek tad moze vidjeti otkucaj srca. user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Anelat

Ti kao i ja zadnja 11.03 sutra idem aBd na UZ user posted image

Bio sam svima simpatičan oko jedne sekunde. Već sljedeće mnogima nisam bio simpatičan baš zato što sam svima simpatičan... Đorđe Balašević

(odgovor članu Anelat)
Neposredna veza do poruke: 1819
15.4.2014 20:47:19   
TiruTiru
sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je

Moja zadnja je 10.3, znaci usla u 6
i ultrazvuk u utorak abd
Ko ce vam voditi trudnocu???

A ti si u 5

< Poruku je uredio TiruTiru -- 15.4.2014 20:48:34 >

(odgovor članu Bambina.)
Neposredna veza do poruke: 1820
15.4.2014 21:09:12   
dandi84
IZVORNA PORUKA: unchy

koja sam ja sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je jos rano za bilo sta vidjeti, i prepisao mi folacin, jedva cekam utorak.

Ti si u 5-toj nedelji tj 4+1 user posted image ..Srećno na UZV.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dandi84 -- 15.4.2014 21:11:34 >

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1821
15.4.2014 21:30:09   
maza85

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

(odgovor članu unchy)
Neposredna veza do poruke: 1822
16.4.2014 0:02:43   
unchy

IZVORNA PORUKA: maza85

draga,kako znas da si trudna?meni zadnja menga bila 18.3.i ocekujem je tek za 3 dana tako da ne znam jos za trudnocu zar nije rano osim ako imas neke simptome ili ..?

draga radila sam test tri dana ranije i pokazao je poz.i jutros sam radila isto user posted image , grudi su mi mansala i izrazene vene po njima,a i doktor kaze da testovi ne lazu, al samo da je rano za ultrazvuk.

(odgovor članu maza85)
Neposredna veza do poruke: 1823
16.4.2014 0:04:50   
unchy

IZVORNA PORUKA: dandi84

Ti si u 5-toj nedelji tj 4+1 user posted image ..Srećno na UZV.user posted image user posted image user posted image

hvala draga takodjer i tebi sretnoooouser posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1824
16.4.2014 0:07:10   
unchy

IZVORNA PORUKA: TiruTiru

sedmica ako mi je zadnja menga bila 17.03., slijedeci utorak sam narucena na ultrazvuk, jer mi je doktor rekao da je

Moja zadnja je 10.3, znaci usla u 6
i ultrazvuk u utorak abd
Ko ce vam voditi trudnocu???

A ti si u 5

ja sam iz bihaca i vodi me doktor džinić.

(odgovor članu TiruTiru)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *