Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.3.2014 9:49:28
Mamica24
mene tako nervira staza u hodniku. B samo sto protrci ona se sva zaroza za njim.. ja je kupila u Elpiju ro je kao onaj etison sa rolne pa se kupuje na metar.. topla debela al klizi po laminatu... pokusala malim ekserima nekako fiksirati al nema sanse...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.3.2014 10:08:57
Daliyah92
Trebam pomoc! Kupila sam crvenu suknju i bijelu bluzu i kad sam to probavala zajedno obojala mi se bluza malo u crveno. Problem je sto se bluza ne smije prati u masini, ni na kemijsko ciscenje, ni izbjeljivanje a ne smije se ni potapati u vodu. Kako onda da na ruke to operem I sta da uradim sa suknjom da mi ne pusta boju?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.3.2014 10:42:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
Trebam pomoc! Kupila sam crvenu suknju i bijelu bluzu i kad sam to probavala zajedno obojala mi se bluza malo u crveno. Problem je sto se bluza ne smije prati u masini, ni na kemijsko ciscenje, ni izbjeljivanje a ne smije se ni potapati u vodu. Kako onda da na ruke to operem I sta da uradim sa suknjom da mi ne pusta boju?
Kakav je to bluza...od čega je, šta joj je sastav...mislim ispade baciš je kad se isprlja
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.3.2014 10:47:52
Daliyah92
Hahahah, joj zenice, nisam rekla da se ne smije nikako prati nego ne smije u masini, samo hand wash.
Odoh pogledati kakav je material tacno u pitanju.
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 25.3.2014 10:48:39 >
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 25.3.2014 10:55:06
Daliyah92
Izvinite, evo sad pogledam i pise da se pere u hladnoj void u masini, a ja bila 100% sigurna da sam procitala da ne moze
A sta sa suknjom sto popusta? Nju sam prala i opet popusta
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 8:14:44
Alma_27
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Alma_27
Zene, sta mislite da li mogu oprati mantil kod kuce umjesto da ga nosim na hemijsko ciscenje? Klasicni bez menatil. ne znam koji je materijal al pretpostavljam da znate kakav je. Ono kao da ne propusta vodu bas tako lako kao pamuk. Ja sam kontala u korito da ga potopim i lagano samo operem i osusim na ofingeru i ispeglam dok je na ofingeru posto imam onu peglu sto pusta jaku paru pa moze i vertikalno peglanje.
Mozes slobodno...i ja sam svoj prala..samo nemoj previse vricu vodu staviti...
i ja sam oprala i eno ga ko cvijet samo potopila u veliko korito i kasnije lagano oprala i osusila na ofingeru. materijal je takav da ga uopste nisam morala peglati. hvala Belissimi
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 8:38:14
idana_85
Upomoc Sasila sam kosulju koja mi treba danas za promociju mog direktorskog statusa. Ali uzasno smrdi na duhan, a nemam je vremena prati i sustiti, to je u 2h. Stavila sam je kraj prozora na oringer da se vjetri ali uzalud :( Ima li neko ideju?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 8:51:42
canim
Sjecam se da su nekad na TV prikazivali kao trik kako odjeca da bude mirisna, u dio gdje ide voda za peglu stave par kapi lavande ili nekog tako mirisnog ulja i peglaju, pa onda valjda to bude fino i mirisno..mozda da probas, ili ako nemas ulja, mozda da kanes parfema ili slicno.... ali probaj prvo na necemu drugom pa onda na kosulji i javi nam rezultat Samo jos da navedem da ja nisam isprobala ovaj eksperiment, iako mi se jako svidja
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:05:51
Hanady RR
idana...poprskaj je malo sodom bikarbonom...nemoj mješati sa vodom jer je nemožeš slijelu prati onako prahom je malo zadaja...stavi na zračenje i onda istresi dobro....pa prepeglaj parom i na kraju balade promoviši i parfem iz nove kolekcije :)))
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:10:26
canim
Ma najbolje ti je operi je i stavi na radijator, upali grijanje i za nekih sat i po dva je samo prepeglaj bez pare, imas vremena do 2h, osusit ce ti se. A ako ne bude suha, uzmi fen i susi.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:12:49
Hanady RR
ma ona treba krenut već sad gledam u koliko je post pisala rješila je 100% do sada
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:18:44
idana_85
Ma nisam Soda ne dolazi u obzir crna kosulja, tanak je neki materijal,ma odoh je oprati, ocijediti i samu u suilicu staviti pa sta bude. Ako ne stigne do 12, obuci nesto trudnicko i zdravo
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:21:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: idana_85
Ma nisam Soda ne dolazi u obzir crna kosulja, tanak je neki materijal,ma odoh je oprati, ocijediti i samu u suilicu staviti pa sta bude. Ako ne stigne do 12, obuci nesto trudnicko i zdravo
pa jel imaš na sušilici onaj porgam brzi pranje i sušenje... il onaj spotrski za patike za 30 minuta... ako imaš stavi je samu slobodno...nisma jednom nešto tako odradila
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:27:29
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: idana_85
Upomoc Sasila sam kosulju koja mi treba danas za promociju mog direktorskog statusa. Ali uzasno smrdi na duhan, a nemam je vremena prati i sustiti, to je u 2h. Stavila sam je kraj prozora na oringer da se vjetri ali uzalud :( Ima li neko ideju?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 29.3.2014 9:42:19
idana_85
Kod mene je masina samo susilica, posebno je masina za ves, evo oprala sam rucno, peskirom dobro istrljala pa na susenje,valjda bude ok....stvarno sam antipusac