HNF
|
inkognito, vjeruj mi da ti na dan vjencanja i na bracnom putovanju nece ni naumpast ni A OD ANKSIOZNOSTI. Ja sam tako uzivala taj dan, jer sam ga jedva cekala, uzivala, bila tako nasmijana, vesela, ma super, nije mi ni u jednom momentu naumpalo bilo sta sto je vezano sa anksioznosti. Na bracno sam cak putovala avionom, i super sam to sve podnijela, uzivala, sto i tebi zelim., Samo se opusti, uzivaj maksimalno, stalno imaj na umu da je to samo jedan dan u zivotu, tvoj dan, kad treba da uzivas i maksimalno se opustis. Ne dozvoli da ti taj dan kvari anks. jer je to samo jednom u zivotu. Ja sam znala i kad se udam da cu kad god mi je lose, ili me muci anks. moci da pricam sa muzem jer mi je on najveca podrska, i da ce mi u braku samo biti lakse. Ne znam kakav je tvoj momak, jel zna da imas te strahove, anks, jel ti daje podrsku, itd. nidra ja nisam imala bolove, ali sam znala imati takav pritisak u prsima, ili ziganje oko srca i u ledjima, da sam mislila da me hvata srcani udar, ali to je sve od toga sto svaki simptom posmatramo pod povecalom. Ziga to sve i ostale ljudi, samo im oni ne pridaju znacaj, a mi se stalno samoposmatramo,analiziramo, pratimo itd. Ne sikiraj se draga, nije to nista, vjeruj.
|