|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naši trogodišnjaci i četverogodišnjaci
10.11.2013 20:16:51   
R&T@

IZVORNA PORUKA: salmy

....Tacno mi dodje da sretnem policajca i da mu on ko zaprijeti....Jer se boji njih samo tako....

Nemoj, molim te...
Nikada ne znas da li ce mu pomoc policajca zatrebati...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 801
   [Obrisana poruka]
10.11.2013 20:17:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 802
10.11.2013 20:27:31   
InLove
Uh gdje me nadjoste,malo prije sam se izderala na Nejru..sad bi plakala user posted image ..ali stvarno se ne moze snositi.
Otisla je prati zubice(MORA SAMA) da bi pastu za zube istiskivala bezze, pa tecni sapun za ruke...sve dok sam ja bila u kuhinji,na kraju sam se izderala i otisla je spavati.user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 803
10.11.2013 20:30:54   
reallove

IZVORNA PORUKA: InLove

Uh gdje me nadjoste,malo prije sam se izderala na Nejru..sad bi plakala user posted image ..ali stvarno se ne moze snositi.
Otisla je prati zubice(MORA SAMA) da bi pastu za zube istiskivala bezze, pa tecni sapun za ruke...sve dok sam ja bila u kuhinji,na kraju sam se izderala i otisla je spavati.user posted image

ja nedavno promijenila peskire,stavila sve cisto,Ameen dosao i sve ih povadio,pa mu ja kazem vrati,a on otisao,pokupio peskire,postavljao ih u umivaonik i otvorio voduuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 804
10.11.2013 20:33:38   
R&T@
InLove, sve imamo te momente... posebno pri kraju dana...

user posted image

Moja veceras nije htjela prati kosu...
a ja zaista nisam imala snage niti za ubjedjivanje niti za njen plac...

Iskreno se nadam da ce sutra u vrticu biti neki djecak koji primjecuje prljavu kosu...user posted image

Jesam zlobna...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 805
10.11.2013 20:38:13   
InLove

IZVORNA PORUKA: R&T@

InLove, sve imamo te momente... posebno pri kraju dana...

user posted image

a ja zaista nisam imala snage niti za ubjedjivanje niti za njen plac...

Iskreno se nadam da ce sutra u vrticu biti neki djecak koji primjecuje prljavu kosu...user posted image

Jesam zlobna...user posted image

Znam..sve znam! Ali ona je u vrticu takva mirnica,i hvale je pravo a kod kuce skroz drugo dijete.
Svaki belaj ce ona napraviti,al bas svaki. Kazem mm malo prije,lakse mi se izderati nego da je pucnem user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 806
10.11.2013 20:39:39   
InLove

IZVORNA PORUKA: reallove

ja nedavno promijenila peskire,stavila sve cisto,Ameen dosao i sve ih povadio,pa mu ja kazem vrati,a on otisao,pokupio peskire,postavljao ih u umivaonik i otvorio voduuser posted image

Ä joj,covjek kad cita tudje,bude i smijesno a kad svoje pisem i nije. Ma hajde mali su jos,sta cemo user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 807
10.11.2013 20:42:50   
AnLu
In love polakooooo, to je sitnica sta je uradilauser posted image ...

Salmy postoji mi logucnost da mu zabranize izeta i ostale, da tipa te kanale stavis pod sifru, ili jednostavno da ga negirate par dana da vidite pali li.

Iman ne bih u ocaj da te bacam, ali moja Ana od kako je Luka postao "svjesniji" za okolinu postala je takva i dan danas je takva ako je on u blizini, ako njega nema, tipa on spava ili je negdje vani sama sa mnom poslusna je pravo.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 808
10.11.2013 20:43:03   
MicoTico

Ali ona je u vrticu takva mirnica,i hvale je pravo a kod kuce skroz drugo dijete.
Svaki belaj ce ona napraviti,al bas svaki. Kazem mm malo prije,lakse mi se izderati nego da je pucnem user posted image

I T. isto.
Jedno vrijeme sam znala pitati tete, kad dođem po T. u vrtić, je li kakav belaj napravio, a one me ko čudno pogledaju , nije im jasno o čemu pričam. Samo ga hvale. Kod kuće je prava "razularena banda".

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 809
10.11.2013 21:54:56   
madam x

samo sto kod mene mira i tisine nikada nema.

Nema ni kod mene...uh lakše mi je, ja se bila zabrinula da sam pukla, al vidim nisam sama.user posted image

Mi smo se problema sa kosom riješili ima nekih mjesec dana. A sve do tada nas je čitav komšiluk mogao čuti kad se kupamo.
user posted image

Danas mi u mesnici čekamo u redu i ona non-stop dira onu vitrinu.
Ja opominjem, prvo što je to nehigijenski a drugo, koji ćeš đavo dirati.
Ja ne, ona se ne pometa, i dalje po svom. Ja joj malo stisnem ruku, rekoh ne bi li skontala da sam ozbiljna, kad ona izdiže AAAAJJOOOOOOJ.user posted image user posted image user posted image Kao, boli je . A ja fino za ruku pa u auto, sad čekaj tu
Malo je bila zatečena. Ali čekala je mirno.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 810
10.11.2013 23:07:43   
reallove

IZVORNA PORUKA: zinanina

samo sto kod mene mira i tisine nikada nema.

Nema ni kod mene...uh lakše mi je, ja se bila zabrinula da sam pukla, al vidim nisam sama.user posted image

Mi smo se problema sa kosom riješili ima nekih mjesec dana. A sve do tada nas je čitav komšiluk mogao čuti kad se kupamo.
user posted image

Danas mi u mesnici čekamo u redu i ona non-stop dira onu vitrinu.
Ja opominjem, prvo što je to nehigijenski a drugo, koji ćeš đavo dirati.
Ja ne, ona se ne pometa, i dalje po svom. Ja joj malo stisnem ruku, rekoh ne bi li skontala da sam ozbiljna, kad ona izdiže AAAAJJOOOOOOJ.user posted image user posted image user posted image Kao, boli je . A ja fino za ruku pa u auto, sad čekaj tu
Malo je bila zatečena. Ali čekala je mirno.

oj ,ovako moj Ameen..I to on meni na sav glas kaze " mama'pa to boliiiii"

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 811
11.11.2013 9:45:51   
Maya_K
Moj malac je mene jučer izbacio iz cipela 10x, malo sam ga pucnila po nogama i to najtanjim prutićem, a on vrišti kao da sam mu kožu zgulila, i dere se to boooooliiiiiiiii, što me tolikoooooooo..mislim user posted image i idemo na spavanje, mlijeko popio, izgledao crtić i kaže eh sad idem ja još malo sjediti u dnevnu (kod mm bila 2 prijatelja na kafi), pa mislim e nećeš ga majci, na kraju sam se izderala i zasao je, ah da i dnevno spavanje je bilo u suzama...mislim dokad više...baš mi nešto i žao bude poslije svega, kontam mogla sam biti malo strplivija ali...da je ters i umažen jest user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 812
11.11.2013 10:11:13   
niki83
Moja je dosla u fazu da svakom u lice govori ono sto misli! user posted image Cesto cak i namjerno izvlaci sve ono sto je negativno i tako pljusti: Dosadna si nene! Ti si pravi debeljko! Ne volim te (amidzi, neni, tetku) user posted image
Jutros je u suzama ostala kad je mm krenuo na posao, iz cista mira mu kaze po ko zna koji put da mu ne voli roditelje, i da ne zeli ici kod njih..to joj je zadnjih dana opet hit! user posted image Mm njoj onda lijepo kaze da i on nju ne voli ako je to tako..i ode, a ona se ucmihala od placa.. Kazem njemu onda, ma faza joj je dosla, nemoj da te vuce za jezik..i zaista se nadam da je faza.
Sinoc je bila u kazni, tako kad pretjera ima time out od 4 min. koji palki srecom, pa je poslije toga opet super djevojcica user posted image

N&N

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 813
11.11.2013 10:15:59   
bebacha
najgore sto joj moze reci je da i on nju nevoli
nemojte tome pridavat znac i proce brze nego mislite

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 814
11.11.2013 10:56:23   
niki83

IZVORNA PORUKA: bebacha

najgore sto joj moze reci je da i on nju nevoli
nemojte tome pridavat znac i proce brze nego mislite

user posted image user posted image Pa da! Tada je i oplakala..user posted image

N&N

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 815
11.11.2013 21:17:21   
ena23

IZVORNA PORUKA: Maya_K

Moj malac je mene jučer izbacio iz cipela 10x, malo sam ga pucnila po nogama i to najtanjim prutićem, a on vrišti kao da sam mu kožu zgulila, i dere se to boooooliiiiiiiii, što me tolikoooooooo..mislim user posted image i idemo na spavanje, mlijeko popio, izgledao crtić i kaže eh sad idem ja još malo sjediti u dnevnu (kod mm bila 2 prijatelja na kafi), pa mislim e nećeš ga majci, na kraju sam se izderala i zasao je, ah da i dnevno spavanje je bilo u suzama...mislim dokad više...baš mi nešto i žao bude poslije svega, kontam mogla sam biti malo strplivija ali...da je ters i umažen jest user posted image

ako iams zivaca za to.. mi smo na mm mobitelu navili melodiju onu neku buji-paji, svako vce u osam. to kad zvoni nema rasprave, tad se peru zubi, oblaci pidzama, cita prica, ljubi i cmaka i mazi za laku noc, gasi svjetlo i emir ostaje u svojoj sobi. nevjerovatno dobro pali. ako zelis, probaj.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 816
12.11.2013 9:18:09   
niki83
Srecom ni mi nemamo problema sa uspavljivanjem. Od rodjenja je rezim da u 9h navecer ide na spavanje. Izuzetak su samo noci kad imamo goste ili mi izlazimo..ali opet plafon je 10h. Ona sama ne moze vise izdrzati user posted image iako jos ima i dnevno spavanje od sat vremena otprilike. Ali je zato ranoranilac uvijek bila user posted image i nama uglavnom odgovara ovaj tempo. Otkad ima svoju sobu ide sama u krevet, s tim da procitamo pricu pod obavezno! Bez nje nastaje haos user posted image

N&N

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 817
12.11.2013 9:27:15   
Maya_K

IZVORNA PORUKA: ena23

IZVORNA PORUKA: Maya_K

ako iams zivaca za to.. mi smo na mm mobitelu navili melodiju onu neku buji-paji, svako vce u osam. to kad zvoni nema rasprave, tad se peru zubi, oblaci pidzama, cita prica, ljubi i cmaka i mazi za laku noc, gasi svjetlo i emir ostaje u svojoj sobi. nevjerovatno dobro pali. ako zelis, probaj.

Ma uglavnom mi i nemamo problema osim kad dođu oni dani user posted image kad sve krene naopako, ali dobar je fazon probat ću za svaki dan tako, da se zna kad odzvoni user posted image . Mi smo do prošle godine išli u 8 sati u krevet, nekad zaspe odmah nekad se meškolji ali to je to, i dođe ljeto i naravno u 8 sati je još dan i tako pomjerimo pa se znalo zalomiti da je on budan i 10, pola 11, mislim van svake granice i on ne može više, mada evo ima par dana već se vraćamo na režim pola 9-9. Ali ponašanje je samo takvo user posted image . Kao što i niki reče, jel nešto nije po volji odmah ne voli nikog, baca se, udara nas samo tako, mada mene ne smije samo stane pred mene i lupa nogom od pod, a ja bih pukla od smijeha user posted image kakvu facu on napravi. Nadam se da će što prije prestati i početi se ponašati normalno, jer me uskoro sve to ponovo očekuje, pa ko preživi pričat će user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 818
12.11.2013 13:22:23   
niki83
Joj Mayo nasmija me user posted image user posted image Sta ce tek biti kad nam bebe stignu aBd?!!
Nego ide li tvoj djecak u vrtic? Ili ga neko cuva dok radis..

N&N

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 819
12.11.2013 14:11:33   
Maya_K
Draga Niki, najveća greška u tom svemu je što ga nana čuva..mislim moje dijete je sito, presvučeno i ništa mu ne fali osim autoriteta..user posted image
Znaš kako, ja sam počela raditi on je imao nepunih 7mjes. meni se srce cijepalo, onda se nana (čitaj:sveki) ponudi da ga ona malo čuva dok ne stasa za vrtića, jer zaista sve vrtiće koje smo obišli, za djecu koja ne hodaju su užas /moje mišljenje/ i tako on stasa u 4 god a sve im se žao rastaviti, pa hajd kao sačekaj proljeće, pa sačekaj jesen i tako unedogled user posted image Sve je to fino ali nit ona može s njim više nit on s njom. Eh sad još jedna stvar je što mm nema stalni posao pa na je i to ponekad kočilo, ali definitivno je odluka pala da na proljeće šaljem u vrtić, jer je zaista prevršio svaku mjeru a i dosadno je djetetu, pa ići će isprva na 4 sata, a kad ponovo počnem raditi ćemo da vidimo.

A kad nam aBd bebice stignu ima da bude veselo user posted image ...pa da i tvoja mala je u tom divnom razdoblju, hajde tješiti ćemo se zajedno user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 820
12.11.2013 14:16:32   
niki83
Valja, cesce cemo se sretati na ovoj temi user posted image
Ja sam svoju planirala ostaviti u vrticu i sad, a i kad se porodim..ne bih da prekida, jer kad se ja ponovo budem trebala vratiti na posao imat cu aBd dvoje onda koje moram u vrtic voditi user posted image tj. navikavati. Ovako ako ne bude prekidala sve ce joj biti po starom user posted image Samo me strah finansijski hocemo li moci sve stici, jer nama se ova porodiljska naknada reijetko kada uplacuje user posted image a pripadamo istom kantonu, tako da, sve ti je jasno user posted image

N&N

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 821
   RE: "A nasi trogodisnjaci i cetverogodis...
29.1.2014 21:48:34   
salmy
Neznam jel faza ili ne..ali moj decko ima furku da stalno bjezi ispod kreveta
Kad prica na tel...kad nesto skriiv..znaci to je minuta..uleti i nema ga..nikako mi nije jasno kako takvom brzinom klizeci nestaneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 822
29.1.2014 21:49:37   
salmy

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: salmy

....Tacno mi dodje da sretnem policajca i da mu on ko zaprijeti....Jer se boji njih samo tako....

Nemoj, molim te...
Nikada ne znas da li ce mu pomoc policajca zatrebati...user posted image

Srela rekla i sad je pod konrolom

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 823
20.2.2014 21:55:33   
daisy87
bas sam se slatko nasmijala vragolijama vase djece.moj sin,inace trogodisnjjak,ima toliko ispada da mi nijedan trenutno ne moze na um pasti :) strasno je tvrdoglav i uporan.u zadnje vrijeme se samo svadja,s kim stigne.samo ceka da mu beba seka zaspi (imamo malu bebu jos) da bi je probudio.to me izbacuje iz takta.ponekad pucnem po guzi,zagalamim,ali nista za 5min.isto...podsjeti me jedna od vas sa pricom o peskirima i umivaonikom.veceras u pola dojenja on trazi da piski i onda naravno hoce sam.kad je nekako to obavio u tutu uspjesno iznenadio me,aaaali onda je fino sve to prosuo pored wc solje i ne znam bi li plakala ili smijala se user posted image i tako svaki dan neki belaj.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 824
20.2.2014 22:17:24   
reallove
Ova djecica su neumorna user posted image .....moj je tvrdoglav,da Bog sacuva...Nece da ide u skolu i nece da uci kod kuce,kaze,djeca koja uce,idu u skolu,a ja to necu ...

Inace,ovih dana je aktuelno pricanje na engleskom,prica samo engleski...Ako mu nesto branimo "pa nemoj tako,ja sam mali,to je grijeh,kad budem veliki kao ti,onda mi reci ne " user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu daisy87)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *