Maya_K
|
IZVORNA PORUKA: ena23 IZVORNA PORUKA: Maya_K Moj malac je mene jučer izbacio iz cipela 10x, malo sam ga pucnila po nogama i to najtanjim prutićem, a on vrišti kao da sam mu kožu zgulila, i dere se to boooooliiiiiiiii, što me tolikoooooooo..mislim i idemo na spavanje, mlijeko popio, izgledao crtić i kaže eh sad idem ja još malo sjediti u dnevnu (kod mm bila 2 prijatelja na kafi), pa mislim e nećeš ga majci, na kraju sam se izderala i zasao je, ah da i dnevno spavanje je bilo u suzama...mislim dokad više...baš mi nešto i žao bude poslije svega, kontam mogla sam biti malo strplivija ali...da je ters i umažen jest ako iams zivaca za to.. mi smo na mm mobitelu navili melodiju onu neku buji-paji, svako vce u osam. to kad zvoni nema rasprave, tad se peru zubi, oblaci pidzama, cita prica, ljubi i cmaka i mazi za laku noc, gasi svjetlo i emir ostaje u svojoj sobi. nevjerovatno dobro pali. ako zelis, probaj. Ma uglavnom mi i nemamo problema osim kad dođu oni dani kad sve krene naopako, ali dobar je fazon probat ću za svaki dan tako, da se zna kad odzvoni . Mi smo do prošle godine išli u 8 sati u krevet, nekad zaspe odmah nekad se meškolji ali to je to, i dođe ljeto i naravno u 8 sati je još dan i tako pomjerimo pa se znalo zalomiti da je on budan i 10, pola 11, mislim van svake granice i on ne može više, mada evo ima par dana već se vraćamo na režim pola 9-9. Ali ponašanje je samo takvo . Kao što i niki reče, jel nešto nije po volji odmah ne voli nikog, baca se, udara nas samo tako, mada mene ne smije samo stane pred mene i lupa nogom od pod, a ja bih pukla od smijeha kakvu facu on napravi. Nadam se da će što prije prestati i početi se ponašati normalno, jer me uskoro sve to ponovo očekuje, pa ko preživi pričat će