madam x
|
IZVORNA PORUKA: reallove Ja se ne smijem ni javiti na ovu temu,moj je definitivno prevrsio sve mjere..Ne mogu mu nista,pricam sa njim puno,objasnjavam mu,ali on opet radi po svom..Izludi me..Sinoc je "za dlaku" izbjegao batine..Mm je toliko naljutio da ga je htio istuci,ali ja to nedam..Ne tucem ga nikad,samo ponekad pucnem,bezveze..Ne volim ga tuci i ne volim da vristim na njega,ali nekad jednostavno ne znas kako ces sa njim.. Inace je hiperaktivan,previse prica,ne pazi nikad sta i kako radi,nema vremena ni zasto,jer toliko skace,sve mora biti po njegovom,igracke kvari,lomi,place ako mu se sta zabrani..ma do ujutro mogu ovako... Ja se trudim da ne grijesim sa njim,ne teretim ga nekim stvarima,vodim ga napolje,to obavezno,igram se sa njim,pustim ga da gleda crtice,igra playstation,pustim ga da se igra igrackama do mile volje,pobaca sve igracke po sobi i izadje..Neumoran je,nikad nebi smirio.. Svaki dan ga pomalo uzmem da ucimo slova,crtamo,pisemo,ali i to max pola sata,jer on jednostavno ne moze da sjedi duze..Za hranu je uzas,izmislja dan i noc,uvijek njemu specijalno moram praviti.. Mi se svi nakako tješimo ovim....ovo nije tačno, hiperaktivnost je poremećaj, bolest, ne mislim da tvoje dijete to ima, ni moje. Samo smo ih razmazili.
|