Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
gdje ću kupiti doktorski set za djete? ono koferčić, slušalice, lijekovi, zavoji, instrumenti, što bogatiji to bolji..jer vidjela sam jedan u one2play ali nije mi to to..
Pomagajte .... bio je jedan u one2play ali dok smo se mi skontali ... otišao.... ima li igdje više ovakav hulk. Za neupućene ... to je onaj čiko što kad se naljuti postaje veeeliki, zelen i opasan.
gdje ću kupiti doktorski set za djete? ono koferčić, slušalice, lijekovi, zavoji, instrumenti, što bogatiji to bolji..jer vidjela sam jedan u one2play ali nije mi to to..
Ima toga svugdje kupiti, mi smo nas nekad prosle zime kupili u baby centru u bbi, kofercic i sve sitnice sto idu uz to, ne znam jeli imaju jos uvijek isti u ponudi.
Nemaju vise i ne znaju hoce li dobijati (ostao je samo jedan model od prosle godine). Je li moguce da su samo oni su imali smart trike u cijelom gradu?! Hvala u svakom slucaju :)
Nemaju vise i ne znaju hoce li dobijati (ostao je samo jedan model od prosle godine). Je li moguce da su samo oni su imali smart trike u cijelom gradu?! Hvala u svakom slucaju :)
Ja kad sam se interesovala za smart trike prije malo manje od 2 godine oni su jedini imali a dali trenutno ima jos neko u ponudi, nebih ti znala reci.
Treba mi igračka Bubma ili onaj medo Nanadu iz istoimenog crtića, zna li iko gdje to može da se zbavi i koja je cijena
jesi gledala u One2play ? Imali su dosta stvari na temu Bumbe, ne znam sta tacno trazis.
nema, sad zvala, ako gdje vidite piši te ko sad se sjećam Lady 26 i tičerka čini mi se da su kupovale djeci prije dvije godine, meni bilo šega čuj bumba, a ova moja sad poludi za bumbom
Treba mi igračka Bubma ili onaj medo Nanadu iz istoimenog crtića, zna li iko gdje to može da se zbavi i koja je cijena
jesi gledala u One2play ? Imali su dosta stvari na temu Bumbe, ne znam sta tacno trazis.
nema, sad zvala, ako gdje vidite piši te ko sad se sjećam Lady 26 i tičerka čini mi se da su kupovale djeci prije dvije godine, meni bilo šega čuj bumba, a ova moja sad poludi za bumbom
vjeruj u šest ujutro bumba, preko dana bumba, zaspe uz bumbu, u snu zove bumbu da joj donese mlijeko, kad bolje skontam možda ona misli da sam ja bumba
vjeruj u šest ujutro bumba, preko dana bumba, zaspe uz bumbu, u snu zove bumbu da joj donese mlijeko, kad bolje skontam možda ona misli da sam ja bumba
Bilo je i u Mercatoru. Ali tacno prije nekog vremena, kad je to valjda bilo popularno. Nesto se ne sjecam da sam vidjala u zadnje vrijeme. Mozda pogledati eventualno na pik-u?
Ma preskupi su.... Da nisam ugrabila na snizenju u Konzumu nikad ga L ne bih kupila.... Tad sam ga platila oko 25KM...znaci kosta duplo ili mozda i vise...