Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje kupiti neku lutku / bebu ćelu da je onako čvrsta i nepoderiva Ova moja shebe sve igračke počupa kosu lutkama i očerupa ih samo tako. Treba mi kvalitetna beba ćela, da je ko ona prijeratna. Gdje je mogu kupiti ?
u onoj radnji u importane centru ...odmah do igraone ... ja sma jedino tu nalazila jendobojne...pakovano po 10 i 20 komada... imali su fin izbor boja tada kada sma ja uzimala... a taman sma bila dosutala i naletim tu slučajno
u onoj radnji u importane centru ...odmah do igraone ... ja sma jedino tu nalazila jendobojne...pakovano po 10 i 20 komada... imali su fin izbor boja tada kada sma ja uzimala... a taman sma bila dosutala i naletim tu slučajno
samo sto su radnje u imporatenu dole zatvorene ima samo bambino mondo, a onda od igraone je mislim sad u prizemlju ili na spratu
Anketa
Tuča :-) veeseelaa
Da li postoji situacija koja bi vas natjerala da se potučete sa odredjenom osobom? (izuzev sitacije da vam neko napadne dijete i bližeg člana obitelji)
Da (34%)
Ne (25%)
Možda (16%)
To je meni ispod nivoa (25%)
Broj svih glasova: 167
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!