Vedica
|
IZVORNA PORUKA: meky ej caoo,ja sam nova ovdje,,pa vas molim da mi pomognete,,imam policistican jedan jajnik,i pila sam dabroston tablete,jer nemam redovne menstruacije,imam sve simptome od dlakavosti,tu su i kozmetički problemi poput masne kože, akni, seboreje (prhuti), tamnih znakova na koži (posebno na vratu, ispod ruku, na koljenima, laktovima,imam i pretjeranu zelju za bebom,radila sam samo ultrazvuk,a doktorica mi je samo rekla da ako mislim imati dijete,da pozurim i dugo ne cekam,,i dala mi dabroston da pijem,,..Ne znam sta da radim,,mlada sam jos,,1989 sam godiste imala sam neke planove ali sad mi je sve pomijesano u glavi Da li da ostanem trudna sad ili da nastavim dalje skolovanje, pa poslije da probam da zatrudnim, stvarno ne znam koliko dugo ovomože da ide...dijete ili škola. Ali ako mi je to jedini izlaz, zašto ne....Stvarno ne znam šta da radim Molim vas da mi pomognete prije svega dobro nam dosla i molim te pazi kada pises da ne koristis velika slova jer je suprotno pravilima foruma. a sad sto se tice tvog problema...ja ne znam kakva je ta dr. ali mi nije jasno kako je samo na osnovu jednog uzv vidjela da imas policisticne jajnike i jos ti rekla da ako sad ne zatrudnis neces moci kasnije (pogotovo jer si ipak jos uvijek mlada). ja bih ti preporucila da odes kod nekog drugog dr. i ipak provjeris malo detaljnije da li imas pcos ili ne. LP