|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit...
30.1.2014 16:39:20   
White rose
jakuta double test se radi u ili oko 12. sedmice koliko ja znam. Detaljno se uradi uzv, mjeri se nuhalni nabor, nosna kost itd. a onda se vadi krv i kad se svi ti podaci sumiraju dobijes taj double test. Meni je kod njih bio skup, ja sam uradila samo uzv i odmah sa tom slikom otišla u Sanasu jer sam se njih prvo sjetila, izvadila krv i tu uradila nalaz. U bahceciju je 220 KM plus 100 km poštarina jer to šalju u Tursku, plus 100 KM ultrazvuk. A u Sanasi je 100 KM... Mislim da je kod Mehmedbašića pregled, nalaz krvi, sve zajedno 250 KM. Pa eto ti se skontaj...

1. ICSI Sept 2012 Cito, beta 0
2. FET Nov 2012 Cito, biohemijska
3. FET April 2013 Cito, beta 0
4. ICSI Sept 2013 Bahceci, beta 0
5. FET Nov 2013 Bahceci, beta 178 :) koja sada ima dvije godine :)
6. FET Sept 2016 Bahceci, biohemijska

(odgovor članu sana80)
Neposredna veza do poruke: 1851
30.1.2014 18:31:05   
amigos
Double test je 220 KM , ali kada radiš test ne naplaćuju ti pregled taj dan koji bi inače koštao 100 KM . Dakle samo 220 KM.Ništa poštarina sve je u 220 KM.

(odgovor članu White rose)
Neposredna veza do poruke: 1852
31.1.2014 8:48:58   
White rose
Ja bila prije 15 dana. Neko od nas dvoje onda nije dobro informiran, jer ja se dobro sjećam svih cifri koje mi je sestra nabrojala... Možda su se stvari promijenile...

(odgovor članu amigos)
Neposredna veza do poruke: 1853
31.1.2014 8:54:36   
jakuta
hvala white na inf.
uzivaj i mazi mrvicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1854
31.1.2014 17:12:12   
jakuta

IZVORNA PORUKA: amigos

Double test je 220 KM , ali kada radiš test ne naplaćuju ti pregled taj dan koji bi inače koštao 100 KM . Dakle samo 220 KM.Ništa poštarina sve je u 220 KM.

amigos,hvala i tebi na inf
svaka inf je dobrodosla tu smo da pomazemo jedna drugoj

(odgovor članu amigos)
Neposredna veza do poruke: 1855
2.2.2014 11:06:52   
jakuta
imal zenicaa na ovoj temi
sano kako si ti
dzeny ti
jel zna neka ,da li nam je dosao dr Umit

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1856
2.2.2014 11:41:58   
dzeny31
Gdje si Jakuta? Kako si mi ti? Ja ti odmaram ovaj mjesec, na kontracepcijskim pilulama sam... Sa Sanom odbrojavam dane do njene BETE... Uzivas li ti u svojim trudnickim danima? Poljubac za tebe i mrvicu :-* :-*

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1857
2.2.2014 13:49:54   
sana80
Sana se jutros probudila bolesna. Grlo, nos... :(
Jakuta jesi li ti imala povisenu temp? Meni navecebude oko 37 sa par crtica. Moze li to zbog utrogestana? kiselina neka.... Uuu svasta nesto.
Juce mi dzeny pise da jos imam 5 dana do bete, ja jutros razmisljam pa sta je sa njom, kakvih pet ima jos 10. Haha tek skontah da je ona u pravu. Tako su mi ovi dani do sada brzo prosli.
Ja sam cula da dr Umit brzo dolazi sa odmora....
Kad bi neko drugi mogao umjesto mene raditi test... :( treba cekati onih sat vremena... Jakuta jesi li isla na kliniku da raddis test? Ja mislim da cu ovdje blizu zgrade. Lakse mi je da kuci to prihvatim, kako god da bude.... :)

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1858
3.2.2014 17:14:36   
sana80
Ima li koga? Jakutaaa

(odgovor članu sana80)
Neposredna veza do poruke: 1859
3.2.2014 17:39:48   
Adria
Sano, ne znam za grlo i nos, to nisam imala, ali sam u oba postupka nakon transfera dobijala tu 37 sa par crtica... mnoge žene kažu da je to popratni efekat terapije, neke kažu da je čak simptom trudnoće.. Kod mene jednom nije bio a drugi put eto izgleda jeste user posted image
Ne brini se ništa oko te temp, nemoj da je skidaš ničim. A za grlo što više meda, limuna, narandži, voća raznooog, domaće supice i tako. Sretnoooo

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu sana80)
Neposredna veza do poruke: 1860
3.2.2014 23:00:59   
sana80
Hvala ti Adria. Pa ja u prethodnim postupcima nisam imala te temperature. A moja tjelesna temp je od 35,5 do 36,3 zbog hipotireoizma..

Mozda i od ove prehlade...

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1861
4.2.2014 11:27:55   
Adria
Možda od prehlade a možda i od user posted image user posted image

„Biću tu kad se probudiš ujutru i kad uveče kreneš na spavanje. I čuvaću te cijelu noć i ti ćeš osjetiti da ti se smiješim i nikada nećeš biti sama jer ću ja biti uz tebe,zauvijek.“

(odgovor članu sana80)
Neposredna veza do poruke: 1862
4.2.2014 12:19:20   
Nejra26
Sano kako si?? Odrojavaš dane?
Kad je beta aBd? Čuvam fige i mislim na tebe stalno, svaki dan.

(odgovor članu Adria)
Neposredna veza do poruke: 1863
4.2.2014 16:20:44   
Jelena86
Molim Vas, jedno pitanje, ima dosta stranica, ne mogu naći, možda je neko već pisao o tome. Koliko košta sperimiogram u klinici? da li se potrebno naručivati i za koliko budu rezultati?

(odgovor članu Nejra26)
Neposredna veza do poruke: 1864
4.2.2014 18:35:02   
mia 74
Spermiogram kosta 100 KM, samo ne znam da li je klinika pocela sa radom sem sa pacijentima koji su u postupku.Molim ako neko ima informaciju o radu Bahceci da javi user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 1865
4.2.2014 20:13:46   
M1985
Ja sam zvala u petak i rekli su mi da ne rade s pacijentima. Ocekuju da ce poceti za otprilike mjesec dana a dobila sam i info da je dr. Rama na bolovanju zbog saobracajne nesrece.

(odgovor članu mia 74)
Neposredna veza do poruke: 1866
4.2.2014 21:54:32   
Jelena86
Hvala puno na odgovoru :*

(odgovor članu M1985)
Neposredna veza do poruke: 1867
5.2.2014 0:36:43   
sana80
Nejra26, Adria hvala puno na podrsci. Beta je u petak... Vec me polako panika hvata. Minutu sam ubijedjena u 1, a minutu u drugo... Ja se pouzdala u temperaturu tu blagu, kad veceras i muz temp 37,3... Mozda je i on trudan... ;)

Imam jos 3 zene koje smo bile u zadnjim postupcima. Jedna
je juce radila betu, nazalost 0, ja u petak, i ove druge 2 u ponedjepjak...

Nadam se da ce uskoro da se rijesi problem sa klinikom, zbig drugih zena koje cekaju postupak, i onih koji crkaju konsultacie...

Javim se...

(odgovor članu Nejra26)
Neposredna veza do poruke: 1868
6.2.2014 9:18:45   
jakuta
drage moje,kako ste?
nisam bila kuci pa vam nisam pisala
sano sretno sutra i da nam javis lijepe vijesti,ja sam betu vadila u svom gradu i javila rezultate na kliniku.
imala sam temperaturu kao i ti,mozda si citala naprijed i to je bilo zbog user posted image user posted image
white,kako ti provodis dane izlazis li u setnje ili jos lezis
moja komsinica je lezala tri i po mjeseca i tek poslije je pocela izlaziti u setnje
ja pokusam da lezim al ne mogu,zabole me kosti i ustanem za komp.da li ste pitale dr jel smeta puno sjedenja u trudnoci
dzeny,jesil ti dobro?
ljubim vas

(odgovor članu sana80)
Neposredna veza do poruke: 1869
6.2.2014 16:01:12   
White rose
jakuta ja sam se vratila svom starom tempu, više ne moram ležati. Čak sam danas bila čestita pa i pitu razvila ;) Brojim dane do sljedećeg pregleda... Kako si ti? Sretno svim ženicama koje čekaju betu, bockaju pupu i sve ostalo ;)

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1870
6.2.2014 17:05:37   
jakuta

IZVORNA PORUKA: White rose

jakuta ja sam se vratila svom starom tempu, više ne moram ležati. Čak sam danas bila čestita pa i pitu razvila ;) Brojim dane do sljedećeg pregleda... Kako si ti? Sretno svim ženicama koje čekaju betu, bockaju pupu i sve ostalo ;)

Svaka cast i pitu razvilauser posted image
Koliko si dugo se cuvala tj. lezala
Ja trebam sutra zvati da pitam jel radi dr Umit ili dr Admir al kako citam da je covjek nastradao,bas mi je zao.
Ja se white osjecam dogro hvala Bogu,al mi se ne radi jos jer je hladno,bojim se prehlade a i na poslu bi morala stavljati utrice a wc koristi jos 10 zena,bojim se bakterija

Neposredna veza do poruke: 1871
6.2.2014 23:54:39   
White rose
Pa da nisam imala hematoma ne bih ležala i čuvala se nikako. Ovako sam mjesec dana provela u krevetu (pola u bolnici a pola kod kuće), ali pošto je kod tebe sve ok samo se opusti i uživaj, ali uspori tempo obavezno!
Ako je istina da je dr.Admir nastradao baš mi je žao. Zna li iko išta provjereno? Kako je čovjek?

(odgovor članu jakuta)
Neposredna veza do poruke: 1872
7.2.2014 8:32:28   
Nejra26
Sano, jedva čekam da nam se danas javiš. S najljepšim vijestima aBd.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1873
7.2.2014 8:53:08   
pahuljicamala
Dobro jutro djevojke!

Dr. Admir jeste imao saobracajnu nesrecu ali, hvala Bogu, nije strasno. Ima povredu glave i vrata, ali prema informacijama koje ja imam, unatoc svemu, povremeno boravi na klinici, kako bi pomogao, sto govori da nije strasno lose user posted image
Takoder sam dobila informaciju da se dr. Umit vraca tek za nekim mjesec i pol-dva, a da ce tada poceti i primati nove pacijente....user posted image Ja sam skoro poludjela. Danas mi prvi dan ciklusa, trebala poceti sa pripremama, a doktor nije tuuser posted image Da covjek poludi od svega...
AKo neka ima neku drugu informaciju, molim da podijeli. Ovo je ono sto sam ja saznala....

Veliki pozdrav svima...

Nada posljednja umire....

(odgovor članu Nejra26)
Neposredna veza do poruke: 1874
7.2.2014 8:55:56   
pahuljicamala
Ah, da, i kliniku kada pozovete, nista vam nece znati odgovoriti. Pocela je raditi neka nova sestra koja nas je samo iznervirala. Na svako pitanje je odgor bio : " Ne znamo jos nista"! Pa, dobro, zar nema nikakvog pomaka, nikakvog plana, pretpostavke? Ludnica!

Nada posljednja umire....

(odgovor članu pahuljicamala)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cista
amaniamanic

Ima li iko da mi na anketu odgovori..Ako je operisaLA endrometriozu-Poslije koliko je zatrudnila...Pisite mi

odgovorite (96%)

odgovorite (4%)

Broj svih glasova: 48

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *