Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.1.2014 18:17:05
An Nur
Pozdrav svim ženicama na forumu Rijada žao mi je što moraš sve te pretrage raditi i što su tako skupe. Nadam se da će svi biti školski uredni i da ćeš uskoro sa nama čekati i dobiti veeeeeliku betu. Drugim hrabrim ženicama u dugom ili kratkom postupku, želim da sve lijepo i dostojanstveno podnesu i da uskoro sve budemo Tonči Tu sam draga, čitam vas redovno ali neznam šta bi vam pisala. Moje dobre vibre od srca vam šaljem. Ako mi i ne uspije ovo, opet će moju tugu ubležiti bilo koja od vas da uspije i da dobije svoju mrvicu malu. Ja se bockam decapeptlom u prolazu i pravim se da mi se ovo ne dešava. Niti se bojim, niti se previše nadam. Nastojim ostati stabilna. Od surta sam na dvije ampule merionala i pola decapeptyla. Nadam se da me neće opet poklopiti onaj grozni plač i depresija. Čuvaj svoju mrvicu i pomiluj pupu za mene i uživaj maksimalno u tim svojim predivnim danima.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.1.2014 13:08:48
Rijada
Hvala puno no idea na informacijama.Znacu tacno kad odem na paprikovac koje mogu uraditi a sta nemogu.Samo da pocne ovaj moj porodicni dr.da radi da mi moze dati uputnice za paprikovac.
Hvala AN Nur pa veljda ce biti uredu a sigurno i nece hehe.Ali imam fore ih popraviti do avgusta jer mislim ako bog da u avgustu poceti sa pripremama pa mozda bude 3 sreca ako bog da.Sto naravno zelim i svima vama od srca da svaka ako bog da na kraju ugleda
Sretno svima koje su sada u postupku navijam za veliku betu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.1.2014 16:36:39
An Nur
Da ne dože do zabune, od danas sam na menopuru, ne na merionalu... Očito nisam baš najbolje. Imam neke ''valunge u koncentraciji'' Biće bolje aBd. Nadam se da ste vi ok
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.1.2014 12:55:49
toncica
An Nur mila samo hrabro . Izdrzi jos malo pa ce sve proci . Meni se isto to desavalo kad sam primala terapiju . Uskoro ce se sve zavrsiti . Hvala ti mila za mrvicu . Ljubimo te ja i mrvica i navijamo za Rijada mila moja hvala na pitanju dobro sam hvala bogu . Sretno sa nalazima . Drzim fige da svi budu OK . mrvicado pa gdje si ti zeno , otkad se nisi javila ? Sta ima kod tebe , dokle si stigla ? Sve ostale zenice moje ljubimo vas ja i moja mrvica i navijamo da sve ugledate i docekate velike beturine . Navijamo da moja mrvica uskoro dobije drustvo od svih vas . To vam od zelimo .
< Poruku je uredio toncica -- 31.1.2014 12:56:52 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.1.2014 21:17:13
An Nur
Pozdrav svim ženicama. Nadam se da ste ok. Ja sam na pola decapeptyla i dva menopura od jučer. Sve je onako ok samo sam malo potištena i prilično me bole vene u nogama. Kao da mi sijevaju sitni grčevi kroz njih. Bilo je i dok sam uzimala samo decapeptyl ali se sad još pojačalo. Nije neki ogroman problem ali smatram da mi je to od terapije, pa da pribilježim, možda nekom bude od koristi, da ne pomisli da je unikat tonči Hvala puno na lijepim riječima. Sad u zadnjoj vto si imala ovakve reakcije na terapiju? Drago mi je da slično reagujem, možda i meni bude Volila bi ovako da bude Mazi pupu i čuuuuuvaj je dobro
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.1.2014 21:45:57
Dona YU
Drage dame, Od juce se i ja bockam sa pola decapeptila i dva menopura... Prvo, ne znam da li je subjektivni osecaj, ali mi se cini da je druga inekcija menopura bolela vise nego prva... Sestra kaze da ce svaka sledeca boleti malo vise... Hm... Danas nije bilo naivno, ne znam kako cu sutra kada mi muz bude davao terapiju... Pece bas jako... Ali trpim Placljiva sam, mada sam nekako i puna neke dobre energije... Kao da sam na necemu I zigaju me jajnici, ne znam da li je rano za to... Jos uvek mi traje , mada jako slabo... Jedem ananas, mada nemam bas neki apetit...
Velikiii pozdrav za sve ! Navijam svim silama
Tonci, za tebe i mrvicu!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.2.2014 12:47:20
maramala
Djevojke,
Imam jedno pitanje. Znate li mozda na kojoj klinici i kod kojeg doktora se može uraditi odstranjivanje polipa? Imate li kakvu preporuku? Izgleda da imam neki polip na endometrijumu, pa to moram otkloniti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.2.2014 16:16:53
Candy32
Tončice još jednom hvala na nadi koju nam ulijevaš i podršci koju nam pružaš. Uživaj u svojoj trudnoći. Ja sam od preksinoć na pola decapeptyla i 150 Gonal F. Čim sam primila prvi Gonal meni je stala. An Nur i mene bole noge u listovima i mali trnci kroz njih :-) znači da nisam jedina. I Ti i Dona Yu i ringer ste na menopuru a samo sam ja na Gonalu ne znam u čemu je razlika ta dva lijeka? Riada žao mi je što su ti nalazi skupi i što ih uopšte moraš raditi, ali želim ti da svi budu uredu. Svim ženicama veliki pozdrav!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.2.2014 18:54:38
ringer
Pozdrav svim damama.Čitam da ima različitih reakcija na menopur.Ja sam se prehladila,grlo me boli i temperatura stalno 38.Nadam se da će me proći do 6.februara.Još malo moje drage dame
Pozdrav svima Nadam se da ste ok... Ringer kako sad da se prehladiš? meni je isto često vruće i znojim se, ali se pazim da se ne prehladim, kontam bolje da se pazim. Navijam da prođe Dona Yu Mislim da boli jer smo već sve izbodene po stomaku i ja više neznam gdje da se bodem, a da već tu nisam. Zato me peče. Pozdravi muža, zlatan je... Ovaj moj neće ni da pogleda inekcije, a ni nuspojave ga baš ne zanimaju... Gotovo sam sama u ovoj priči. Candy32 Ma vjerovatno nam je od terapije to sa nogama. Proći će, evo još par dana i polako će da se odmotava. Samo B oga molim da nam uspije svima. Tužno je ovo što prolazimo.
Šta je sa tonči? Nema je. Nadam se da je sve dobro.
Pozdrav damama.Ja se bodem u ruke.Muž mi dava injekcije.Dava mi je uveče u 10 i odmah idem na spavanje,tako mi je najlakše.Svaki dan mi je vruće.Kad počne davati menopur malo peče,ali brzo prestane.Oborila sam temperaturu,stavljala sam krompir na tabane i pila limunadu,ali sad nos curi,baš mi se da .An Nur draga samo opušteno,paziće te mužić kad betu ugledate pozitivnu,nemoj se nervirati i sekirati,znaš da muškarci nemaju sve osjećaje razvijene
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.2.2014 14:24:34
toncica
Helou zenice moje . Kako ste mi sve redom ?Ja sam vam juce isla u Srbiju po tablete i injekcije . Tamo su mi jeftinije, a zacas odemo i vratimo se . Posle mi dosla komsinica na kafu , a kasnije smo imali goste . Ja sam vam ok , a i mrvica slusa zasad hvala bogu. Zenice moje da vam pozelim svima srecu , puno plusica i bebica u ovom mjesecu februaru . Evo jedna podnevna pa izvolite posluzite se . Sve vas volim i ljubim
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.2.2014 14:30:00
toncica
Drage moje trudilice . Nemojte se sikirati . Sve te nus pojave su normalne . To je sve od hormona . Te injekcije malo peku , ali nije nista strasno . Zelim vam svima srecu u ovom mjesecu februaru. Da svi postupci budu uspijesni
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 2.2.2014 19:49:10
toncica
einger draga moja gdje bas sad da se razbolis ? Jako mi je zao sto imas temperaturu . Jedi voce i gotove supice iz kesice . One su ti kao infuzija . Pij toplu limunadu ona je isto dobra . Zelim ti mila da sto prije ozdravis Dona YU sretno na UZ . Nedaj se da se razbolis . Drzim fige da sve bude OK . Ja se mila bocam sa progesteronom svaki peti dan po jednu . Svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 3.2.2014 18:02:13
An Nur
Pozdrav ženice moje drage Valjda od ove hladnoće neki kvar pa mi internet danima šteka i spori... Drago mi je da ste sve na broju Tonči Nak si nam se javila i nemoooj više da lutaš bez ušpozorenja Baš sam se malo uplašila za mrvicu... Dobar je progesteron, samo ga redovno koristi da se mrvica dobro drži. Pomazi pupu i uživaj Ringer Šta ćeš, ne daj se. Nadam se da će uskoro proći.
Dona Yu I tebi prehlada? Možda se niste dobro pazile. Ja ne moram, pa i ne izvirujem na ovu hladnoću. A možda prođe do četvrtka, a i da ne prođe, i druge žene imaju grip pa ostanu Nemoj da se sekiraš. Šta ti je sa štitnom? Meni su je prije godinu i po skroz izvadili i od tad nikakvih problema nemam. Od prvog dana hormoni ko u djevojke i dobro se osjećam, hvala Bogu, samo moram redovno letrox 150 da pijem. I pijem ga gotovo u sat tačno, svako jutro. 01.10 TSH mi je bio 0,08, a i inače se vrti tu oko 1. Nadam se da se nije promjenio od ove terapije sada.