|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
22.1.2014 20:22:15   
An Nur
Sve vas user posted image i navijam za vas.
Drago mi je da se javljate, da nisam sama.
Danas sam bolje, hvala Bogu.
Bodem se decapeptylom u prolazu user posted image i više ne plačem.
tonči zašto ne probaš dan provesti na malo masnijoj domaćoj juhi od raskuhanog junećeg flama, povrća i tjestenine. (Najbolje domaće)
Ili da piješ donat mg.
Mene ta juha digne iz mrtvih kad imam gripu, a i odlična mi je za stomak kad mi se zaglavi.
Popijem i šolju čaja za mršavljenje prije spavanja ili ducolax pilule ali neznamkako bi to uticalo na trudnoću pa pazi plizzz.
Inače, svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se čitamo...

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5001
22.1.2014 21:26:32   
ringer
Mahanje za malu tončicuuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5002
22.1.2014 21:31:02   
ringer
An Nur kako vrijeme prolazi tako i bolovi nestaju.Kad budeš nosala user posted image user posted image sve ćeš zaboraviti.Moramo ovo izdržatiuser posted image user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5003
23.1.2014 10:06:26   
gami
Pozdrav tončice i ostale djevojke! Redovno vas pratim, ali se ne javljam, jer kod mene je sve isto, do sutra sam na Microginonu, pa sedam dana pauze pa opet nastavljam. Juče mi se pojavilo malo smeđkasto, al jutros nema ništa, sestra mi je rekla da je moguće da se pojavi slabija men. Prilično dobro podnosim tabletice, samo me svakodnevno pomalo boli glava, al dobro, nije strašno. Eto toliko za sada, sve vas user posted image i user posted image za nas!!!

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5004
23.1.2014 12:05:13   
no idea
cure, samo da vam mahnem, i poželim sreću svima vama koje ste sad u postupkuuser posted image ...nadam se da nemate strašnih nuspojava terapije...ja sam svoj dugi protokol lijepo podnosila, a nadam se da ćete i vi! i, naravno, nadam se da ćete brzo zaboraviti sve probleme sa injekcijama kad ugledate user posted image i dobijete svoje user posted image
posebna pusa mojoj dragoj trudnici-tončici...
ja sam trenutno u fazi čekanja prve vještice poslije one koja je značila neuspjeh...ova sad kasni već dva dana, ali sam pročitala da je to sve normalno poslije silnih boca i utrogestana...
veliki pozdrav svima!

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5005
23.1.2014 15:04:26   
ringer
Koliko dana otprilike prođe od prve folikumetrije pa do aspiracije?

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 5006
23.1.2014 15:10:35   
Candy32
Dona yu i tončice puno vam hvala na podršci :-*
Sad sam zvala kliniku i zakazala u 14h 6.2.
Pitala sam i za vitamine i rekli su mi da je nešto potrebno da bi dr rekla da uzimam, jedino preporučuju ananas.
Meni je danas poslednja tabletica mycroginona.
Pozdrav

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5007
23.1.2014 15:13:30   
Candy32
ringer oni na osnovu folikulometrije, nivoa estrogena i sluznice materice određuju vrijeme aspiracije oko 5-6 dana ja kontam jer su na onoj šemi koju su nam poslali piše 10og ili 12og

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5008
23.1.2014 15:22:14   
ringer
Candy samo gurajuser posted image .I ja sam maloprije zvala kliniku,naručili su me u 11 i 30.Moramo onda udariti po ananasuuser posted image .Meni nisu rekli ni za ananas,niti za bilo šta.Samo da normalno živim kao i do sad

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 5009
23.1.2014 15:43:09   
toncica
An Nur drago mi je da ti je bolje neka tako i ostane . Hvala ti mila na savjetu sve ja to upraznjavam , ali nbista . Evo konacno danas proradila crijeva . Popila sam samo 2 praha sto mi je DR propisao . I ja sam bila osjetljiva kad sam primala terapiju . Malo mi je falilo pa da zaplacem za svasta . Inace sam jako emotivna osoba . user posted image user posted image user posted image
ringer mila i mi tebi masemo . Hvala ti puno . Ako bog da da uskoro ja i moja mrvica masemo i vama i vasim mrvicama .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gami dusice moja javi nam se ponekad . Drago mi je da super podnosis tablete . user posted image user posted image user posted image
no idea zeno draga radi vise taj test nemoj nas drzati u neizvjesnosti . user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image
Cure moje sretno svima na UZ . Da bude sto vise folikula i endici da budu sto deblji user posted image user posted image user posted image
Ostale moje saborke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5010
23.1.2014 15:46:00   
toncica
Zaboravih vam reci da mi je jako drago da se javljate jer sam do sada skoro sama ovde bila dezurna i Dona YU
Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte . Uvijek sam tu za sve zenice da pomognem ako mogu .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5011
23.1.2014 16:13:45   
ringer
Tončice pozdrav.Što više jogurta i supe,mora da prorade crijeva.Večeras mi je poslednji mikroginon.Zanima me koliko je tebi dana prošlo od prve folikumetrije do aspiracije?Pozdrav svim damamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5012
23.1.2014 20:08:03   
toncica
`ringer draga moja pila sam ja i balans jogurt i obicni i supice i kompote od sljiva , krusaka i jabuka i neznam nija vise sta sam jela i pila . Danas su mi proradila crijeva napokon nakon terapije od DR .
Ja sam isla na prvu folikulometriju 05.12 a na aspiraciju sam isla 11.12. Opet sve zavisi kako ko reaguje na terapiju . Ja sam isla 3 puta na folikulometrije i treci put primila stopericu tj dvije stoperice zato sto sam imala 12 folikula . Postupak mi je bio 16.12 vracene su mi 3 blastociste . I sad imam malu mrvicu u pupi .
I vama svima koje ste u postupku zelim isto . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5013
23.1.2014 20:50:16   
An Nur
Povečerje svima!!!user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ste i dalje podnošljive user posted image
gami ja sam u prvom mjesecu microgynona od sredine ciklusa svakodnevno imala jednokratni smedji iscjedak i onda 28 dan user posted image ali slabu skroz.
ovaj mjesec sam ok, nema ništa, a 27 bi trebalo vilo šta da se pokaže...Valjda. puno sreće ti želim
tonči sjetila sam se još i surutke.
Zapravo, primjetila sam da mene jogurt obično zatvori. Ružan je to problem, dugo mi je trebalo da ga riješim. Dakle -surutka.
Hvala na obavještenju da si i ti plakala na svaku sitnicu.
Već sam pomislila da sam pukla ali jesam i ja previše emotivna pa nije čudo što me je baš tu udarilo.
Muž me ne toleriše truna, misli da sam razmažena i da se keljim bezveze.
Čuvaj mrvicu.
Šta su ti savjetovali? Mora li se poslije transfera mirovati neko vrijeme ili se živi normalno?
user posted image
user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5014
23.1.2014 20:51:10   
Dona YU
Pogresila sam, u 10.30h sam zakazana u februaru! user posted image

Tonci, drago mi je da je sve OK! Mrvicica se dobro drzi za mamicu user posted image

Joj, danas je poslednja tabletica Mycroginona, jedva cekam da je progutam user posted image

Opasno se priblizio postupak... Tu je sreca, nada, strah... Sve pomesano ...user posted image

Drage zenice, cuvajte se user posted image user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5015
23.1.2014 22:07:58   
ringer
Tončice hvala na informacijama.Malo sam dosadna,ali sam srećna kad imam koga da pitam i ko odgovara uvijek.Uživajuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5016
24.1.2014 0:22:47   
ema38
cao drage moje svim novim zenicama da pozelim veeeeliku srecu u postupku neka nas sve obraduju sa velikim betama i da prodju bez nus pojava na boce.tonci draga uplasi me al fala bogu da je sve uredu sa mrvicum cuvaj je dobro to je malkice i nasa mrvica a puno tvoja hvala sto uvijek se sjetis moga sina ljubimo i mi tebe i pomazi mrvicu za nas,no idea draga sta je sa tobom ja sam juce konacno procurila koje muke dok user posted image nedodje ej nezamislivo meni kasni sreca nedado pare za test a malo je falilo nemoze covjek ne nadat se a zato mi ide uf haos al et valjda se sve sredi za koji mjesec pa da se vratimo u normalu pusa svima

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5017
24.1.2014 11:19:04   
toncica
An Nur hvala mila na savjetu . Ja prihvatam sve savjete i predloge . Inace zene budu osjetljivije kad primaju hormonalnu terapiju . To je sve normalno . Moj muzic je mene tolerisao za sve i svasta . Borili smo se za nasu mrvicu 13 god . Svaka mu cast sto me je trpio sve ove godine . Sacuvaj boze kakva sam ja bila sve te godine pod hormonima . Uvijek sam imla njegovu podrsku u svemu . I zato sam mu zahvalna do neba . Meni su rekli da se ponasam normalno . Da ne lezim jer se to ne preporucuje . Ja sam tako prosli put uradila , ali ovj put nisam . Ovaj put sam odmah posle transfera zalegla u krevet sve do bete . Nista nisam radila , cak nisam ni rucak pravila . Sve poslove po kuci obavljao je moj dragi muzic . Samo sam ustajala do WC-a i malo prosetam po kuci . Ai posle bete sam morala strogo da mirujem zato sto sam malo prokrvarila 6-i dan od ET .
Moja drugarica mi je rekla da lezim posle transfera koja je isto isla na VTO i uspjelo joj iz prvog puta .
Drage moje kad primite stopericu obavezno je odlezite jer je to jako bitno . To je receno jednoj zeni na klinici . Meni niko nije rekao , ali ja sam ovaj put sve poslusala i eto meni moje mrvice . Da li je to imalo uticaja ili nije neznam , ali mrvica je tu . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU user posted image user posted image user posted image user posted image za poslednji mikroginon . Sad ce ti sve biti lakse . Nadam se da ces boce bolje podnositi . user posted image user posted image user posted image
ringer mila nema na cemu . Tu smo jedna za drugu da pomognemo ako mozemo . Uopste nisi dosadna i nemoj vise da si to rekla . Ja mila sve vas razumijem jer sam godinama bila u istom problemu i znam kako je to . Samo ti i dalje budi sretna i pitaj sta te zanima . Uvijek ce se naci neka zenica da odgovori . Ovde su sve zenice super i jako mnogo znaju o ovom problemu . user posted image user posted image user posted image
ema38 mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image je sto je user posted image dosla . Novi mjesec nova nada . Samo hrabro . Zelim ti da vec sledeci mjesec ugledas user posted image zasluzila si mila za sve ove godine borbe . Kao i sto je svaka zenica to zasluzila i to je njeno pravo . Pomazicu pupu i mrvicu od tete eme i malenog djecacica . Ljubimo vas i ja i moja mrvica oboje user posted image
no idea jesi li radila test user posted image
Sve ostale zenice imate veliki user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5018
24.1.2014 16:37:49   
Dona YU
Tonci,

Ja sam, sledeci tvoj primer, odlucila da mirujem... U firmi sam najavila bolovanje i od 10.02. Me nema na poslu... Do kada bude trebalo...
Svakako to ne moze da odmogne.... Meni je i logicno da treba da se odmara i da se smiri...bez stresa, trke i obaveza...

Ja cu mirovati. Ne mora da znaci da ce biti uspesno, ali mislim da nece odmoci... user posted image

Tebi i ostalima beskrajno hvala na savetima... Pomoglo mi je da saznam sta me ocekuje ... Sa vama se manje plasim user posted image

Velikiiii poljubac user posted image user posted image

user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5019
24.1.2014 16:59:33   
An Nur
tonci
Hvala na svim uputama i upozorenjima.
Korisne su i meni, a vjerujem i ostalim ženicama.
Po mentalitetu, nedostaje nam otvorenosti i često je stid taj koji nas ograničava u tome da tražimo sebi pomoći i savjete.
Nažalost...
Nadam se da se tvoja mrvica lijepo ugnjezdila i smirila i da će biti plemenita na mamu user posted image

Svim ženicama želim ljubav i strpljenje u okruženju i najpozitivniju moguću betu već na prvom mjerenju.
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uz vas, puno sam hrabrija...Hvala vam.

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5020
25.1.2014 15:33:24   
toncica
Drage moje nema na cemu . Samo pomazem koliko mogu .
An Nur znam ja da smo mi takvog mentaliteta . Za moj problem su svi znali i nikada nista nisam krila . Nema sta da me bude sramota to je sve normalno kao i sve druge stvari u zivotu , i kao i svaki drugi problem . Znas li ti je li tema zabranjeni forum izbrisana ili je negdje premjestena . Jesi li ti vidjela sto se ziva izbruka ona predstavnica udruzenja DJECA . Zena nezna sastaviti dvije recenice . Uzas .
Dona YU drago mi je da sam vam pomogla .Ja mislimda je mrvica najpreca . Naravno da treba i posao , ali sta ce meni posao kad nemam svoju mrvicu . Ja sam napustila posao kad sam krenula na prvu VTO . Sve razumijem i da je kriza i da se mora raditi da bi se od neceg zivjelo , ali meni je najpreca bila moja mrvica . Svega ce biti samo da mrvica dodje
Ja vam svima zelim da imate svoje user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5021
25.1.2014 16:42:22   
An Nur
tonči
Ja sam jučer i pokrenula temu zabranjeni forum.
Blokirali su me i poslije i temu obrisali.
Ni ovdje se očito ne smije previše pisati na temu primitivizma i svih drugih ružnih aspekata neplodnih ljudi...
Čak ni naglas izgovoriti ili napisati ona ružna riječ kojom nas nazivaju ti ograničeni, primitivni balkanski mozgovi.
Bilo prošlo...
Nije mi bila namjera da ikog vrijeđam.
Oni koji tu ženu lično znaju, brane je.
Oni koji su je vidjeli prvi put na tv imaju mišljenje slično mom, da se zbunila i da nije rekla dovoljno.
Meni nije bitno samo da ostanem trudna.
Jeste ali volila bi i da svaka žena, pa i nezaposlena, siromašna žena dobije pravo na besplatno majčinstvo.
Tabu je naša svakodnevnica, nažalost, a dok se ne sruši tabu, ni promjena nema, niti im se možemo nadati.
Više nebi pisala o tome.
Ako se nekad pruži mogućnost i prilika, vrlo rado i bilo gdje ću progovoriti o ovom našem problemu.
Do tad sam na decapeptylu i borim se za svoje sunašce.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5022
25.1.2014 18:17:17   
toncica
An Nur mila moja za sve si upravu Potpisujem sve sto si rekla . Necemo vise komentarisati na tu temu . Samo zelim da sve zenice dobiju svoje male user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5023
25.1.2014 18:42:58   
ringer
An Nur samo naprijed.U pravu si za sve.Ljubomorni neka pate.Svim zenicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5024
25.1.2014 19:22:21   
An Nur
Ma samo da nam se rode sve vaše bebice, a i moja user posted image sunce mamino... Ima da ga maaaaazim sve da pršti.user posted image
Da se više ne osjećamo ni defektnim user posted image ni jalovim user posted image user posted image
i da im pokažemo i ja a i vi kako se to djete voli, mazi, pazi.
Bezveze mi je kad neko negira realnost koja prži time koliko je prisutna.
Ženice drage, puno vas user posted image user posted image user posted image user posted image .
Čuvajte mi se i budite hrabreuser posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  199 200 [201] 202 203   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *