blur 77
|
Drage moje, evo i moje pogrske svima vama koje ste u zacaranom krugu, hocu da vam kazem da ce proci, Ja sam dobro, anksioznosti nema i mjesecima, pa onda navrati po par dana i vrati me na sam pocetak, onda se opet trgnem, pa je nema i tako u krug, iz mog dugog anksioznog iskustva sam shvatila jedno- koliko joj dopustimo, toliko ce biti sa nama! Nema lijeka, jer bih davno posla po njega i na kraj svijeta, lijek je negdje u nama, u nasoj volji, snazi i zelji da zivimo normalno, a to mi sve imamo, Zivim normalno, prihvatila sam da necu biti ko prije, ona bezbriznost je nestala sa spoznajom anksioznosti, ali kako negdje procitah da smo valjale mi od prije, da smo bile zadovoljne sobom i svojim zivotom, ne bismo se ni dovele do ovoga stanja. i dalje izbjegavam strecne situacije, slusam drugaciju muziku, gledam samo komedije, ne citam hroniku po novimama i dalje mi ne bude dobro kad vidim da je neko bolestan ili siromasan, ali to sam ja, emotivna. Ne mislim o zivoru, i budusnosti, te misli su me i dovele do ovoga, ispunjen mi je svaki minut dana, uvijek po nesto radim, ali se i ne bojim da ostanem sama sa sobom. E sad zelim da pruzim posebnu podrsku Ariel, jer prezivljava isto sto sam i ja u trudnoci. Draga, prosla sam pravi pakao, mozes da nadjes moje postove od prije tri godine, ove zenice su me bodrile ssvakodnevno do kraja, i to im nikad ne mogu zaboraviti. Tada sam imala bas sve simptome na vrhuncu, bila sam ocajna, evo sad su mi posle suze samo kad pomislim sta sam prezivjela u periodu kad sam trebala da budem najsrecnija. Ali sam nekako izdrzala, isla dan za danom, i poslije poroda je poslo sve na bolje, kad ti je lose uvijek pomisli da cim rodis bebicu bice mnooogo bolje i to imaj u glavi, drzi se te misli, stalno je ponavljaj, a ja sam bila jos u goroj situaciji, rizicna trudnoca,morala da lezim, e samo zamisli moj dan, ja i anskioznost na krevetu, a dan nikako da prodje. Znam mnoge mame koje su prosle tudnocu sa anks bez tableta, mozes i ti. Drzi se, kad ti je lose, dodji na forum, uvijek ima po neka zenica koja ce procitati tvoj post i poslati podrsku. ljubim vas sveeee