Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ovaj film sam gledala sigurno 10 puta i svaki put me ostavi bez teksta , svaki put me ono unisti i dovede na neka duboka razmisljanja ozivotu i o svemu oko nas , ovaj film nije film ovo je filmcina jedno veliko 10++ ko ga nije gledao ako iko ima da nije neka ga obavezno pogleda .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.12.2013 14:21:57
Merylin
ja sam čitala tu knjigu, film nisam gledala, super, odlično, ako se te riječi uopšte mogu upotrijebiti kad je u pitanju tematika kojom se knjiga(film) bavi!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.12.2013 21:24:15
teacher75
IZVORNA PORUKA: Merylin
ja sam čitala tu knjigu, film nisam gledala, super, odlično, ako se te riječi uopšte mogu upotrijebiti kad je u pitanju tematika kojom se knjiga(film) bavi!
kazu da je knjiga puno bolja. meni je i film super bio, voljela bih procitati i knjigu, pun je emocija
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.12.2013 21:48:28
henna ze
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Merylin
kazu da je knjiga puno bolja. meni je i film super bio, voljela bih procitati i knjigu, pun je emocija
ja sam pocela u frizerskom dok sam cekala citati knjigu...al zaboravih kasnije.. hvala tiki..sigurno je divan
ovaj film me ubio toliko sam plakala jecala , ev i sada bih kad se sjetim kud sam bila trudna drugim djetetom a prvo izgubila sve se satvilo uglavnom me je bas bas bas rasplakao i film je stavrnoo DOBARRRRRRRRRRRR mozda drugi nece plakat kao ja jer nemaju moju pricu al ja sam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.12.2013 1:03:40
aazra
Za odmor od akcija, horora isl, preporucujem La grande belezza neobična drama, mada malo teška kao većina evropskih filmova...ali stvarno posebna sa prelijepim i zanimljivim kadrovima...
Hanady samo da potvrdim, po tvojoj preporuci sam pogledala film i ostala bez teksta... Na početku sam malo bila zbunjena jer nisam imala pojma šta se dešava, ali onda...uh! čak mi je muž odao priznanje za izbor filma, što se inače ne dešava
Hanady samo da potvrdim, po tvojoj preporuci sam pogledala film i ostala bez teksta... Na početku sam malo bila zbunjena jer nisam imala pojma šta se dešava, ali onda...uh! čak mi je muž odao priznanje za izbor filma, što se inače ne dešava
Ako je to onaj o dvije sestre, tačnije ova jedna je rođena da bi spasila drugu...i ja sam ga gledala i također su mi krenule suze na par scena ali mi je kraj loš...mislim da je teacherka rekla jednom da je knjiga bolja
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2014 23:43:11
Hanady RR
sa koje stranice skidate torent filmiće... meni pukla ovahttp://thepiratebay.sx/