Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 22:03:23
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
mozda cu ga opet pokusati odgledati, mozda nisam bila u elementu ili mi je falila koncentracija al znam da nista nisam skontala na pocetku o cemu se radi
Tiki kod ovog filam djeca moraju biti u krvetu u dubokom snu :)) ja i mm poceli gledat djeca bila budna i odmah batalili nista nismo skontali hahahahaha , tako da bas trazi paznju a slabo da je mozemo dat :))))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 1.12.2013 21:23:26
aazra
Je li neka od vas gledala ove legende (R. De Niro, M. Douglas, Kalvin Kleine i M. Freeman) u Last Vegas..ja nisam jos, trazim ga da skinem, ali je to tesko s obzirom da jos uvijek cini mi se igra u kinima...
da nije slučajno u pitanju farma na kojoj su nekada davno terorizirali robove čiji duh sada luta tu okolo...malo teže za objasniti...javlja se i silueta starijeg čovjeka s kojim mala priča...
da nije slučajno u pitanju farma na kojoj su nekada davno terorizirali robove čiji duh sada luta tu okolo...malo teže za objasniti...javlja se i silueta starijeg čovjeka s kojim mala priča...
Ko nije ranije gledao, toplo preporucujem. Odlican film. Napet do kraja, odlicna tema, ono da se zapitas na kraju...dobro je uradjen...
jedan od mojih top 10 filmova u ovom zanru, tu je negdje i Mystic River. Affleck je stvarno brilijantan kao reziser a gledala sam i kako se snimao film - genijalno od pocetka do kraja...