Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eee od kada ga cekam kod nas nema da se skinen jos ima a l u losem snimku jedva cekam a bas mi je drago da je dobar :)))
Ja sam ga sinoc svukla sa torenta, dobar je snimak. Samo cekam na red za film. Kako ja volim ovog glumca (onog mlađeg, Gyllenhaala, a ni Jackman nije za bacit)
a meni odmah naumpadne brokeback mountain
Ja sinoc pregledala ovaj film i poslije nisam mogla zaspati dva sata,i danas sam cijeli dan razmisljala sta se desilo s glumcem. Dobar film,ali ja volem sretne zavrsetke.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.11.2013 14:28:16
Hannica
Jel neko gledao Evil dead 2,ja sinoc htjela ali nisu titlovi skinuti pa odustala,ako valja da nabavimo. Inace nisam u fazonu horora u poslijednje vrijeme ali ipak bih pregledala. Valja li Chaki?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.11.2013 14:33:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
Jel neko gledao Evil dead 2,ja sinoc htjela ali nisu titlovi skinuti pa odustala,ako valja da nabavimo. Inace nisam u fazonu horora u poslijednje vrijeme ali ipak bih pregledala. Valja li Chaki?
eee od kada ga cekam kod nas nema da se skinen jos ima a l u losem snimku jedva cekam a bas mi je drago da je dobar :)))
Ja sam ga sinoc svukla sa torenta, dobar je snimak. Samo cekam na red za film. Kako ja volim ovog glumca (onog mlađeg, Gyllenhaala, a ni Jackman nije za bacit)
a meni odmah naumpadne brokeback mountain
Ja sinoc pregledala ovaj film i poslije nisam mogla zaspati dva sata,i danas sam cijeli dan razmisljala sta se desilo s glumcem. Dobar film,ali ja volem sretne zavrsetke.
pa sretan je zavrsetak
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 0:06:51
bebaa
Pa onako,ja nisam vidjela da su ga zvadili iz rupenpd zemljom. Djaba on zvizduka,nije mi onaj policajac bio plaho bistar.
ja ga sad odgleda....meni film nedovršen,niđe veze,ovaj mali skroz se slabo uživio...ma ima pukotina u filmu,ne objasniše odkud mala crna da je brkatog vidjela tamo gdje je bila zatočena.... ako je onaj alex spominjao labirint znao je o čemu se radi a sad se odjednom sastaje sa svojom rodbinom.... i čuj ona baba skočila s onolikog prozora a fol hafifna......ne pokazaše je mrtvu ,da li je uopšte bila baba.....
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 9:51:53
teacher75
ma film je remek djelo, nisi ti to pazljivo gledala alex je ocito bio previse uplasen da bi pricao, boga pitaj kakve je sve traume dozivio mala crna je ocito vidjela brkatog nekako, mozda kroz neku pukotinu dok je bila zatocena
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 10:16:43
palachinken
IZVORNA PORUKA: bebaa
Pa onako,ja nisam vidjela da su ga zvadili iz rupenpd zemljom. Djaba on zvizduka,nije mi onaj policajac bio plaho bistar.
ja ga sad odgleda....meni film nedovršen,niđe veze,ovaj mali skroz se slabo uživio...ma ima pukotina u filmu,ne objasniše odkud mala crna da je brkatog vidjela tamo gdje je bila zatočena.... ako je onaj alex spominjao labirint znao je o čemu se radi a sad se odjednom sastaje sa svojom rodbinom.... i čuj ona baba skočila s onolikog prozora a fol hafifna......ne pokazaše je mrtvu ,da li je uopšte bila baba.....
Pogledaj ga još jednom. Ja baš volim te filmove gdje mi se ne servira sve, nego me tjera da razmišljam malo o njemu, da prodiskutujem s nekim...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 12:00:54
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: bebaa
Pogledaj ga još jednom. Ja baš volim te filmove gdje mi se ne servira sve, nego me tjera da razmišljam malo o njemu, da prodiskutujem s nekim...
Pa hajd da prodiskutujemo,jesu li ga izvukli ili ne. Znam da sam dosadna. Jucer sam ponovo kraj pregledala da vidim jesam li sta propustila.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 12:30:22
palachinken
Ko nije gledao film, nek prekoči ovaj post
Znaš šta ja kontam, detektiv Loki je pametno čeljade, spomenuli su u filmu da ima 100% riješene slučajeve. Čuo je zviždaljku, iskopao ga, to je 100%. Ionako su prekopavali dvorište, tražeći moguće prijašnje žrtve. Eh sad, kontam da ga je možda pustio da pobjegne...jer bi inače Keller zbog onog što je učinio Alexu, dobro zaglavio zatvora.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 17:06:17
bebaa
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ko nije gledao film, nek prekoči ovaj post
Znaš šta ja kontam, detektiv Loki je pametno čeljade, spomenuli su u filmu da ima 100% riješene slučajeve. Čuo je zviždaljku, iskopao ga, to je 100%. Ionako su prekopavali dvorište, tražeći moguće prijašnje žrtve. Eh sad, kontam da ga je možda pustio da pobjegne...jer bi inače Keller zbog onog što je učinio Alexu, dobro zaglavio zatvora.
pa ovo mi i jeste logičan svršetak.....nažalost nemam tu potrebu da filmove komentarišem....drago mi je da se sviđa vama...ja rekoh što rekoh....
nego imate li kakav dobar prijedlog za horor ili psiho triler...............
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.11.2013 19:06:44
teacher75
mozda cu ga opet pokusati odgledati, mozda nisam bila u elementu ili mi je falila koncentracija al znam da nista nisam skontala na pocetku o cemu se radi