Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovakvo slicno imam razmisljanje o filmu Blue is the warmest color-Adelin zivot ...film inace ima poucnu tematiku..al brate mili razvukli ga ko hodza teraviju.Izgubila sam volju da gledam a opet zao mi sto nisam pregledala do kraja..
Odgledala sam i Stoker s Nicole K.. dobar film..
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 13.1.2014 8:39:50 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 13.1.2014 21:32:14
aazra
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: aazra
Sad sam napokon skinula "Blue jasmine" ...jeste li gledale? Rezija Woody Allen, mada mi on kao lik nije bas simpatican, mislim da je dobar kao reziser...sve dok je iza kamere moze proci
aazra gdje si skinula daj molim te link, jer ja bezuspjesno pokusavam vec ihihi da skinem...kad god sam s torrenta skidala uvijek na kraju se ispostavi da je zapravo samo spam, ili neispravan file.
Izvini sto ti prije nisam odgovorila, ovako ja sam registrovana na forum, stranicu crowarez.org odakle skidam i knjige i filmove...imas i po vise linkova za svaki film, dakle registrujes se, odes na filmove s prevodom i tamo ga nadjes na listi, kao sto sam ti rekla imas i po vise linkova, probaj pa javi da li je uspjelo
Ja ga nisam jos gledala, sinoc gledala Hobite - Zmajevo pustošenje pa dok malo dodjem sebi
Vi koje ste gledale, moze li mi neka od vas reći je li kraj onako kao sto sam ja shvatila, da sad ne prepricavam, ili meni fali jedan dio... mislim na ovaj zadnji film s hobitima Gledala sam prethodnu trilogiju Gospodar prstenova i ni jedan mi nije imao ovako cudan kraj...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2014 17:37:59
Amelaa RR
Blue Jasmin nije nimalo romantican..daleko do romantike..vise patetican i brutalno istinit..Cate je jos jednom odradila ulogu za 10. Veceras gledam Amish murder
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 14.1.2014 17:39:04 >
aj sam danas pogledala jedan DIVAN ljubavni film "moja prva ljubav" francuski film al bas je bas ono srcan , od pocetka do kraja film iam dusu meni se dopao
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.1.2014 8:36:57
palachinken
Vi koje ste gledale, moze li mi neka od vas reći je li kraj onako kao sto sam ja shvatila, da sad ne prepricavam, ili meni fali jedan dio...user posted image mislim na ovaj zadnji film s hobitima user posted image Gledala sam prethodnu trilogiju Gospodar prstenova i ni jedan mi nije imao ovako cudan kraj...
Cekam da stigne na Netflix. Inace tip Phillips je iz mog grada, radim sa njegovom zenom ponekad. Samo kad se sjetim te cijele afere.
zezaš...?? sinoć sma gledala film...predobar
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.1.2014 17:23:11
aazra
IZVORNA PORUKA: palachinken
Vi koje ste gledale, moze li mi neka od vas reći je li kraj onako kao sto sam ja shvatila, da sad ne prepricavam, ili meni fali jedan dio...user posted image mislim na ovaj zadnji film s hobitima user posted image Gledala sam prethodnu trilogiju Gospodar prstenova i ni jedan mi nije imao ovako cudan kraj...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.1.2014 22:06:22
palachinken
A kako vam se cini Orlando Bloom, meni je super kao vilenjak ali je slab zavodnik
Oh...Bloom....moja prva ljubav Kad se sjetim Legolasa i kako mi je vilica do poda, onog bagavog poda u kinu 29. novembar, spala...tamo nekad prije 13-14 godina kad je prvi dio Prstena izašao... A vala, i onaj patuljčić sto mu koku ote nije za odbacit
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 17.1.2014 22:21:46
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
A kako vam se cini Orlando Bloom, meni je super kao vilenjak ali je slab zavodnik
Oh...Bloom....moja prva ljubav Kad se sjetim Legolasa i kako mi je vilica do poda, onog bagavog poda u kinu 29. novembar, spala...tamo nekad prije 13-14 godina kad je prvi dio Prstena izašao... A vala, i onaj patuljčić sto mu koku ote nije za odbacit
Ja sam balila na Viga tj. na Aragorna, Legolas mi bio promašaj za njega.