pahuljicamala
|
Draga sana80 , zao mi je sto ti je pokvareno raspolozenje nakon sto si procitala moje postove Bilo bi mi draze da sam te mogla obradovati Hvala ti, draga moja od srca, na tako lijepim rijecim i sto si mislila na mene i maksuz radi mene usla na RR. Srce si! Tesko jeste, zaista.... Meni se jos na ovo nadovezalo jos par stvari koje su mi unisitile raspolozenje, oduzele snagu i ucinile da se osjecam beskorisno, nemocno, nepozeljno, jednostavno da e pripadam ovom Svijetu... Za vrijeme terapije, pred sam transfer, majka mi je hitno operisana i bila vrlo kriticno...., da ne gnjavim vise, ima jos puno toga.... U Novu godinu ulazim totalno prazna, bez imalo uzbudenja, elana, zelje za novim sutra... Ne znam kako to da opisem.... Pokusavam stati na noge, popraviti stanje, ali.... Cak sam frizuru drastino promijenila ( svi u okolini su se iznenadili), ne bih li si popravila raspolozenje, ali nista.... Dat ce Allah da bude bolje.... Kao sto ti kazes, samo bih plakala. Suprug mi nije dozvolio da se isplacemo odmah poslije testa i to jos stoji u meni.... Hvala ti, draga moja drugarice, jos jednom.... Ovo sa "dogorocnim hormonima" me bas nasmijalo, hahahaha! Razumijem te, skoro smo poludjele dzeny31, zelim ti svu srecu Svijeta od samog pocetka priprema Doktor ti treba najprije dati spisak injekcija koje ce ti trebati i napisati koju kolicinu otprilike ces trebati. Vrati se malo unazad, pa ces pronaci mnogo savjeta o tome kako i gdje da se kupuju injekcije. U BiH ni slucajno ne kupuj, cijene su uzasno visoke. Ja sam na pocetku godine bila u postupku, pa su moje informacije vjerovatno zastarile, sve se mijenja..... Mi smo u apoteci igor u Beogradu kupovali injekcije, ali se prethodno moraju naruciti. Moras ih imati drugi dan ciklusa kada odes na pregled, jer ces tada poceti sa terapijom. Sestre ces pitati koje injekcije da poneses na pregled. Kontorle su meni bile svaki drugi dan, za vrijeme stimulacije, a injekcije se primaju svki dan u stomacic ispod pupka ( to ce ti objasniti na klinici kakao ces si davati). Eto...., trenutno mi nista ne pada na pamet... Ako imas nekih pitanja, nemoj se ustrucavati. I ja sam ucila i informisala se ovdje Nadam se da ces ti imati puno vise srece od mene..... Naprijed draga
< Poruku je uredio pahuljicamala -- 27.12.2013 8:30:21 >