Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)
ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..
E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)
ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..
Gdje kupiti kutiju/korpu za igračke, po mogućnosti što veću??
One mrezaste sa zicom (koja postaje opasna) na pijaci...5 KM
Ona plasticne kutije u bojama, sa "ocima" i "tockovima" u jysk-u... Oko 25 KM je jedna...
Sarena kutija, limena... oko 15 KM u trznim centrima...ili knjizarama...
Prozirna plasticna kutija uz koju dodje poklopac i mozes je ukrasiti sama u svim centrima za 10 KM...
Kartonska kutija u bilo kojoj prodavnici za 0 KM...
Poslije svih isprobanih, igracke mojih djevojcica stoje u obicnoj kartonskoj kutiji od ventilatora...
E to su vjerovatno one velike što su nekad bile u Robotu, ali u skorije vrijeme ih nigdje ne vidjeh
Udobnost u shoppingu na grbavici, nije bas korpa/kutija ali ima onaj kao poveci tabure jako kvalitetan sa djecijim dezenima i velikim spremnikom unutra za igracke.. Oko 30tak KM, mozda nije to sto trazis ali moze pomoci ostalim zenicama
Full Moon imaš na stranici artmedia zadaci za vrtićki/predškolski uzrast baš takve primjere za učiti rezati i još zanimljivih stvarčica (i mi učimo rezati ). Mogu se printati, naravno.
A mene zanima zna li ko gdje kupiti igračke likova i sl. iz crtića The Octonauti/Oktonauti ?
Opet ja, dosada dosadna Neko je negdje pisao a ja zaboravila jer mi tad nije trebalo , gdje kupiti novogodisnje naljepnice za stakla, naravno da se mogu oprati kasnije