|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti za dijete?
30.1.2014 10:40:40   
R&T@

IZVORNA PORUKA: mama2009

gdje kupiti kucicu za barbie, pomocc hitno nam treba

Mislis na one velike drvene kucice za lutke u koje mogu "stati" barbike ili manje plasticne za lutke-figurice?

Za prve-prosetaj pored bivse Raguse, a za druge-u bilo kojem trgovackom centru...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4426
30.1.2014 10:44:26   
mama2009

IZVORNA PORUKA: R&T@

gdje kupiti kucicu za barbie, pomocc hitno nam treba

Mislis na one velike drvene kucice za lutke u koje mogu "stati" barbike ili manje plasticne za lutke-figurice?

Za prve-prosetaj pored bivse Raguse, a za druge-u bilo kojem trgovackom centru...

bas one za barbie, u koje mogu stati barbie...trazila po centrima nema ima jedna samo u onetoplay nije bas nesto ....al ako ne nadjemo nista ide ta :(

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4427
30.1.2014 10:48:17   
R&T@

bas one za barbie, u koje mogu stati barbie...trazila po centrima nema ima jedna samo u onetoplay nije bas nesto ....al ako ne nadjemo nista ide ta :(

Poslah ti link na fbuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4428
30.1.2014 11:32:27   
elmaL
imate li vi Bimaco shop, ima tamo tih stvari, inače imaju igračaka raznih, povoljnih...

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 4429
   RE: gdje kupiti?
7.2.2014 20:41:45   
sara123
http://bimaco.net/artikal.aspx?id=1867
Gdje kupiti ovalva kolica? Da ne narucujem..ili ako nema..je li ko narucivao s ove stranice..jesu li ok? Koliko treba da dostave robu?
:)

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 4430
7.2.2014 23:23:09   
Nejrica
Ja sam Kerimu kupila auto sjedalicu preko njihove stranice,doslo je za par dana.Nasa saradnja je bila ok,a ova kolica su predivna,bas mi se i boja svidja user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 4431
8.2.2014 9:26:35   
minie

IZVORNA PORUKA: sara123

Gdje kupiti ovalva kolica? Da ne narucujem..ili ako nema..je li ko narucivao s ove stranice..jesu li ok? Koliko treba da dostave robu?

Ako si u Sa, nije zenica daleko, eto te za 45 min ;) A koliko sam cula, OK su.

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 4432
8.2.2014 9:52:41   
sara123
Nejrice i minie, hvala user posted image
Bas su mi simpaticna..mislim da cu naruciti..ionako je placanje po preuzimanju.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4433
8.2.2014 12:17:35   
Hannan
Narucivala sam ja, sve ok, brzom postom stize, platis po preuzimanju.
A i kolica su ok, Imam gracova kupljena 2007g evo trece dijete vozaju.
Zaboravih reci korpa im vrijedi Zlata, jedna solidna kupovima i nju stane :) ja sam znala gurnuti 9kg deterdzenta plus ostalih stvarcica :)

< Poruku je uredio Hannan -- 8.2.2014 12:20:22 >

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 4434
8.2.2014 12:41:14   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: minie

Ako si u Sa, nije zenica daleko, eto te za 45 min ;) A koliko sam cula, OK su.

oni su bili nasi klijeni...profesionalni su... ja narucila AS ...stigla za par dana ...tada se za ribu preko 100 m nije plaćala dostava....
pogledaj u baby centeu ...oni rade s njima...mozda baby centra ima to sto trazis

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4435
8.2.2014 14:25:58   
Adana

IZVORNA PORUKA: zagy

Gdje ima kupiti sirup/ aroma za kafu u Sarajevu, Tipa monin sirupi?

Ima kupiti u Spazio Boutique u BBI-u na -1 pored Konzuma. A što nema kod njih, reći će ti gdje se može naći. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 4436
8.2.2014 19:48:38   
sara123

IZVORNA PORUKA: Hannan

Narucivala sam ja, sve ok, brzom postom stize, platis po preuzimanju.
A i kolica su ok, Imam gracova kupljena 2007g evo trece dijete vozaju.
Zaboravih reci korpa im vrijedi Zlata, jedna solidna kupovima i nju stane :) ja sam znala gurnuti 9kg deterdzenta plus ostalih stvarcica :)

user posted image
Cula sam odlicne preporuke za ova kolica.. meni je takodjer bitno da se lahko sklapaju.

Visnja, user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 4437
9.2.2014 22:32:03   
Alannah

Imam Ultima model,ista kao i ova,ne znam ni u cemu je razlika,osim u boji.Ne bih ih dala ni za sto.Odlicno sluze.Lako ih je sklopiti jednom rukom,dok u drugoj drzis bebu i tasnu na ramenuuser posted image .Nisu pretjerano teska,zivim na trecem u zgradi bez lifta,pa u jednoj ruci kolica,a u drugoj beba.

< Poruku je uredio Alannah -- 9.2.2014 22:33:22 >

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 4438
11.2.2014 11:03:33   
Lavica28
Zna li iko gdje u Sarajevu kupiti ljulju za bebe/djecu do tri godine, onu koja moze da se postavi i u kuci sa postoljem na podu?

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 4439
11.2.2014 11:10:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Zna li iko gdje u Sarajevu kupiti ljulju za bebe/djecu do tri godine, onu koja moze da se postavi i u kuci sa postoljem na podu?

joj ja ti imam tu ljulju u garažiuser posted image
rada sma je i pokloniti...
nadam se da je suprug nije bacio....
ako je za vas...nije nova al je usuper stanju s obzirom koliko se dugo može koristiti...
a kupljena je prije 6 godina u Rootu u Rajlovcu na nekom sniženju...ona i tobogan...al tobogan je polomljen i već je na vječnim lovištima
to je ova ljulja...postolje oko nje je u plavoj i zelenoj boji
http://www4.slikomat.com/13/0211/25a-320231.jpg
ako je za vas lično ja sam voljna da ti javim jel još u garaži ap ako hoćeš na bazar ti ponesem ...gratis naraFno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 4440
11.2.2014 11:26:12   
babina beba

Ja imam ovakva evenflo su, samo dezen drugaciji! Ako si zainteresovana i u Sarajevu, javi se na pp!

(odgovor članu sara123)
Neposredna veza do poruke: 4441
11.2.2014 11:39:20   
Amyla

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ako je za vas...nije nova al je usuper stanju s obzirom koliko se dugo može koristiti...
a kupljena je prije 6 godina u Rootu u Rajlovcu na nekom sniženju...ona i tobogan...al tobogan je polomljen i već je na vječnim lovištima
ako je za vas lično ja sam voljna da ti javim jel još u garaži ap ako hoćeš na bazar ti ponesem ...gratis naraFno

ako ne bude htjela lavica, mi bismo je uzeli ako moze ali naravno za pare user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4442
11.2.2014 11:58:57   
Hanady RR
plaćati je neće niko...
rekoh poklanjam tako će i biti...nema cijenu koliko se djeca njoj raduju vjerujte mi...halala bilo...
ja popodne javim jel na starom mjestu a mislim da jeste , ako lavica neće vaša je bogamiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 4443
11.2.2014 12:38:02   
SREĆNA
Izvinjavam se što upadam , ali samo da pitam od koliko do koliko mj. se ova ljulja koristi?Mislim na uzrast bebe-djeteta.

Neposredna veza do poruke: 4444
11.2.2014 14:25:24   
Lavica28

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hanady, hvala ti puuuno, bas mi nezgodno da nam poklanjas, jedino da ja tebi nesto kupim sto zapikas na BB kod nekoga ili kod mene sto ti odgovora user posted image ...ako bude u zivotu, ja cu biti sretna, a bebac jos vise :) hvala puno jos jednom, pravo si srce! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4445
11.2.2014 14:28:58   
Lavica28
p.s. predivna je ljulja, bas sam na takvu mislila...ej a kako se ovo transportuje? user posted image

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 4446
11.2.2014 14:30:54   
Hanady RR
Tu je...i vaša je...
kafa na bazaru dovoljna :) eto
a tranport je lagan...sa strana se odarafe samo djelovi isuki i sklopi se između ostane korpa...kao takva moe odozada u auto il gepek čak...eh sad moe se komlet razdvojiti ove ipke...al nemam upustav za sklapanje vieuser posted image bolje u komadu...smjetimo je nekako...moda se dogovorimo da je domah pred lokaciju dovučemo tebi prije bazara...ta misli jer je kod nas karavan

< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.2.2014 14:33:21 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 4447
11.2.2014 14:45:32   
Lavica28
Jaaaooo, suuuupeeeeeer user posted image
Dogovirmo se na pp oko tog transporta, hvalaaaaaa jos jednom hanady, ja postavim pitanje gdje kupiti ljulju i dobijem je na poklon prije nego sto sam dobila odgovor user posted image ...pa vi ste stvarno predivne, nisam ja to samo onako govorila kad sam vas upoznala na BB...user posted image

Neposredna veza do poruke: 4448
11.2.2014 14:46:27   
Hanady RR
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lavica28)
Neposredna veza do poruke: 4449
11.2.2014 14:48:12   
Hanady RR
Amyla...zarovim se kasnije u garažu malo dublje...ima dole konjo platični predobar...može sa točkića se vozate može bez točkića ljuljate...nema padanja...bijeli sa crvenim i plavim detaljima...neutrala..kao i sve kod nas, jelteuser posted image
pa vama ponesemo nejga kao utješnu nagradicu...ako želiteuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *