Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znam da nije za bebe, ali zna li neko gdje kupiti Šaljićeve meleme u Sarajevu? Koja bi ih apoteka mogla imati? Hvala
Jomelop E iG su rađeni po receptu Šaljića ima ih u apoteke Sarajevo
Hvala, ali ja bih bas izvorno Šaljićeve meleme, i onaj za strije, i neki sa mentom, cula sam da su odlicni, i nabavila zalihe iz CG ali ostajem bez njih
aazra mislim da ima u Mercatoru u hipermarketu, bar je bilo prije 2,3 mjeseca
Znam da nije za bebe, ali zna li neko gdje kupiti Šaljićeve meleme u Sarajevu? Koja bi ih apoteka mogla imati? Hvala
Jomelop E iG su rađeni po receptu Šaljića ima ih u apoteke Sarajevo
Hvala, ali ja bih bas izvorno Šaljićeve meleme, i onaj za strije, i neki sa mentom, cula sam da su odlicni, i nabavila zalihe iz CG ali ostajem bez njih
aazra mislim da ima u Mercatoru u hipermarketu, bar je bilo prije 2,3 mjeseca
Ja sam ih vidjela u mnogim privatnim apotekama. Ima u sarenim zgradama na Stupu apoteka u kojoj ima melem, ja ga tu kuppovala. Sa iste strane gdje je apoteka ima i kafic, jojs neka prodavnica zdrave hrane.
Pa super onda.Ja sam uzimala ovaj melem za opekotine i nevjerovatno je dobar ovaj jomelop, pa sam vidjela da je poreceptu Šačkjića, a nisam uzimala originalne, ne sumnjam da je dobar jer sam čula sve extra o njima.
Hvala, pogledat cu sutra u Alti... Vidjela sam na stranici jedne sa zekom i jedne s majmunom, dublje su i bas onakve kakve trazim...Sad ovo je hrvatska stranica, ali nadam se da i u vom nasem imaju bar jedne od tih
A sjetila sam se i ja da sam ih negdje viđala, garant je bio Merkator...
Hvala, pogledat cu sutra u Alti... Vidjela sam na stranici jedne sa zekom i jedne s majmunom, dublje su i bas onakve kakve trazim...Sad ovo je hrvatska stranica, ali nadam se da i u vom nasem imaju bar jedne od tih
A sjetila sam se i ja da sam ih negdje viđala, garant je bio Merkator...
Kontam da pogledam i u Penniju kad mi bude usput.
planet obuća
Pozdrav svima, prošli put ste mi jako pomogle kad sam tražila gumenog konjića za curicu, sada idu praznici htjeli smo joj kupiti onu malu kućicu-šator, bilo u yisku i toy store u bbi i nestalo, javite mi ako ko gdje vidi neku slatku kućicu :)
Ima u radnji zeko u merkuru,kod igraonice 37 km kosta, tri vrste. Mene interesirs ima li gdje ovih sators jeftinije jer smo mi svoj platili samo 13 km, a bio je divan,u obliku pstkice
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sad je mm uzeo,neznam zasto niti jedna apoteka nema drugih osim ovih...navodno prestale sa proizvodnjom...Nekada je bilo vise vrsta od razlicitog dobavljaca..sad samo ove
Škorpija hvala na info, otići ću do Merkura da vidim, a došli su opet i u Yisk, koštaju 30 km, imaju dvije vrste za curice i dječake kao neki dvorac, iako nisam baš oduševljena tim za curice, previše roza , pa cu ipak pogledati ove u Merkuru.
E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)
E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)
ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..
ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..
Moja kelgica donjela juče skafander koji je kupila na pijaci sirano sinu... 40 Km ga platila jednodjelni... topao, lijep al baš baš lijep... ja sam ostala šokurana kako ga našla...dala sma joj lovu da kupi i meni jedna takav za armana da ima po sedreniku... života mi ni etirel mu ravan nije...moćan baš
i ja sam jutros N tako. ubacila je u skafander a ispod samo trenerka i majica. hladno je vani, još mora sjesti u ledenu AS. do jutros sam je vodila u helankama i trenerci ali nije bio ovoliki minus.