|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje kupiti za dijete?
27.11.2013 21:39:17   
shej
Znam da nije za bebe, ali zna li neko gdje kupiti Šaljićeve meleme u Sarajevu? Koja bi ih apoteka mogla imati? Hvala user posted image

(odgovor članu Sedina 30)
Neposredna veza do poruke: 4351
27.11.2013 22:44:24   
aazra
Znate li gdje mogu naci one "čupave" pape sa likom zivotinja i jos ako bi mogla naci veci broj (32 - 33), pleaaaseeee...user posted image

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 4352
27.11.2013 22:46:59   
SREĆNA

IZVORNA PORUKA: shej

Znam da nije za bebe, ali zna li neko gdje kupiti Šaljićeve meleme u Sarajevu? Koja bi ih apoteka mogla imati? Hvala user posted image

Jomelop E iG su rađeni po receptu Šaljića ima ih u apoteke Sarajevo

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 4353
27.11.2013 23:03:02   
canim
IZVORNA PORUKA: aazra

Znate li gdje mogu naci one "čupave" pape sa likom zivotinja i jos ako bi mogla naci veci broj (32 - 33), pleaaaseeee...user posted image

Bilo je u deichmannu http://www.deichmann.com/HR/hr/shop/djeca/djeca-cipele.cat

< Poruku je uredio canim -- 27.11.2013 23:04:02 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 4354
28.11.2013 13:47:27   
shej

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Hvala, ali ja bih bas izvorno Šaljićeve meleme, i onaj za strije, i neki sa mentom, cula sam da su odlicni, i nabavila zalihe iz CG ali ostajem bez njih user posted image

aazra mislim da ima u Mercatoru u hipermarketu, bar je bilo prije 2,3 mjeseca

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 4355
28.11.2013 17:14:14   
minie

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Hvala, ali ja bih bas izvorno Šaljićeve meleme, i onaj za strije, i neki sa mentom, cula sam da su odlicni, i nabavila zalihe iz CG ali ostajem bez njih user posted image

aazra mislim da ima u Mercatoru u hipermarketu, bar je bilo prije 2,3 mjeseca

Ja sam ih vidjela u mnogim privatnim apotekama. Ima u sarenim zgradama na Stupu apoteka u kojoj ima melem, ja ga tu kuppovala. Sa iste strane gdje je apoteka ima i kafic, jojs neka prodavnica zdrave hrane.

(odgovor članu shej)
Neposredna veza do poruke: 4356
28.11.2013 18:22:37   
SREĆNA
Pa super onda.Ja sam uzimala ovaj melem za opekotine i nevjerovatno je dobar ovaj jomelop, pa sam vidjela da je poreceptu Šačkjića, a nisam uzimala originalne, ne sumnjam da je dobar jer sam čula sve extra o njima.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4357
28.11.2013 18:55:19   
Full Moon
Te protiv strija imas u svim apotekama, barem ja nisam imala poteskoca ih naci, kad sam bila trudnauser posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 4358
29.11.2013 0:16:37   
aazra

IZVORNA PORUKA: canim

Hvala, pogledat cu sutra u Alti...user posted image Vidjela sam na stranici jedne sa zekom i jedne s majmunom, dublje su i bas onakve kakve trazim...Sad ovo je hrvatska stranica, ali nadam se da i u vom nasem imaju bar jedne od tih user posted image

A sjetila sam se i ja da sam ih negdje viđala, garant je bio Merkator...user posted image

Kontam da pogledam i u Penniju kad mi bude usput.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4359
29.11.2013 8:50:03   
teacher75
bilo je nekad i u waikikiju, ne znam ima li sad

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 4360
29.11.2013 9:49:52   
henna ze

IZVORNA PORUKA: canim

Hvala, pogledat cu sutra u Alti...user posted image Vidjela sam na stranici jedne sa zekom i jedne s majmunom, dublje su i bas onakve kakve trazim...Sad ovo je hrvatska stranica, ali nadam se da i u vom nasem imaju bar jedne od tih user posted image

A sjetila sam se i ja da sam ih negdje viđala, garant je bio Merkator...user posted image

Kontam da pogledam i u Penniju kad mi bude usput.

planet obuća

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 4361
2.12.2013 15:13:11   
ivannna
Pozdrav svima,
prošli put ste mi jako pomogle kad sam tražila gumenog konjića za curicu, sada idu praznici htjeli smo joj kupiti onu malu kućicu-šator, bilo u yisku i toy store u bbi i nestalo, javite mi ako ko gdje vidi neku slatku kućicu :)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 4362
3.12.2013 19:45:09   
salmy
Je li zna neko gdje ima kupiti Riblje bobice Alkaloid Skopje? navodno su ih ukinuli

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 4363
3.12.2013 20:34:03   
škorpija
Ima u radnji zeko u merkuru,kod igraonice 37 km kosta, tri vrste. Mene interesirs ima li gdje ovih sators
jeftinije jer smo mi svoj platili samo 13 km, a bio je divan,u obliku pstkice

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 4364
3.12.2013 20:37:54   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Je li zna neko gdje ima kupiti Riblje bobice Alkaloid Skopje? navodno su ih ukinuli

nema njih više...
ja sam njih uzimala sada po preporuci apotekarke kao nasličćnije njima izgledom i okusom za djecu uzimam ove
http://apotekaonline.rs/prehlade/podizanje-imuniteta/riblje-perlice-kapsule
oko 5 Km 30 kapsula dođe u sarajevo apotekama

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 4365
3.12.2013 21:54:06   
salmy

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

nema njih više...
ja sam njih uzimala sada po preporuci apotekarke kao nasličćnije njima izgledom i okusom za djecu uzimam ove
http://apotekaonline.rs/prehlade/podizanje-imuniteta/riblje-perlice-kapsule
oko 5 Km 30 kapsula dođe u sarajevo apotekama

Sad je mm uzeo,neznam zasto niti jedna apoteka nema drugih osim ovih...navodno prestale sa proizvodnjom...Nekada je bilo vise vrsta od razlicitog dobavljaca..sad samo ove

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4366
4.12.2013 9:18:09   
ivannna
Škorpija hvala na info, otići ću do Merkura da vidim, a došli su opet i u Yisk, koštaju 30 km, imaju dvije vrste za curice i dječake kao neki dvorac, iako nisam baš oduševljena tim za curice, previše roza user posted image , pa cu ipak pogledati ove u Merkuru.

Hvala user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4367
4.12.2013 9:44:47   
sretna_mama
Gdje bih u Sa mogla naci ski hlace za djecaka, za 4 godine? Ne moraju biti markirane ;)

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 4368
4.12.2013 9:53:05   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Gdje bih u Sa mogla naci ski hlace za djecaka, za 4 godine? Ne moraju biti markirane ;)

ženo, mercator intersport imas po 40 KM donji dio...i extra je! user posted image
mi samo tamo uzimamo skafandere tj. ski komplete user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 4369
4.12.2013 9:57:28   
sretna_mama
E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 4370
4.12.2013 10:03:54   
Visnja RR
bilo je u Robotu Rajlovac ...smješna cjena oko 20-25 km
ali su sve onako poširoki modeli bili...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 4371
4.12.2013 10:06:14   
pocahontas

E super, otici cemo cim ga pokupimo iz vrtica.. Pravo hladno, jesam pukla sto bih ga u njima vodila do vrtica!? Mislim, autom idemo, ali kontam kad uzmem ski hlace nemam izgovora da je hladno da prosetamo do vrtica :)

ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 4372
4.12.2013 10:08:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

ja sam skontala da je to najzgodnije ubaciti ga u skafander i vozi miško..ispod samo trenerku i ne moraš štramplice, pogotovo ako je toplo u vrtiću..

Moja kelgica donjela juče skafander koji je kupila na pijaci sirano sinu...
40 Km ga platila jednodjelni...
topao, lijep al baš baš lijep...
ja sam ostala šokurana kako ga našla...dala sma joj lovu da kupi i meni jedna takav za armana da ima po sedreniku...
života mi ni etirel mu ravan nije...moćan baš

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4373
4.12.2013 10:39:57   
ladyblue RR

i ja sam jutros N tako. ubacila je u skafander a ispod samo trenerka i majica. hladno je vani, još mora sjesti u ledenu AS. do jutros sam je vodila u helankama i trenerci ali nije bio ovoliki minus.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 4374
4.12.2013 12:28:07   
škorpija

ma ta si TI skontala user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 4375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  173 174 [175] 176 177   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *