|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: potrošačka korpa
27.10.2013 16:31:28   
leona81
nama 30 za 3 clana vode, a cigarete mm-a dodju oko 50 KM mjesecno, nekad i manje, a meni kutija moze biti mjesec dana...ja sam social smoker:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 876
27.10.2013 22:06:57   
mala86
cigarete-ja ne pusim,nikad i nisam,ali mm da i to bas puno
1.5 kutija dnevno user posted image

posto je to najmanje 135 km mjesecno,pitala sam ga dali bi on presao na "motane"
i bez problema je pristao-uzimamo neki sarajevski,3 velike kutije mu mogu biti mjesec dana,znaci 45 km,ma nek je 50-60 opet je ogromna usteda

i oni koji ga probaju kazu da uopste "ne smrdi"

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 877
29.10.2013 16:11:11   
aidana

IZVORNA PORUKA: bebaa

naravno piće ne odobravam i smatram da ono nema nikakvo opravdanje u čovjekovom postojanju.........ma kakve probleme imao.........

Sto se pica tice mm i ja volimo povremeno popiti casu vina uz veceru ili vikendom, ali to mi stvarno ne predstavlja neki trosak.
Meni ovaj mjesec oooogroman trosak predstavljaju pokloni, za 2 rodjendana, diplomu i bajram sam na kraju potrosila skoro 400 km user posted image vidim da ovaj mjesec nikako kraj s krajem sastaviti

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 878
29.10.2013 16:25:00   
koka i po
uzimamo neki sarajevski,3 velike kutije mu mogu biti mjesec dana,znaci 45 km,ma nek je 50-60 opet je ogromna usteda i oni koji ga probaju kazu da uopste "ne smrdi"

kod nas se prodaje hercegovacki extra blagi duhan.pola kile 15 km .meni i mm moze biti vise od mjesec dana.a da potrazis u Ze.sigurna sam da ga i tamo ima za kupiti.odlican je ,blag,nije ljut a uopste ne smrdi.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 879
29.10.2013 18:36:18   
Sandrich
Ja ne znam kako vi drage zene izlazite na kraj sa ovim troskovima user posted image  Dok je mm radio u inostranstvu nisam toliko ni razmisljala koliko potrosim medjutim sad kad smo ograniceni sa primanjima bas me panika uhvati cesto kad vidim kako zacas odu ne znam ni ja u sta user posted image  jos nam je jedna beba na putu i trebat ce nam oko 600km samo za rezije i pelene user posted image user posted image  a sto je najgore mimo primanja ja svaki mjesec sa strane potrosim ustedjevine sinu za odjecu pa sad kupi za novu bebu sta,ludilo majke mi user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 880
29.10.2013 22:43:19   
bebaa

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: bebaa

naravno piće ne odobravam i smatram da ono nema nikakvo opravdanje u čovjekovom postojanju.........ma kakve probleme imao.........

Sto se pica tice mm i ja volimo povremeno popiti casu vina uz veceru ili vikendom, ali to mi stvarno ne predstavlja neki trosak.
Meni ovaj mjesec oooogroman trosak predstavljaju pokloni, za 2 rodjendana, diplomu i bajram sam na kraju potrosila skoro 400 km user posted image vidim da ovaj mjesec nikako kraj s krajem sastaviti

ne mislim na ovaj vid troška...nego onaj notorni alkoholičarski trošak.........user posted image

bome se i nama ovaj mjesec odužio......mnogi se tuže,što li...možda baš zbog praznika,a mi imali i rođendan...pa sve jedo drugo vuče....nikad mi račun ni jedan nije čini mi se prenoćio odma letila da platim...a sad računi čekaju sledeću platu......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 881
30.10.2013 20:54:42   
henna ze

IZVORNA PORUKA: mala86

cigarete-ja ne pusim,nikad i nisam,ali mm da i to bas puno
1.5 kutija dnevno user posted image

posto je to najmanje 135 km mjesecno,pitala sam ga dali bi on presao na "motane"
i bez problema je pristao-uzimamo neki sarajevski,3 velike kutije mu mogu biti mjesec dana,znaci 45 km,ma nek je 50-60 opet je ogromna usteda

i oni koji ga probaju kazu da uopste "ne smrdi"

i mm uzima taj duhan..ali njemu mogu biti dvije kutije...

ima taj hercegovacki..moja mama ga uzela..ni blizu ovog nije...

ne daj boze gore situacije..mislim da bi prestao pusiti..

meni je suhveli taj duhan..to nije uopšte kontrolisano..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 882
31.10.2013 7:51:19   
mala86

IZVORNA PORUKA: henna ze

i mm uzima taj duhan..ali njemu mogu biti dvije kutije...

mog zeza sto na poslu u svakom trenu skoro moze zapaliti,jer vozi i on to iz dosade
pa ih bas nabere user posted image a ja i voljela da manje pusi zbog njega

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 883
31.10.2013 8:31:48   
veeseelaa
hvala Bogu mm ne puši

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 884
31.10.2013 8:55:25   
ziki
MM je pušač, bio se sveo na kutiju sad je na 1,5. I ako na poslu mora u pušionu, kući na terasu. Za cigarete ode oko 150 km mjesečno. Probao je da pravi cigarete, kupio opremu pravio jedno 15 dana i dojadilo mu. Dok on to savije, mora kad pospu djeca da ne vide......izgubi im merak.Ja sam gajila nade da će ostavit al nijeuser posted image
Kupovao u konzumu duvan u crvenoj vrećici i bio je zadovoljan.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 885
31.10.2013 22:24:27   
henna ze

IZVORNA PORUKA: ziki

MM je pušač, bio se sveo na kutiju sad je na 1,5. I ako na poslu mora u pušionu, kući na terasu. Za cigarete ode oko 150 km mjesečno. Probao je da pravi cigarete, kupio opremu pravio jedno 15 dana i dojadilo mu. Dok on to savije, mora kad pospu djeca da ne vide......izgubi im merak.Ja sam gajila nade da će ostavit al nijeuser posted image

mi smo krenuli tako sto sam ja pocela da mu motam...

onda je i on sam naucio..i evoo vec treci mjesec sam mota..upraksao se za 15 minuta on to sve odradi...

ipak je velika usteda..

za tu lovu sto ostane razlika..svaki mjesec sebi fin komad odjece moze kupiti..ako nista

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 886
31.10.2013 22:27:51   
mala86

IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: ziki

mi smo krenuli tako sto sam ja pocela da mu motam...

onda je i on sam naucio..i evoo vec treci mjesec sam mota..upraksao se za 15 minuta on to sve odradi...

ipak je velika usteda..

za tu lovu sto ostane razlika..svaki mjesec sebi fin komad odjece moze kupiti..ako nista

ja motam zato jer sam kuci i imam vremena a praksu nosim od kad smo zivjeli u Njemackoj

i mislim danas sutra da pocnem radit da bi i tad motala,jer je osjetna razlika

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 887
31.10.2013 22:53:29   
amra_sa
Mm ne puši a ni ja ima mjesec dana, fino ću za te pare što bi kupila cig sebe svaki mjesec nagraditi. user posted image Dobro, da ne budem sebična 1 malu, 1 sebe, a mm kad dođe na red. user posted image user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 888
1.11.2013 20:53:46   
Hanady RR
ja imama tu sreću da moj suprug nije pušač...pa ja mogu s mirom da imama taj trošak još uvijekuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 889
1.11.2013 22:02:36   
Galicia
Sta je ovo, nasi muzevi ne puse?
Mm mrzi cigarete.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 890
1.11.2013 22:06:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Galicia

Sta je ovo, nasi muzevi ne puse?
Mm mrzi cigarete.

i moj...
nikada nije pušiouser posted image

nekad u ratu a liniji pokušao...bilo mu dosadno na nekom terenu a odbivali cigare svi na frontu...kaže i beze mu bilo sve cigare razdjeliouser posted image

uh reko..kud se tada nismo znali..
ja pušila amter mi nije znala...
jedva sa se snalazilauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 891
1.11.2013 22:17:26   
dinaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja imama tu sreću da moj suprug nije pušač...pa ja mogu s mirom da imama taj trošak još uvijekuser posted image

Isto,samo ja dimim i krajnje je vrijeme da se uozbiljim i bar malo smanjimuser posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 892
1.11.2013 22:19:46   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dinaa

Isto,samo ja dimim i krajnje je vrijeme da se uozbiljim i bar malo smanjimuser posted image

i ja sma se uozbiljila...
pušim ozbiljnijeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 893
   [Obrisana poruka]
1.11.2013 22:21:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 894
1.11.2013 22:21:31   
bebacha

eto bar to nisam nikad ni probalauser posted image user posted image
nek je i mene sta zaobišlouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 895
1.11.2013 22:22:38   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Iman83

Mi not smoke...
Samo mi još taj trošak treba user posted image

ni mi,ni jedno
ne pijemo
dobro nekad mm 2 pita il jednu rakijcu a ja 3 put godisnje 2 somersbyauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 896
1.11.2013 22:23:33   
dinaa

user posted image user posted image user posted image vidjet ces kad se i ja uozbiljim

Moja djeca su moje najvece blago!!!

Neposredna veza do poruke: 897
1.11.2013 22:23:59   
muaaa
Izgleda jedino ovdje nas oboje smokiRamouser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 898
1.11.2013 22:26:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

eto bar to nisam nikad ni probalauser posted image user posted image
nek je i mene sta zaobišlouser posted image user posted image

ma nešto kontam da počneš....
meni je moja cigara terapija...
ja ha poludim ja kutiju metnem preda se i smao garim da me niko ne stigne...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 899
1.11.2013 22:27:15   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image vidjet ces kad se i ja uozbiljim

ha ja pomislim da ih ostavim...ja se uozbiljim...i od onoga straha šta ću ako ne budem pušila više nekada za 100 godina...ja sve jednu na drugu da mi ne zafali tada kada prestanemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *