Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 22:41:22
Juve
Dragi prijatelji ... u petak 04.10.2013 ispred "Bijele kuce" u 12h Ze-Do Kantona organizujemo protest, Mame grada Zenice sa svojim bebicama....Svi ste pozvani da se borimo za nasa prava, dobijanje porodiljskih naknada na vrijeme i u punom iznosu....vjerovatno ce se spontano povuci i druga pitanja!!! molimo da se okupite u sto vecem broju i podrzite nas!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:07:37
Minčica
Hoće li sutra u toj radioemisiji biti gost neko iz ministarstva ili je to otvoreni program,nisam razumjela i hajde svi da se javljamo i pozovemo građane Zenice na protest
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:09:15
DobojJug
Naravno, pa svima nam je isto isti smo kanton,dali je ovo konacan datum? dobro bi bilo kada bi se majke mogle o ovome obavijestiti preko fb,radio i tv stanica,dnevnog avaza itd itd
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:10:22
zemama
potvrđujem svoj dolazak..jel sigurno da ce biti protest..mislim da je vrijeme da se i nas glas cuje a ne samo da se zalimo ovako preko foruma..samo bilo bi mi zaista krivo da sve one mame koju mogu doci ne odazovu se..hajde da budemo slozne, ovo se tice svih nas..
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:18:37
DobojJug
Preko fb naravno da mozemo ja sam u status vec napisala da je sutra program na radio Zenici i zamolila prijatelje da salju dalje a tako mogu i za proteste a ako je ko preko comp.moze poslati mail obavjestenja na obn hayat pink, dnevni avaz itd o protestima jer sam ja preko mob.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:19:34
Juve
Da protesti su sigurni sutra ispred Beogracke kuce bice okupljanje mama grada Ze da se potpisu kako bi se u MUP najavili protesti za petak u 12h sati.Ovo zaista je cisti bezobrazluk zasto firme placaju socijalno i penzijono .Dosta vise vrijeme je da se ovo okonca.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:44:18
visoko
svaka čast konačno nešto konkretno podržavam vas u potpunosti ali nemogu obećat svoj dolazak jer sam se vratila na posao,ali ako mogu kako pomoći na drugi način javite
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 23:46:55
Juve
Mozete pomoci tako sto cete obavjetit sve mame i da se cuje sto dalje to nam je jako bitno .MAME BOSNE I HERCEGOVINE daju obavjeti o svemu ko zeli nek zatrazi uclanjene i sve ce saznati..