Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 11:53:03
Jelena J.
Mi zivimo u prelijepoj drzavi Medy... samo su govna ljudi koji upravljaju njome, a i za to smo sami krivi.. DobojJug, niko ne zna kada je uplata i za koji mjesec, vidis i sama da nema nikakvog reda i da ovdje pravila ne vaze. Ja i dalje apelujem majke da ne sute po tom pitanju, jer sve dok sutimo izgleda kao da smo zadovoljne.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 12:04:14
zana_04
Baš tako, mi smo krivi što od nas prave idiote. I dalje treba vršiti pritisak a ne biti zadovoljan uplatom (za maj) sramota. Možda nemaju kalendar ...?Neka obustave sebi plaće i ostala primanja.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 12:29:32
Nikara
Evo, mama Minčica je poduzela prvi korak. Svaka čast! Da vidimo koliko nas je sprmn stati pred Hayatovu kameru, pa da se jednom progovori o ovome - JAVNO. Ovako se samo vrtimo u krug.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 13:42:33
adella88
Sad pročita ovo u porodiljskoj naknadi za Sarajevo: DRAGE MAME MALA POMOC MI OD VASA TREBA JA SAM PRINCEZU RODILA U OKTOBRU 2012 KADA DA OCEKUJEM 13 PLATU KAO ONO CESTITKA OD GRADONACELNIKA.DA LI SE TO UOPSTE VISE DJELI
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 19:09:57
eminamirnesa
I JA SAM DANAS ZVALA CZR U ŽEPČU I KAŽU DA OČEKUJEMO DO PETKA UPLATU...tj. oni se tako nadaju jer su počele neke uplate...ko će ga znati ovo je sve ŽALOSNO... godinama ovo isto rade, godinama ne uplaćuju na vrijeme naknade u našem kantonu, a smjenilo se više ministara od tada... očito treba godinama štediti da bi sebi čovjek mogao 'priuštiti' da ode na porodiljno, trudničko...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 19:50:14
vicki
pa ovo je stvarno bezobrazluk !!!!Čekam prvu naknadu 6.mjeseci Mi smo krive.Trebamo se organizovati i sa bebama pred kanton.Blokirati vladu,boriti se za svoja i bebina prava..Ovdje kukakmo i nikakvog efekta.Psi lutalice redovnije dobijaju svoje"naknade".Ima li žena od akcije među nama!? svi imaju svoje neke proteste ,ajmo i mi napraviti svoje.Pa zar ima išta dragocjenije od naših beba?To je naša budućnost a oni se poigravaju sa njom!!!I onda kažu bijela kuga prijeti. Ajmo cure u akciju,nećemo valjda svaki mjesec samo kukakti po forumima?sve treba tražiti odmah i izostatke i onih 10% umanjenja.. svi kukakmo,a kada bi trebalo u akciju sklanjamo se u stranu http://www.youtube.com/watch?v=x_PV8XmvLMw
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 20:30:44
zana_04
Ja sam za....Napraviti proteste pokazati sramotu "vlasti".Ponekadpomislim da bi se i prema nama odnosili kao i kada su inavalidi protestovali,danima su sjedili na ulici i opet ništa.Šta bi tek nama uradili.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 20:45:38
vicki
pa hajmo!!!nek nas bude 15,čut će se za naš problem!!!Ovako da nas je na forumu 100.nema koristi...na žalost ne vjerujem da bi se odazvalo ni 5!"suviše smo indolentne i to ove glavonje obilato koriste..Čim legnu pare ,svi ćemo opet šutiti 30.dana...znam ja nas ti nas...
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 20:48:39
micamaca13
Ja cekam vec cetvrti mjesec, ne mogu vise da sutim niti hocu!!!Evo javljam se u akciju ako treba bebu u kengur nosljiku i opred kanton, javite kada i sta treba, krajnje je vrijeme ne da progovorimo, nego za zavristimo!!!DOSTA!!!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 21:28:46
zana_04
Netreba nam ljubaznost službenika, to su naši novci koliko poslodavci izdvajaju za doprinose a oni troše. To nije socijalna pomoć već NAŠE PRAVO koje smo zaradili.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 21:49:50
micamaca13
Zenice drage evo ko je voljan da se bar malo cuje nas glas, sutra od 10-12h na RADIO ZENICA bit ce otvoreni telefoni za raspravu i misljenje o ovoj temi, neka se javi na broj telefona 032 449 200 pa da nas bar neko cuje!!!Eto toliko sam ja mogla da ucinim, a za okupljanje ko sta dogovori neka javi, dolazimo!!!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 21:51:35
jenny_jenny
pozdrav svima, ima li iko kakve konkretne informacije kada će više biti uplata za Zenicu? Ovo je stvarno katastrofalno, totalno bezobrazno i neodgovorno!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 22:02:42
DobojJug
hajde da odredimo odmah datum i da se objavi sutra na radio zenica neka sve znaju i budu obavjestene i da nas dodje sto vise pa nemoze ovako vise idemo pred vladu
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 22:10:57
DobojJug
evo ja predlazem da protest bude 7mog u ponedjeljak, da se o tome obavjeste sve televizije hayat,obn,radio stanice pogotovo radio zenica. Znaci ne bude li do ponedjeljka uplaceno od mjeseca maja na ovamo sve mi dolazimo u ponedjeljak u 12h i niko nas nece otjerati.jel moze?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 2.10.2013 22:19:37
Minčica
S obzirom da niko neće pred kamere,hajde da se najavimo premijeru i da dođemo sve sa djecom,pa da zaprijetimo protestima,ima li neko za,ali 100%,bez obzira da li bude do petka naknada ili ne,jer opet će preskočiti jednu uplatu