|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kuhinja
18.7.2013 12:54:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: maxus svratila

ih mala kod tebe je to bas super, imas dva pravca i hajd.......

nego, jel s emoze odvod za masinu za sudje malo "dalje vodit", i dovod, kako se to postavlja, jel mora direktno ici?

Imaš fleksibilne cijevi, kod mene je jedno metar od dovoda/odvoda, ali uvijek ide tik uz sudoper.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu maxus svratila)
Neposredna veza do poruke: 426
18.7.2013 13:10:33   
R&T@

IZVORNA PORUKA: elmaL

pa eto bar to ''na dugu stapu'' ti može biti plus, da skontaš što bolje idejeuser posted image

E, vidis, i ja se bas tako tjesim...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 427
18.7.2013 15:11:20   
mala_sa
Sto se tice ovoga da rerna i frizider idu jedno pored drugog, to se sada i preporucuje da se radi. Sasvim je dovoljno sto su odvojeni ovom "kutijom" za rernu i nece biti problema.

Palachinken treba mi strucni savjet user posted image . Znaci nasa kuhinja ce biti: fronte u boji pijeska (medijapan); bocne strane, radna ploca i sto su u boji moka. Plocice na podu su takodjer svijetle (skoro iste kao fronte od kuhinje). Eh koju boju da stavim na zidove, i koje boje da radim kaljeno staklo??
Mi smo razmisljali o pistacija zelenoj na zidove (jako lijepo izgleda kad se na kompu nacrta), ali me je strah kako ce to sve izgledati "uzivo"? Takodjer smijem li prostor izmedju elemenata obojiti u zelenu i staviti mlijecno kaljeno staklo; ili da boja stakla bude ipak tamno smedja??user posted image
Naravno ako imas skroz neku drugu ideju slobodno pisi user posted image !

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 428
18.7.2013 15:20:28   
hanabanana
Nije 4 m radna površina. Prvo izgubila bi tu 60 cm, onda tu je i prostor gdje je sudoper, pa prostor gdje je el. štednjak.
Kad to sve izbiješ nije joj radna površina ni blizu ta 4 m, nego jedva dodje 1,5 m.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 429
23.7.2013 12:10:45   
bebaa
malo sam se raspitivala jer mi je ova kuhinja nova ali već malo oštećena mojom nepažnjom pa da vidim može li se promjeniti samo fronta...u primusu mi ova naša što smo kod nje radili plakare reče da može i izađe oko 400 km.....user posted image tako da ću ra relativno malo para dobiti skoro novu kuhinju jer je unutrašnjost skroz nova...nema joj ni 2 god.....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 430
23.7.2013 12:23:37   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: bebaa

malo sam se raspitivala jer mi je ova kuhinja nova ali već malo oštećena mojom nepažnjom pa da vidim može li se promjeniti samo fronta...u primusu mi ova naša što smo kod nje radili plakare reče da može i izađe oko 400 km.....user posted image tako da ću ra relativno malo para dobiti skoro novu kuhinju jer je unutrašnjost skroz nova...nema joj ni 2 god.....user posted image user posted image

Kako bona za dvije godine da je oštetiš?
Od kojeg materijala je?

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 431
23.7.2013 12:28:21   
bebaa
onaj mediapan jeli se tako zove....nije to ni bila neka klasaa ja nisam znala pa nakon što je isprkana od prženja uzela i očistila kao i svaku drugu u prijašnjim stanovima...a ovu kupili kad smo uselili pa nismo mogli baš luksuzijati...cijela kuhinja bila 550 km....malo je isparala to s ene vidi toliko negoi kad jaka svjetlost upre u nju....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 432
23.7.2013 12:45:46   
Blue rose RR
user posted image user posted image izvini na smijehu, onda znam o čemu govoriš, meni je drvo zakon, tako da špere i panel ploče mogu doći u obzir samo u ormarima u spavaćim sobama :) 

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 433
31.7.2013 8:00:56   
shpagica
Koja je razlika izmedju "zavisne" i "nezavisne" ugradbene pecnice?

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 434
31.7.2013 8:30:16   
DM

IZVORNA PORUKA: shpagica

Na zavisnoj se komande za ringle nalaze na njoj, tako da ih moraš ugraditi jednu na drugu(provjeri koliko se mogu razdvojiti)

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 435
31.7.2013 8:40:01   
shpagica
IZVORNA PORUKA: DM

IZVORNA PORUKA: shpagica

Na zavisnoj se komande za ringle nalaze na njoj, tako da ih moraš ugraditi jednu na drugu(provjeri koliko se mogu razdvojiti)

Aha, hvala!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 436
12.8.2013 12:42:49   
shpagica
Ima li neko licno iskustvo sa Reik Design-om? Vidjela sam na FB neke fotke, cini mi se da rade kvalitetno. Zna li neko kakvi su sa cijenam, i onako generalno, preporucujete li?

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 437
16.9.2013 10:58:33   
sretna_mama
Evo i naše kuhinje.. prostorno mi je super..ali ove pločice su mi 100% neukus..ne znam kako staviše baš ovakve..
Ovako smo je kupili, do prve prilike za promjenom, mogu trpiti user posted image

user posted image

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 438
16.9.2013 11:44:30   
elmaL

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Evo i naše kuhinje.. prostorno mi je super..ali ove pločice su mi 100% neukus..ne znam kako staviše baš ovakve..
Ovako smo je kupili, do prve prilike za promjenom, mogu trpiti user posted image

user posted image

u pravu si, pločice 'bodu' oči user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu sretna_mama)
Neposredna veza do poruke: 439
16.9.2013 12:21:35   
sretna_mama
Nekako su uživo manje upadljive, ali na slici ..OMG.. tačno ću ako niš kartona staviti preko njih, hahahahahaha

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 440
16.9.2013 12:23:23   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Nekako su uživo manje upadljive, ali na slici ..OMG.. tačno ću ako niš kartona staviti preko njih, hahahahahaha

stavi staklo iz ramaglasa...
po m2 160 Km al perverzija...staviš neku boju ide preko pločica ...sad pa sad rejkešno...
održavanje lako a staviš smao an vidni dio gdje su pločice...manje rušenja i poslauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 441
16.9.2013 12:37:01   
sretna_mama
Znam za Ramaglas..Imamo ga u stanu kod sveki..to smo mm i ja radili..zelena kuhinja, žuti ramaglas..odmah preko starih pločica ide, nema razbijanja, samo onaj silikon i staklo..perfetno..i onda moji u ZE stavljali i u kupatilo i u kuhinju..u kupatilu je baš ono..boli glava..ali nam je to sad velika investicija, jer kad budemo radili, mijenjat ću i kuhinju i sve..ovu smo i kuhinju sad za sad ostavili, ni ona mi se ne sviđa..mada je neka stara Marles..puno drvo..extra očuvana, samo ove boje ne volim..

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 442
1.10.2013 11:12:41   
Hannica
Ovih dana mjenjaam kuhinju i uvelikim sam mukama.Kuhinja je prilicno mala 225x180, tu moram sve da smjestim, rerna, perilica, frizider,plate, sudoper a treba mi i radne povrsine .user posted image Znate li nekog carobnjaka da mi to napravi.user posted image
Imate li kakav prijedlog sta bi bilo najpametnije uraditi. Kako da sve poredam da bude sto funkcionalnije a da bude i lijepo. Buduci da cu se s ovom kuhinjom vjencati bar narednih 15-20 godina, mozda i dozivotno ne zelim da pogrijesim.user posted image
Postavim slike kako kuhinja izgleda prazna.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 443
1.10.2013 11:19:27   
Hannica
user posted image
user posted image
To je o mjesto gdje sve treba smjestiti.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 444
1.10.2013 11:34:18   
ananas_ze
Hannice samo pare i kuhinja po mjeri, moja je i manja al nisam pesimisticna sve se da sredit-sretno !

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 445
1.10.2013 11:41:19   
Hannica
Radit cemo po mjeri, ali i tu se mze pogrijesiti ako ne napravis dobar raspored. Joj frizider me zeza, da njega nema moglo bi se to fino rasporediti..user posted image
D sada mi nije bio u kuhinji nego na zatvorenom balkonu, ali mi se ne da trcakarati tamo ovamo.
Ne znam da li bi bilo smisla da na mjesto gdje smo srusili ovaj zid ubacim neki manji sank ili nesto sl..

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 446
1.10.2013 11:49:00   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Hannica

Radit cemo po mjeri, ali i tu se mze pogrijesiti ako ne napravis dobar raspored. Joj frizider me zeza, da njega nema moglo bi se to fino rasporediti..user posted image
D sada mi nije bio u kuhinji nego na zatvorenom balkonu, ali mi se ne da trcakarati tamo ovamo.
Ne znam da li bi bilo smisla da na mjesto gdje smo srusili ovaj zid ubacim neki manji sank ili nesto sl..

a kuhinju ces postavit postojeci sporet, frizider itd? nemoj sank nego zid sirine frizidera s kojim nemas kud i postavi ga tu?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 447
1.10.2013 11:54:59   
palachinken

Znate li nekog carobnjaka da mi to napravi.user posted image

Znam user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 448
1.10.2013 12:05:42   
Hannica

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Hannica

a kuhinju ces postavit postojeci sporet, frizider itd? nemoj sank nego zid sirine frizidera s kojim nemas kud i postavi ga tu?

Ma frizider je presirok da bi tu stajao. Sami cemo frizider stari zadrzati jer je kupljen prosle godine,nema smisla mjenjati,ostali cemo uzeti ugrdbeno.

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 449
1.10.2013 12:06:31   
Hannica

IZVORNA PORUKA: palachinken

Znate li nekog carobnjaka da mi to napravi.user posted image

Znam user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *